P4 > Nyheter

Tuesday, 07 April, 12:47

P4 - 16 Feb 20 kl. 20:51

Google vil betale for journalistikk

Google er nå i kontakt med to av Frankrikes største riksaviser, Le Monde og Le Figaro, om å betale avisene for kvalitetsjournalistikk.
Det skriver Financial Times.
Google skal også vurdere om dette er noe selskapet kan gjøre i andre land..
Les mer på P4


Les mer om:
Frankrikes, Monde, Le Figaro, Financial Times

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Google, vil, betale, for, journalistikk
P4 - 03 Dec 19 kl. 23:51

Google-grunnleggere går av

Google-grunnleggerne Larry Page og Sergey Brin trekker seg fra stillingene som adm.direktør og styreformann i Alphabet, morselskapet som eier Google. Det melder AP.

P4 - 21 Feb 20 kl. 08:01

Vil se på lovlighet av Google-bruk i skolen

Datatilsynet gransker nå lovligheten av bruken av Google i norsk skole. I mange kommuner har elevene hver sin Chromebook, med tjeenster fra Google - selskapet tilbyr blant annet lagring i skyer, apper, operativsystem og epost. Nå vil Datatilsynet vite hva Google gjør med informasjonen de sitter på, skriver Bergens Tidende..

NRK - 28 Oct 19 kl. 22:19

Google-eier tjener mindre enn før

Google-eier Alphabet melder om et overskudd på drøyt 64 milliarder kroner i tredje kvartal, ned 23 prosent sammenlignet med for et år siden. Årsaken kan være at Google har investert mye i markedsføring og utvikling av maskinvare, ifølge Reuters..

E24 - 05 Dec 19 kl. 11:59

Norsk Google-sjef slutter etter 14,5 år

Jan Grønbech har sittet som Google Norge-sjef i 14,5 år. Det er lenger enn noen annen landssjef i Google, skriver Digi.no..

NRK - 03 Dec 19 kl. 23:24

Google-grunnleggerne går av

Larry Page og Sergey Brin trekker seg fra stillingene som adm.direktør og styreformann i Alphabet, morselskapet som eier Google. Det melder AP.

Dagbladet - 23 Nov 19 kl. 08:38

Derfor betalte han for «super-Tinder»

Etter tre år på Tinder begynte Normann Torrissen (25) å betale for å få matcher raskere. Nå er dating-apper blant de mest innbringende på Google Play..

E24 - 21 Dec 19 kl. 09:18

Google-sjefen får lønnspakke verdt 2,1 mrd.

Da Google-gründerne, Sergey Brin og Larry Page, bestemte seg for å trekke seg tilbake tidligere i år, fikk administrerende direktør Sundar Pichai ansvar for både Alphabet og Google, og med det sikret seg en saftig lønnsøkning, ifølge Bloomberg..

E24 - 07 Jan 20 kl. 18:23

Sonos saksøker Google for tyveri av teknologi

Høyttalerprodusenten Sonos har tirsdag sendt inn to søksmål mot Google. I søksmålene kommer Sonos med anklager om at Google har krenket fem av selskapets patenter, deriblant teknologi som lar trådløse høyttalere synkronisere seg med hverandre, skriver New York Times..

NRK - 29 Mar 20 kl. 23:00

Må betale sikkerhetsutgiftene selv

USA vil ikke betale sikkerhetsutgiftene til britiske prins Harry og hertuginne Meghan. De to har meldt flytting fra Canada til Los Angeles i USA. – USA vil ikke betale for deres sikkerhet.

NRK - 10 Dec 19 kl. 18:05

Navngitt på Google i overgrepssak

Navnene på elever som var varslere og fornærmede i en overgrepssak, lå i over ett år ute på Fylkesmannen i Oslo og Viken sine nettsider. Et navnesøk på elevene i Google var alt som skulle til, skriver Utdanningsnytt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Y-blokka kan rives

I dag falt dommen over Y-blokka i regjeringskvartalet. Den kan rives, har Oslo tingrett bestemt. Etter flere år med protester, tapte dermed Fortidsminneforeningen og Norske arkitekters landsforbund, mens regjeringen vant.

P4 - 1 time siden

Tre nye dødsfall

Ytterligere tre koronadødsfall er meldt inn nå i ettermiddag. To personer fra Bærum døde i helgen. Bærum kommune har ikke gitt flere opplysninger.

P4 - 45 minutter siden

SV: - En stor tabbe at det ikke blir regler mot utbytte og oppsigelser

Det er en stor tabbe at det ikke er regler mot utbytte og oppsigelser i kontantstøtte-ordningen til norsk næringsliv. Det mener SV. Med bred enighet vedtok Storginget i dag en kompensasjonsordning opp mot 50 milliarder kroner for å hjelpe norske bedrifter.

P4 - 45 minutter siden

Ny mann siktet for drapsforsøk

Politiet har siktet en tredje mann for drapsforsøk etter at en 19 år gammel mann ble knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. Fra før av er to menn i 20- og 30-årene siktet i saken. Mennene fremstilles for varetektsfengsling i Jæren tingrett i dag..

P4 - 45 minutter siden

Strengere straffer i dopingsak

To av de sju mennene som i fjor ble dømt i det som omtales som norgehistoriens største dopingsak har fått dommene sine skjerpet. Den ene tiltalte dømmes til inndragning av 6,6 millioner kroner, tre millioner mer enn i tingretten, mens den andre tiltalte får skjerpet fengselsstraffen med et halvt år. I alt sju menn er dømt til fengsel i til sammen 25 år for innføring og produksjon av store mengder dopingmidler..

P4 - 45 minutter siden

Setter gjennomgang av trygdeskandale-saker på vent

På grunn av enorm pågang hos Nav som følge av koronakrisen, settes behandling av saker i trygdeskandalen på vent. Etter påske skulle Nav etter planen startet på sakene som gjaldt personer som hadde fått stans eller avslag på ytelser de kunne hatt krav på, Og det er i hovedsak i disse sakene at behandlingen utsettes, opplyser arbeids- og sosialdepartementet..

P4 - 2 timer siden

Robert Kennedys barnebarn funnet død

Robert Kennedys barnebarn, Maeve Kennedy McKean, er funnet død etter en kanoulykke i Maryland i USA torsdag. Også hennes åtte år gamle sønn er savnet etter ulykken, og antas å ha omkommet, skriver nyhetsbyrået AP. Ifølge lokale myndigheter skal de to ha padlet ut i sjøen for å hente en ball, da de skal ha blitt tatt av kraftig vind..

P4 - 2 timer siden

Robert Kennedys datter funnet død

Robert Kennedys datter, Maeve Kennedy McKean, er funnet død etter en kanoulykke i Maryland i USA torsdag. Også hennes åtte år gamle sønn er savnet etter ulykken, og antas å ha omkommet, skriver nyhetsbyrået AP. Ifølge lokale myndigheter skal de to ha padlet ut i sjøen for å hente en ball, da de skal ha blitt tatt av kraftig vind.

P4 - 2 timer siden

Solberg vil informere om videre tiltak

I dag kan avgjørelsen om skoler og barnehager skal forbli stengt etter påske falle. Statsminister Erna Solberg innkaller til en pressekonferanse klokken 16 for å informere om hvilke koronatiltak regjeringen ønsker å videreføre fremover. Det er også ventet en avklaring om hytteforbudet fortsetter, og om karantenereglene skal fastholdes.

P4 - 2 timer siden

Bred enighet om nødhjelp til 50 milliarder kroner

- Kontantstøtte-ordningen skal være lett å komme inn i, men vanskelig å misbruke. Det sier leder i finanskomiteen på stortinget, Høyres Mudassar Kapur. Det er bred enighet på Stortinget om en kontantstøtte til norske bedrifter til en prislapp på 50 milliarder kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt