P4 > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 11:16

P4 - 28 jan. 20 kl. 16:05

Go-Ahead mer punktlige enn Vy

Go-Ahead har vært mer punktlig enn Vy på to av de tre strekningen det britiske selskapet to over ansvaret for i fjor.
Det viser beregninger Bane Nor har gjort for Dagsavisen i en periode på fem uker.
Både på Sørlandsbanen og Arendalsbanen var punktligheten henholdsvis 1,9 og 1,7 prosent bedre enn Vy.
Sistnevnte var likevel 0,9 prosent bedre da de hadde ansvaret for Jærbanen.
Resultatet bør likevel ikke vektlegges for mye på grunn av den korte tidsperioden, ifølge Bane Nor..
Les mer på P4


Les mer om:
ahead, Vy, Bane Nor, Dagsavisen, Sørlandsbanen, Arendalsbanen, Jærbanen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Go-Ahead, mer, punktlige, ennVy
P4 - 17 des. 19 kl. 05:52

Vil undersøke om Go-Ahead bryter avtale

Lenge før det britiske selskapet Go-Ahead har rukket å kjøre tog i Norge i en uke vil Jernbanedirektoratet undersøke om de bryter avtalen. Go-Ahead har ingen egen app der kunder kan kjøpe billetter, dette må gjøres gjennom nettsiden deres, hos Vy eller Entur. Go-Ahead vil ikke si hvor lenge dette vil vare, men sier til Dagsavisen at de vil komme tilbake til en egen app..

NRK - 27 jan. 20 kl. 05:35

Go-Ahead like punktlig som Vy

På Sørlandsbanen er togselskapet Go-Ahead like punktelig som Vy var etter at de overtok togtrafikken 15. desember. På Sørlandsbanen har Go-Ahead hatt en punktlighet på 82,5 prosent, litt bedre enn Vys 81,9 prosent i en periode på fem uker i forveien..

P4 - 13 des. 19 kl. 12:35

Skal på jomfrutur med Go-Ahead

Førstkommende søndag skrives det samferdelshistorie når det første toget fra Go-Ahead kjører fra Stavanger med kurs for Oslo S. Samferdelsminister Jon Georg Dale vil markere trafikkstarten for det britiske selskapet og være med på den første turen. Go-Ahead skal kjøre fjerntogene på Sørlandsbanen fra Oslo S via Kristansand til Stavanger fram til 2027..

P4 - 30 nov. 99 kl. 00:00

Dale reiser sammen med Go-Ahead

Førstkommende søndag skrives det samferdelshistorie når det første toget fra Go-Ahead kjører fra Stavanger med kurs for Oslo S. Samferdelsminister Jon Georg Dale vil markere trafikkstarten for det britiske selskapet og være med på den første turen. Go-Ahead skal kjøre togene på Sørlandsbanen fram til 2027, etter at de i fjor vant anbundskonkurransen foran NSB og svenske SJ..

P4 - 06 april 20 kl. 20:32

Go-Ahead permitterer

Togselskapet Go-Ahead permitterer ansatte etter at koronakrisen har ført til en kraftig reduksjon i antallet togpassasjerer. Selskapet opplyser i en pressemelding at til permitterer 66 årsverk fra 14. april.

NRK - 08 april 20 kl. 07:43

Go-Ahead droppar togavgangar

Go-Ahead droppar fleire avgangar på Sørtoget frå 14.–16. april.

VG - 08 jan. 20 kl. 15:14

Dette er verdens mest punktlige flyplasser og flyselskaper

SAS og Oslo Lufthavn er på listen over de mest punktlige flyselskapene og flyplassene i verden..

E24 - 27 jan. 20 kl. 06:00

Togselskapet Go-Ahead på samme punktlighetsnivå som Vy

På Jærbanen klarer det britiske togselskapet Go-Ahead å være langt mer i rute enn Vy var. På Sørlandsbanen og Arendalsbanen er selskapet på linje med Vy..

P4 - 15 nov. 19 kl. 08:13

En måned igjen til Go-Ahead tar over driften av Sørlandsbanen

Om akkurat en måned vil passasjerene på Sørlandsbanen og Jærbanen merke jernbanereformen. 15. desember tar det britiske selskapet Go-Ahead over togtrafikken på linjene som den første vinneren av anbudskonkurransen på norsk jernbane..

NRK - 13 des. 19 kl. 07:59

Mange tusen får dyrere togbilletter

Når Go-Ahead overtar trafikken på Sørlandsbanen 15. desember, mister nærmere 80.000 studenter rett til rabatt.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Kritiserer FIS før langrennssesongen

Langrennsstjernen Maiken Caspersen Falla går ut mot det internasjonale skiforbundet FIS før sesongen begynner. Årsaken er at det er planlagt 41 renn på under fire måneder - mens pandemien pågår. Falla sier til VG at det virker litt naivt å kjøre en vanlig kalender.

P4 - 1 time siden

Tre nye smittet i Hammerfest

Det er registrert tre nye smittetilfeller i Hammerfest. 17 personer i kommunen fikk påvist smitte forrige uke, og sykehuset i Hammerfest har i stor grad stengt ned. Ordføreren sa på en pressekonferanse i formiddag at kommunen er på et bristepunkt når det gjelder hva de kan håndtere..

P4 - 1 time siden

Får ikke kjøre på fem år

En 18 år gammel mann er i Jæren tingrett fradømt retten til å kjøre bil i fem år etter å ha blitt tatt i 230 kilometer i timen i Ryfylketunnelen. 18-åringen hadde med seg en passasjer og filmet også råkjøringen, og delte en video av det på Snapchat, skriver Stavanger Aftenblad. Mannen er også dømt til fem måneders fengsel..

P4 - 1 time siden

Nedtur på Oslo børs

Oslo Børs startet dagen med nedgang. Hovedindeksen er ned rundt 1,2 prosent etter åpning klokken ni. Det skjer etter fall i oljeprisen, og også etter nedgang på børsene i Asia i dag.

P4 - 1 time siden

Regjeringen holder pressekonferanse

Regjeringen skal holde en pressekonferanse om koronasituasjonen klokken 16 i dag. Det melder NRK. Der er det ventet at nye innstramminger skal presenteres.

P4 - 1 time siden

Snart tomt for vaksine

Det er snart tomt for influensavaksinen. Folkehelseinsituttet melder nå i formiddag at de har igjen rundt 60.000 doser som skal rasjoneres ut til risikogrupper og helsepersonell.

P4 - 1 time siden

Bekymret for importsmitte

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, er bekymret for smitten som kommer fra utlandet. Han er svært bekymret for den eksplosive økningen i smitte i Europa, og viser til at det hver dag kommer mange fly fra Polen, der smitten er svært høy. - Det er dårlig kontroll og bare frivillig testing på flyplassene, sier Johansen til NRK.

P4 - 2 timer siden

Fauci: - Tror på vaksine i desember

Smittevernekspert i Det hvite Hus, Anthony Fauci, tror en koronavaksine vil være klar til bruk i USA i starten av desember. Men først langt ut i neste år vil vaksinen være tilgjengelig for mange, sier han til BBC..

P4 - 2 timer siden

Nok et haiangrep i Australia

Nok en person har blitt angrepet av hai i Australia. En mann i 50-årene er kritisk skadet etter å ha blitt angrepet mens han snorklet nordøst i landet i går, melder lokale medier. Hittil i år har åtte personer mistet livet etter å ha blitt angrepet av hai i Australia, det er det høyeste antallet på 86 år..

P4 - 2 timer siden

Undersøker effekt på røykere

Nå skal Folkehelseinsituttet undersøke om røyking kan beskytte mot koronaviruset. Bakgrunnen er studier som kom så tidlig som i mars og april, som viser at de som var innlagt på sykehus med korona røyket unormalt lite sammenlignet med gjennomsnittet. Per Magnus ved FHI sier til TV 2 at det ikke nødvendigvis er noen sammenheng, men at hypotesen om at røyking kan beskytte mot viruset allikevel må undersøkes..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt