VG > Økonomi

Tuesday, 15 October, 07:57

VG - 22 Sep 19 kl. 19:54

Glimt utlignet på overtid – tapte poeng i gullstriden

TRONDHEIM (VG) (Ranheim – Bodø/Glimt 1–1) Dette var topp- mot-bunn-oppgjøret som verken Ranheim eller Bodø/Glimt hadde råd til å tape. Innleide Mushaga Bakenga så ut til å ha sikret livsviktige Ranheim-poeng, men så slo Glimt tilbake..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trondheim, Glimt, Ranheim, BodøGlimt, Mushaga Bakenga

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Glimt, utlignet, overtid, tapte, poengi , gullstriden
Aftenposten - 22 Sep 19 kl. 20:09

Gullhåpet svekket for Glimt – utlignet på overtid

Bodø/Glimts gullhåp er i ferd med å rakne. Søndag ble det 1–1 borte mot Ranheim etter at gjestene utlignet på overtid..

VG - 16 Sep 19 kl. 09:03

Dobbel skuffelse etter at Glimt tapte poeng i gullkampen: – Frustrerende

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Stabæk 3–3) Stabæk kunne sendt nedrykksspøkelset på behagelig avstand, mens Bodø/Glimt tapte poeng som fort kan bli avgjørende i gullstriden..

VG - 15 Sep 19 kl. 19:55

Glimt taper terreng i gullkampen etter kaoskamp

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Stabæk ) Etter to mål på overtid, ville protester mot dommer og enorm sjansesløsing fra Glimt gjorde at hjemmesupporterne bue etter kampslutt..

VG - I førrgår: 22:39

King berget poeng på overtid mot Spania

ULLEVAAL (VG) (Norge-Spania 1–1) Joshua King (27) utlignet til 1–1 på straffespark på overtid. Det ble en norsk bragd mot Spania..

VG - 15 Sep 19 kl. 19:55

Glimt-profiler kaller Svein Oddvar Moen arrogant

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Stabæk 3–3) Etter at Glimt spilte uavgjort mot Stabæk, og tapte terreng i gullstriden, gikk både Patrick Berg og Amor Layouni til angrep på dommer Svein Oddvar Moen..

P4 - 23 Sep 19 kl. 19:06

Molde rykker fra

Molde økte i kveld avstanden ned til Bodø/Glimt på 2. plass på Eliteserie-tabellen, med seier 2-1 borte mot Stabæk. Eirik Hestad og Ohi Omoijuanfo scoret for Molde, mens Ola Brynhildsen reduserte på overtid.

VG - 07 Jun 19 kl. 22:38

Ødegaard etter at seieren glapp på overtid: – Faller sammen

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge – Romania 2–2) Martin Ødegaard (20) scoret målet som ga norsk håp om seier og EM-sluttspill neste år. Men på overtid utlignet Romania. Da gikk Ødegaard i kjelleren..

Aftenposten - 24 Aug 19 kl. 16:48

Kunne blitt den store helten på overtid da Træff tapte

Bjørnar Eltervåg fortsetter sin utrolige scoringsform, og har nå seks mål på de siste tre kampene. Men da det gjaldt som mest på overtid, sviktet han alene med keeper..

VG - 07 Jun 19 kl. 22:38

Ødegaard etter at seieren glapp på overtid: - Sjelden jeg er så langt nede

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge – Romania 2–2) Her scorer Martin Ødegaard (20) målet som ga norsk håp om seier og EM-sluttspill neste år. Men på overtid utlignet Romania. Da gikk Ødegaard i kjelleren..

Aftenposten - 11 Aug 19 kl. 19:55

Viking tapte for Bodø/Glimt - har gått seks kamper uten seier

Utspilt før pause, gode etter pause. Men det holdt ikke for Viking som tapte sin tredje strake kamp..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

FIFA-presidenten lo vekk kritisk Qatar-spørsmål: – Blir det vakreste VM-et

De kritiske røstene til det kommende verdensmesterskapet i Qatar har vært mange, og har ikke blitt færre etter publikumstrøbbel i friidretts-VM. FIFA-president Gianni Infantino er tilsynelatende ikke bekymret..

VG - 8 timer siden

Cr700

(Ukraina-Portugal 2–1) Cristiano Ronaldo scoret karrierens 700. mål - men kunne ikke hindre at Portugal røk 1-2 for Ukraina i EM-kvalifiseringen..

VG - 10 timer siden

Dommeren truet med å stoppe kampen - England leder 5–0

(Bulgaria-England 0–5, kampen pågår) England leder hele 5–0 over Bulgaria ved pause i Bulgaria. Samtidig truer dommeren å stoppe kampen som følge av rasistiske tilrop fra tribunen..

VG - 9 timer siden

Lekket video skal vise nytt Fortnite-kapittel

I et døgn har frustrerte spillere blitt møtt av et sort hull inne på det populære spillet. Nedetiden skal skyldes en større oppgradering, og det ser ut til å dreie seg om en ganske stor overhaling..

VG - 10 timer siden

Hovland klar for storturneringer: – Tror han trengte en pause

Viktor Hovland (22) ble passet godt på da han ble intervjuet under Europatour-turneringen i England for en måned siden. Det var ikke tilfeldig..

VG - 12 timer siden

Politiet om Lørenskog-forsvinningen: Mål om å løse saken i løpet av 2019

Øst politidistrikt mener de kan få svar på hva som skjedde med Anne-Elisabeth Hagen før året er omme. Nå venter de svar på sentrale undersøkelser..

VG - 12 timer siden

Syrisk regjeringshær fremme i Manbij

Både syriske og tyrkiske styrker har varslet sitt offensiv mot den strategiske byen Manbij. Nå er den syriske regjeringshæren fremme i byen, melder AFP..

VG - 12 timer siden

Berges potensial MÅ utnyttes bedre

Allerede i sin første landskamp, 26. mars 2017, slapp Lars Lagerbäck til en gutt som akkurat hadde fylt 19 år. Den erfarne svensken var begeistret over modenheten til halvt svenske Sander Berge..

VG - 13 timer siden

Follo-spiller kan få lang karantene etter å ha skallet til motstander

Det kan gå mot fire til åtte kampers karantene for Follo-spiller Benjamin Hallgren. Han skallet til FyllingenBergens Jacob Weidemann i håndballens eliteserie. Håndballforbundet politianmelder ikke forholdet..

VG - 14 timer siden

Dronning Elizabeth brøt tradisjonen og brukte lettere krone

Dronning Elizabeth brøt med en langvarig tradisjon under trontalen i Parlamentet. Hun brukte et lettere diamantdiadem i stedet for den tunge kongekronen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt