E24 > Økonomi

Saturday, 19 October, 11:10

E24 - 05 Sep 19 kl. 13:28

Global industrinedtur sprer seg til USA: – Ikke bra for inntjeningen på Oslo Børs

Amerikansk industri er den siste dominobrikken til å falle i global nedtur. Det rammer også Oslo Børs, ifølge aksjestrateg..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo Børs, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Global, industrinedtur, sprer, seg, til, USA, Ikke, bra, for, inntjeningen på Oslo Børs
NRK - 12 Oct 19 kl. 20:27

Skogbrann sprer seg

Brannmannskapene har ennå ikke fått kontroll over den store skogbrannen i utkanten av Los Angeles. Sterk vind gjør at brannen sprer seg raskt. Om lag 1.

Hegnar.no - 23 Jul 19 kl. 16:05

IMF nedjusterer forventningene til global vekst

Handelssanksjoner og usikkerhet er årsaken til at Det internasjonale pengefondet (IMF) nedjusterer forventet global vekst i år og neste år..

NRK - 12 Jun 19 kl. 08:11

Protestene sprer seg i Hongkong

Tusenvis av demonstranter har omringet den lovgivende forsamlingen i Hongkong, i protest mot en lov som skal gjøre det lettere å utlevere mistenkte til Kina. Behandlingen av loven ble utsatt på ubestemt tid, men protestene sprer seg. ..

Hegnar.no - 20 May 19 kl. 13:44

- Samtalene mellom USA og Kina kan pågå i 5 - 10 år

Det er ikke sikkert Kina har hastverk med å komme frem til en handelsavtale med USA. - Dette er ikke en 5-minutters historie, sier Neil Dwane, global strateg hos Allianz Global Investors..

NRK - 17 Jul 19 kl. 20:02

Erklærer global helsekrise

Verdens helseorganisasjon (WHO) erklærer Ebolautbruddet i Kongo som en global helsekrise. Erklæringen kom onsdag etter at viruset denne uka spredte seg til Goma, en by med to millioner innbyggere..

Aftenposten - 03 Jun 19 kl. 21:35

Sangfugler sprer de farligste Borrelia-bakteriene

Måltrost og svarttrost er blant våre vakreste sangfugler, men de sprer også en variant av Borrelia-bakterien som kan gi alvorlig infeksjon i nervesystemet..

VG - 20 Sep 19 kl. 08:22

Fremskrittspartiets konspirasjonssnakk

Fremskrittspartiet benekter at de sprer konkrete konspirasjonsteorier, men deres politiske propaganda kan med rette betegnes som konspirasjonspolitikk som sprer mistillit og nører opp under hatefullt konspirasjonssnakk på sosiale medier..

Hegnar.no - 14 Aug 19 kl. 20:53

Resesjonsindikator sender sjokkbølger - Legitim frykt eller "ulv, ulv"?

Er det grunn til å tro at global økonomi er på vei inn i en global resesjon eller ropes det "ulv, ulv" slik at "this time is different"?.

P4 - 13 Sep 19 kl. 07:37

- Sprer ikke muslimhat

Human Rights Service avviser på at de sprer muslimhat. Flere politikere og samfunndebatanter mener den statsstøttede stiftelsen fremmer islamfiendlighet og konspirasjonsteorier om muslimer. Men daglig leder Rita Karlsen sier til Vårt Land at de aldri har støttet slike holdninger, og at hun dermed tar kritikken med knusende ro..

P4 - 12 Oct 19 kl. 20:48

Skogbrann sprer seg i USA

Den store skogbrannen i utkanten av Los Angeles sprer seg nå raskt. Sterk vind gjør at at brannmannskapene fortsatt ikke har fått kontroll. Rundt 1.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Power-ansatte ble bedt om å jobbe for 0 kroner i timen

Ansatte i elektronikkgiganten Power, hvor XXL-gründer Øivind Tidemandsen er storeier, har gjentatte ganger arbeidet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn..

E24 - 45 minutter siden

Nytt forslag kan utsette avstemning og utmelding

Siste ord om brexit blir ikke sagt i dag, dersom Underhuset støtter Sir Oliver Letwin: Den tidligere ministeren vil tvinge Boris Johnson til å søke utsettelse, også om brexitavtalen blir vedtatt..

E24 - 1 time siden

Studenter i Storbritannia om rekordsvak krone: – Mange har kredittkortgjeld

De siste dagene har kronen svekket seg kraftig mot pundet. Norske studenter i Storbritannia bekymrer seg for fremtiden, og kaller situasjonen krevende..

E24 - 2 timer siden

Venter bratt resultatfall for Equinor: Pareto spår kjøpsmulighet etter rapporten

– Vi tror en svak rapport kan gi en attraktiv kjøpsmulighet i forkant av at Sverdrup-produksjonen får en innvirkning på den rapporterte inntjeningen, skriver Paretos oljeanalytikere..

E24 - 2 timer siden

Johnson ber Parlamentet ende «et smertefullt kapittel»

Britenes statsminister Boris Johnson ber i et åpent brev de folkevalgte om å stemme for brexitavtalen han har forhandlet fram med EU under lørdagens avstemning..

E24 - 2 timer siden

Trump håper å få i havn handelsavtale med Kina i november

President Donald Trump sier at han tror en handelsavtale mellom USA og Kina vil bli signert innen APEC-møtet i Chile i midten av november..

E24 - 3 timer siden

Norske gründere legger ned London-kontoret etter brexit-usikkerhet

Usikkerhet knyttet til brexit har ført til at det norske oppstartselskapet Huddlestock har lagt ned London-kontoret. - Vi vegret oss veldig, sier Huddlestock-gründer Murshid Ali..

E24 - 12 timer siden

I helgen skal forsøkskaniner sitte på verdens lengste flytur

Flyselskapet Qantas håper å fly passasjerer direkte fra London til østkysten av Australia innen tre år. Til helgen starter den første testturen..

E24 - 14 timer siden

Medier: Boeing-ansatte skal ha villedet om Max-flyene

Internmeldinger fra 2016 viser at ansatte i Boeing kan ha villedet Den amerikanske luftfartsmyndigheten (FAA) i forbindelse med et sentralt sikkerhetssystem på 737 Max-flyene, skriver amerikanske medier..

E24 - 14 timer siden

Norwegian vil kutte 140.000 tonn i CO₂-utslipp med ny app

Flyselskapet Norwegian vil gjøre flytrafikken grønnere ved å bruke den nye appen SkyBreathe, som de hevder vil kutte forbruket av drivstoff med to prosent per flyging ved å kjøre smartere og mer effektivt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt