NRK > Nyheter

Lørdag, 15 August, 09:13

NRK - 14 des. 19 kl. 15:42

Go Ahead overtar i morgen

Søndag starter 200 nye ansatte i ny jobb hos Go Ahead Norge, og første toget går fra Stavanger klokken 06:47. – Vi overtar først nå alt av materiell i løpet av disse siste timene, det har vært en utfrdring for oss, sier adm dir Cathrine Elgin..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Go Ahead Norge, Stavanger, Cathrine Elgin, Ahead

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Go Ahead, overtari , morgen
NRK - 13 des. 19 kl. 07:59

Mange tusen får dyrere togbilletter

Når Go-Ahead overtar trafikken på Sørlandsbanen 15. desember, mister nærmere 80.000 studenter rett til rabatt.

P4 - 17 des. 19 kl. 05:52

Vil undersøke om Go-Ahead bryter avtale

Lenge før det britiske selskapet Go-Ahead har rukket å kjøre tog i Norge i en uke vil Jernbanedirektoratet undersøke om de bryter avtalen. Go-Ahead har ingen egen app der kunder kan kjøpe billetter, dette må gjøres gjennom nettsiden deres, hos Vy eller Entur. Go-Ahead vil ikke si hvor lenge dette vil vare, men sier til Dagsavisen at de vil komme tilbake til en egen app..

NRK - 27 jan. 20 kl. 05:35

Go-Ahead like punktlig som Vy

På Sørlandsbanen er togselskapet Go-Ahead like punktelig som Vy var etter at de overtok togtrafikken 15. desember. På Sørlandsbanen har Go-Ahead hatt en punktlighet på 82,5 prosent, litt bedre enn Vys 81,9 prosent i en periode på fem uker i forveien..

P4 - 06 april 20 kl. 20:32

Go-Ahead permitterer

Togselskapet Go-Ahead permitterer ansatte etter at koronakrisen har ført til en kraftig reduksjon i antallet togpassasjerer. Selskapet opplyser i en pressemelding at til permitterer 66 årsverk fra 14. april.

NRK - 08 april 20 kl. 07:43

Go-Ahead droppar togavgangar

Go-Ahead droppar fleire avgangar på Sørtoget frå 14.–16. april.

P4 - 30 nov. 99 kl. 00:00

Dale reiser sammen med Go-Ahead

Førstkommende søndag skrives det samferdelshistorie når det første toget fra Go-Ahead kjører fra Stavanger med kurs for Oslo S. Samferdelsminister Jon Georg Dale vil markere trafikkstarten for det britiske selskapet og være med på den første turen. Go-Ahead skal kjøre togene på Sørlandsbanen fram til 2027, etter at de i fjor vant anbundskonkurransen foran NSB og svenske SJ..

P4 - 13 des. 19 kl. 12:35

Skal på jomfrutur med Go-Ahead

Førstkommende søndag skrives det samferdelshistorie når det første toget fra Go-Ahead kjører fra Stavanger med kurs for Oslo S. Samferdelsminister Jon Georg Dale vil markere trafikkstarten for det britiske selskapet og være med på den første turen. Go-Ahead skal kjøre fjerntogene på Sørlandsbanen fra Oslo S via Kristansand til Stavanger fram til 2027..

NRK - 13 des. 19 kl. 15:40

78.766 studenter mister tograbatt

Når Go-Ahead overtar trafikken på Sørlandsbanen 15. desember, mister studenter over 30 år retten til rabatt. Det er 78.

E24 - 19 des. 19 kl. 13:07

Go-Ahead får full oppstartsbonus på 30 millioner kroner

Go-Ahead tilfredsstilte alle krav i oppstartfasen, og får belønning av Jernbanedirektoratet..

P4 - 15 nov. 19 kl. 08:13

En måned igjen til Go-Ahead tar over driften av Sørlandsbanen

Om akkurat en måned vil passasjerene på Sørlandsbanen og Jærbanen merke jernbanereformen. 15. desember tar det britiske selskapet Go-Ahead over togtrafikken på linjene som den første vinneren av anbudskonkurransen på norsk jernbane..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Trump sprer rykter om Harris

President Donald Trump sier «han har hørt» at Kamala Harris ikke oppfyller kravene til å bli visepresident fordi hun har innvandrerbakgrunn. Flere amerikanske jussprofessorer har slått fast at denne påstanden er uriktig. (NTB).

NRK - 15 minutter siden

1 av 5 planlegger oppsigelser

1 av 5 bedrifter planlegger oppsigelser utover høsten. Det viser NHOs medlemsundersøkelse. 6 av 10 av dem som allerede har sagt opp, planlegger ytterligere oppsigelser.

NRK - 30 minutter siden

78 selskaper konkurs - tross støtte

78 selskaper som mottok korona-kontantstøtte har gått konkurs. Til sammen mottok selskapene 31,1 millioner kroner fra det offentlige. E24 melder at i overkant av 1.

NRK - 30 minutter siden

1600 passasjerer får ikke test

Korona-testsenteret på Torp Sandefjord lufthavn åpner ikke før tirsdag. Dermed vil ikke de rundt 1 600 passasjerene som lander på Torp, og kommer fra røde land, stå uten tilbud om test ved flyplassen. Testsenteret skulle egentlig åpne denne uken..

NRK - 45 minutter siden

Ny smitterekord i Ukraina

Det er blitt registrert 1 847 nye smittetilfeller i Ukraina det siste døgnet. Det er det høyeste antall smittede på et døgn landet har hatt. Det totale antallet smittede er nå 89 719..

NRK - 1 time siden

Til legevakt etter voldshendelse

To personer ble natt til lørdag fraktet til legevakten med skader etter en voldshendelse. Hendelsen skal ha skjedd om bord i en båt, som ifølge lege har ligget til kai ved Veøya i Molde. Det ble brukt kniv.

NRK - 1 time siden

India klar for masseproduksjon

India er klare for å masseprodusere en vaksine mot covid-19 når forskerne gir klarsignal. Det sier landets statsminister Narendra Modi i en tale lørdag, skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

2,5 millioner smittet i India

India har passert 2,5 millioner smittetilfeller etter at 65 002 mennesker har testet positivt det siste døgnet. Det er det høyeste antall smittede på en dag landet har hatt, melder AFP. Lørdag rapporterte helseministeren om 996 nye dødsfall, noe som gjør at det totale antallet nå er 49 036.

NRK - 1 time siden

Påkjørt av toget

Like over klokken ett i natt fikk politiet melding om at en person var påkjørt av toget ved Mariero i Stavanger. Politiet melder at de gjorde funn av en død person på stedet, og har opprettholdt sak og avhørt vitner. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Nesten 5000 bortvist ved grensa

Siden 16. mars har nesten 5000 mennesker blitt nektet innreise til Norge ved grenseovergangene på Svinesund, i Halden og i Aremark, skriver Halden Arbeiderblad. Under pandemien har politiet kunnet bortvise reisende på grensa av hensyn til folkehelsa..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt