NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 13:20

NRK - 11 jan. 21 kl. 04:22

Golfforbund bryter med Trump

Det profesjonelle golfforbundet PGA kutter båndene til Donald Trump etter stormen mot Kongressen, melder nyhetsbyrået AP. PGA-styret har stemt for å si opp avtalen med Trump National-klubben i New Jersey, slik at PGA-mesterskapet blir flyttet..
Les mer på NRK


Les mer om:
PGA, Donald Trump, Kongressen, AP, Trump National, New Jersey, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Golfforbund, brytermed , Trump
NRK - 11 jan. 21 kl. 15:39

Nok et golfforbund bryter med Trump

Det britiske forbundet R&A, som arrangerer profesjonelle golfturneringer over hele verden, bryter med Donald Trump etter stormen på Kongressen forrige uke. Forbundet avlyser alle planer om turneringer på Turnberry-banen som Trump eier i Skottland..

NRK - 11 jan. 21 kl. 04:22

PGA-Amerika bryter med Trump

PGA-Amerika kutter bånd til Trump etter hendelsen mot Kongressen onsdag 6. januar. PGA-presidenten sier at styret stemte for å si opp avtalen med Trump National i Bedminster i New Jersey.

NRK - 11 jan. 21 kl. 17:40

Trump mister støtte på Wall Street

Flere storbanker og konserner i USA bryter med president Donald Trump og det republikanske partiet etter angrepet på Kongressen. American Express og JPMorgan Chase er blant de som ikke vil gi penger til Trump og andre kandidater i partiet, melder AP..

NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence gratulerer med seieren

Visepresident i USA, Mike Pence, har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris for å gratulere henne og påtroppende president Joe Biden med valgseieren i det amerikanske presidentvalget. Det melder The New York Times. Telefonsamtalen mellom Pence og Harris ble den første de to holdt siden visepresident-debatten, høsten 2020.

VG - 19 feb. 21 kl. 21:03

Røkkes para-stiftelse bryter med Olympiatoppen: – Ikke forenelig med verdisynet vårt

Kjell Inge Røkke og Aker er inne med 125 mill. kroner for å styrke paraidretten. Nå bryter Stiftelsen VI med Olympiatoppen og Idrettsforbundet i protest mot at parautøverne ikke har fått noe av Abid Rajas Tokyo-midler..

NRK - 19 feb. 21 kl. 21:18

Røkke bryter med Olympiatoppen

Kjell Inge Røkke og Aker er inne med 125 millioner kroner for å styrke paraidretten. Nå bryter Stiftelsen VI med Olympiatoppen og Idrettsforbundet i protest mot at parautøverne ikke har fått noe av Abid Rajas Tokyo-midler, skriver VG..

E24 - 19 feb. 21 kl. 21:15

Røkkes para-stiftelse bryter med Olympiatoppen: – Ikke forenelig med verdisynet vårt

Kjell Inge Røkke og Aker er inne med 125 mill. kroner for å styrke paraidretten. Nå bryter Stiftelsen VI med Olympiatoppen og Idrettsforbundet i protest mot at parautøverne ikke har fått noe av Abid Rajas Tokyo-midler..

NRK - 05 mars 21 kl. 06:48

Mener Tromsø bryter opplæringsloven

Tromsø kommune bryter opplæringsloven ved å ikke ansette nok lærere, mener Utdanningsforbundet. I dag mangler kommunen 11,5 stillinger. Direktør ved avdeling for oppvekst, utdanning og kultur, Kari Henriksen, sier det skal ansettes flere lærere..

NRK - 06 mars 21 kl. 20:16

Vil anmelde folk som bryter reglene

Arendal kommune vil politianmelde personer som bryter isolasjon eller karantene. Det sier ordfører i Arendal, Robert C. Nordli.

NRK - 13 mars 21 kl. 13:49

Hevder Kina bryter Hongkong-avtale

Storbritannias utenriksminister sier Kina bryter en felles avtale om Hongkong og at Kina har vedtatt «radikale»endringer i Hongkongs valgsystem. Kinesiske myndigheter vedtok denne uken en lov som gir dem større innflytelse i Hongkongs forsamling..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Stengte ikke dører før evakuering

Mannskapet på KNM «Helge Ingstad» stengte ikke nødvendige dører og luker før fregatten ble evakuert. Det ble avgjørende for at båten etter hvert sank og gikk tapt, slår Havarikommisjonen fast i sin rapport..

NRK - 15 minutter siden

– Kunne ha berga fregatten

KNM «Helge Ingstad» kunne vore berga etter kollisjonen med eit tanksskip. Det slår Statens havarikommisjon fast. Men mannskapet måtte hatt betre teknisk forståing av fregatten og betre opplæring enn dei hadde for å klara det, slår rapporten fast..

NRK - 15 minutter siden

Nedgang i koronapasientar

Det er 212 pasientar innlagde på norske sjukehus med covid-19 onsdag. Dette er 6 færre enn i går, syner tal frå Helsedirektoratet. 44 av pasientane får respiratorbehandling, 3 færre enn dagen før.

NRK - 15 minutter siden

25 koronadødsfall registrerte

Det er registrert 25 koronadødsfall hjå Folkehelseinstituttet det siste døgnet. Dette er ein kombinasjon av dødsfall dei siste dagane, etterregistrering og oppdaterte tal frå Dødsårsaksregisteret. Dødsfalla er i hovudsak frå veke 15 og 16, men somme er frå så langt tilbake som veke 5..

NRK - 15 minutter siden

Fortsatt nedgang i smittetilfeller

I uke 15 fortsetter nedgangen i antall meldte tilfeller siden toppen i uke 11, skriver FHI i ukesrapporten. Det er foreløpig meldt 3 717 tilfeller med prøvedato i uke 15, en nedgang på 23 % siden uke 14 og 43 % siden uke 11..

NRK - 30 minutter siden

Ny rapport om fregattforliset

Havarikommisjonen legg onsdag klokka 13 fram andre del av sin rapport av kva som skjedde då fregatten KNM Helge Ingstad kolliderte med tankskipet TS Sola i november 2018..

NRK - 30 minutter siden

500.000 til Oslo Pride

Regjeringen gir 500.000 kroner til Oslo Pride for markeringen av at det neste år er 50 år siden lovparagrafen som forbød sex mellom menn ble avskaffet. Det melder regjeringen i en pressemelding.

NRK - 45 minutter siden

Fire pågrepet etter bilbrann

Fire personer skal avhøres etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg etterforskes som to separate saker..

NRK - 1 time siden

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..

NRK - 1 time siden

Ubåt sakna i Indonesia

Ein ubåt med 53 personar ombord er sakna i Indonesia. Det opplyser marinen i landet til Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt