NRK > Nyheter

Sunday, 19 January, 08:02

NRK - 14 Dec 19 kl. 15:42

Go Ahead overtar i morgen

Søndag starter 200 nye ansatte i ny jobb hos Go Ahead Norge, og første toget går fra Stavanger klokken 06:47. – Vi overtar først nå alt av materiell i løpet av disse siste timene, det har vært en utfrdring for oss, sier adm dir Cathrine Elgin..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Go Ahead Norge, Stavanger, Cathrine Elgin, Ahead

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Go Ahead, overtari , morgen
NRK - 13 Dec 19 kl. 07:59

Mange tusen får dyrere togbilletter

Når Go-Ahead overtar trafikken på Sørlandsbanen 15. desember, mister nærmere 80.000 studenter rett til rabatt.

P4 - 17 Dec 19 kl. 05:52

Vil undersøke om Go-Ahead bryter avtale

Lenge før det britiske selskapet Go-Ahead har rukket å kjøre tog i Norge i en uke vil Jernbanedirektoratet undersøke om de bryter avtalen. Go-Ahead har ingen egen app der kunder kan kjøpe billetter, dette må gjøres gjennom nettsiden deres, hos Vy eller Entur. Go-Ahead vil ikke si hvor lenge dette vil vare, men sier til Dagsavisen at de vil komme tilbake til en egen app..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

Dale reiser sammen med Go-Ahead

Førstkommende søndag skrives det samferdelshistorie når det første toget fra Go-Ahead kjører fra Stavanger med kurs for Oslo S. Samferdelsminister Jon Georg Dale vil markere trafikkstarten for det britiske selskapet og være med på den første turen. Go-Ahead skal kjøre togene på Sørlandsbanen fram til 2027, etter at de i fjor vant anbundskonkurransen foran NSB og svenske SJ..

P4 - 13 Dec 19 kl. 12:35

Skal på jomfrutur med Go-Ahead

Førstkommende søndag skrives det samferdelshistorie når det første toget fra Go-Ahead kjører fra Stavanger med kurs for Oslo S. Samferdelsminister Jon Georg Dale vil markere trafikkstarten for det britiske selskapet og være med på den første turen. Go-Ahead skal kjøre fjerntogene på Sørlandsbanen fra Oslo S via Kristansand til Stavanger fram til 2027..

NRK - 13 Dec 19 kl. 15:40

78.766 studenter mister tograbatt

Når Go-Ahead overtar trafikken på Sørlandsbanen 15. desember, mister studenter over 30 år retten til rabatt. Det er 78.

E24 - 19 Dec 19 kl. 13:07

Go-Ahead får full oppstartsbonus på 30 millioner kroner

Go-Ahead tilfredsstilte alle krav i oppstartfasen, og får belønning av Jernbanedirektoratet..

P4 - 15 Nov 19 kl. 08:13

En måned igjen til Go-Ahead tar over driften av Sørlandsbanen

Om akkurat en måned vil passasjerene på Sørlandsbanen og Jærbanen merke jernbanereformen. 15. desember tar det britiske selskapet Go-Ahead over togtrafikken på linjene som den første vinneren av anbudskonkurransen på norsk jernbane..

NRK - 17 Dec 19 kl. 08:19

Reagerer på rabattstans

Studentorganisasjonen i Agder mener det er uforståelig at studenter over 30 år har mistet studentrabatten, etter at britiske Go-ahead overtok driften av Sørlandsbanen, Arendalsbanen og Jærbanen. Go-ahead sier de følger nasjonale retningslinjer..

Aftenposten - 13 Dec 19 kl. 09:04

Mange tusen passasjerer må betale mer på toget fra søndag

Når Go-Ahead overtar trafikken på Sørlandsbanen 15. desember, mister nærmere 80.000 studenter rett til rabatt, mens miniprisbilletter kan bli dobbelt så dyre..

E24 - 13 Dec 19 kl. 06:15

Mange tusen passasjerer må betale mer på toget fra søndag

Når Go-Ahead overtar trafikken på Sørlandsbanen 15. desember, mister nærmere 80.000 studenter rett til rabatt, mens miniprisbilletter kan bli dobbelt så dyre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nok ein person arrestert for ran

Ytterlegare ein person har blitt arrestert mistenkt for å ha rana ein mann i 40-åra i Trondheim. Totalt er sju personar nå arresterte etter hendinga. Mannen skal ha blitt utsett for vald, men er ikkje skadd, opplyser politiet til Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Ny migrantkaravane i Mexico

Mexicanske soldater har stoppet om lag 1500 migranter fra Mellom-Amerika på grensen mot Guatemala. På en bro over en grenseelv blir migrantene nektet å passere om de ikke har visum eller reisedokumenter..

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking

Den mistenkte gjerningsmannen bak knivstikkingen i Brugata i Oslo i natt, er arrestert. Politiet har også funnet kniven. Mannen erkjenner de faktiske forhold, melder Oslo-politiet.

NRK - 1 time siden

Penger til reiselivet i Australia

Reiselivet i Australia får 76 millioner australske dollar, over 460 millioner norske kroner, for å komme seg på beina igjen etter de ødeleggende skogbrannene. Antall utenlandske turister har falt med 10–20 prosent siden brannene begynte i september..

NRK - 22 timer siden

Utbygger pålagt å kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 2 timer siden

Voldsomme opptøyer i Beirut

Flere tusen mennesker har i natt demonstert i Libanons hovedstad Beirut mot landets politiske elite og politikken de fører. Politiet brukte vannkanoner og tåregass mot demonstrantene..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for tre drapsforsøk i Oslo

En 32 år gammel mann møter torsdag i Oslo tingrett tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Møllergata i 2012. To menn ble skutt og en tredje ble knivstukket på utestedet Crystal Club. Alle tre overlevde.

NRK - 2 timer siden

Knivstukket i Brugata i Oslo

En person er sendt til Ullevål sykehus med skader i magen etter å ha blitt knivstukket i Brugata i Oslo ved femtida søndag morgen, melder Oslo-politiet. Politiet leter etter gjerningsmannen..

NRK - 2 timer siden

Fv50 Hol–Aurland er stengt

Fylkesveg 50 Hol–Aurland er stengt på grunn av uvêr, melder Vegtrafikksentralen Vest..

NRK - 2 timer siden

Arbeider omkom i ulykke i Sirdal

En arbeider mistet sent lørdag kveld livet i en fallulykke på Vindmølleparken på Tonstad i Sirdal i Vest-Agder. Politiet fikk melding om arbeidsulykken klokken 23.45.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt