NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 00:35

NRK - 03 des. 19 kl. 08:34

Glatte vegar fører til kaos

Underkjølt regn gir spegelblanke vegar fleira stader i landet. I Skien er minst fire bilar involverte i ein kjedekollisjon, og politiet advarer om svært glatte vegar i området..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skien

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Glatte, vegar, fører, til, kaos
NRK - 13 nov. 19 kl. 08:05

Åtvarar om såpeglatte vegar

Glatte og isdekte vegar kjem brått på. Statens vegvesen åtvarar mot særs glatte vegar i både vest og aust..

NRK - 13 nov. 19 kl. 08:05

Åtvarar mot såpeglatte vegar

Glatte og isdekte vegar kjem brått på. Statens vegvesen åtvarar mot særs glatte vegar i både vest og aust..

NRK - 16 des. 19 kl. 18:30

Glatte vegar på Vestlandet

Vegtrafikksentralen i vest åtvarar på Twitter om glatte vegar i Hordaland og Sogn og Fjordane. Vest politidistrikt har åtvarar også på Twitter og seier det er svært glatte vegar i distriktet..

NRK - 20 des. 19 kl. 09:03

Glatte vegar

Underkjølt regn fører til svært glatte vegar i Vestfold, Telemark, Buskerud, Hedmark, Oppland og sør i Trøndelag, ifølge Vegtrafikksentralen. Dei fryktar det kjem til å skape mykje trøbbel i trafikken fredag..

NRK - 16 des. 19 kl. 22:24

Bussruter råka av glatt føre

Over store delar av Vestlandet er det glatte vegar. Skyss, som organiserer kollektivtransporten i Hordaland, melder om at over 100 bussruter er råka av det glatte føre..

NRK - 23 nov. 19 kl. 19:39

Veldig glatte vegar på Vestlandet

Ein bil har sklidd ut av vegbana og inn i fjellvegg på Sandane i Sogn og Fjordane. Ingen skal vere skada. Politiet åtvarar om veldig vegar på Vestlandet i kveld og i natt..

NRK - 31 des. 19 kl. 08:21

Fleire stengde vegar i Sør-Noreg

Sterk vind og glatte vegar pregar nyttårstrafikken fleire stader i landet. Ei rekke fjellovergangar er stengde på grunn av uvêr, og det er kolonnekøyring andre stader. Blant anna er riksveg 7 over Hardangervidda og riksveg 13 over Vikafjell stengde..

NRK - 03 feb. 20 kl. 16:51

Glatte vegar fører til trøbbel

Ein buss har køyrt seg fast på Sund i Bergen. Politiet melder om at det skal vere svært glatt på vegane i Vestland. Dei oppfordrar folk til å køyre forsiktig å ta omsyn til forholda..

NRK - 28 nov. 19 kl. 10:25

Mange trafikkulykker på Austlandet

Dårlege køyreforhold på vegane på Austlandet, har ført til fleire ulykker i morgontimane. Politiet åtvarar om glatte vegar i Akershus og Østfold.

NRK - 15 sep. 19 kl. 08:58

Fleire stengde vegar

Det er framleis fleire stengde vegar i fylket etter uveret i natt. Blant desse er fylkesveg 7 mellom Norheimsund og Granvin, som er stengd på grunn av rasfare. Sjå oversikta over vegar og ferjestrekk som er råka av uveret her:.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Ulv felt i Løten lørdag

Lørdag morgen ble det felt en hannulv i Løten i Innlandet. Det skriver Østlendingen. Ulven er sendt til Rovdata.

NRK - 10 minutter siden

Trump planlegger nytt massemøte

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire 11. juli. I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke..

NRK - 30 minutter siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 30 minutter siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 45 minutter siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 45 minutter siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

NRK - 1 time siden

Iran innfører maskepåbud i Teheran

Etter en økning i koronadødsfall innfører Iran maskepåbud innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Meningsmålinger viser imidlertid at mange iranere ikke tar virustrusselen på alvor, og i Teheran er det mange som går rundt maskeløse..

NRK - 1 time siden

Provins får hjelp av forsvaret

Sør-Afrika sender leger fra militæret til provinsen Eastern Cape, som er svært hardt rammet og sliter med både personell og utstyr til å håndtere koronapandemien. Sør-Afrika registrerte 10.800 nye tilfeller på et døgn..

NRK - 1 time siden

Turister fikk hjelp av Røde Kors

To turister på fjelltur gikk seg fast i et bratt terreng mellom Djupfjorden og Auserdalsvatnet ved Moskenes i Nordland. Etter hjelp fra Røde Kors fikk turistene kommet seg trygt ned, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Frankrike vil ikke forby Huawei

Frankrike vil ikke innføre et totalforbud mot å bruke utstyr fra kinesiske Huawei i 5G-nettet, men mobiloperatørene blir bedt om å unngå Huawei. Det sier lederen for det franske cybersikkerhetsbyrået ANSSI, Guillaume Poupard, ifølge Reuters..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt