NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 13:39

NRK - 03 Dec 19 kl. 08:34

Glatte vegar fører til kaos

Underkjølt regn gir spegelblanke vegar fleira stader i landet. I Skien er minst fire bilar involverte i ein kjedekollisjon, og politiet advarer om svært glatte vegar i området..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skien

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Glatte, vegar, fører, til, kaos
NRK - 13 Nov 19 kl. 08:05

Åtvarar om såpeglatte vegar

Glatte og isdekte vegar kjem brått på. Statens vegvesen åtvarar mot særs glatte vegar i både vest og aust..

NRK - 13 Nov 19 kl. 08:05

Åtvarar mot såpeglatte vegar

Glatte og isdekte vegar kjem brått på. Statens vegvesen åtvarar mot særs glatte vegar i både vest og aust..

NRK - 23 Nov 19 kl. 19:39

Veldig glatte vegar på Vestlandet

Ein bil har sklidd ut av vegbana og inn i fjellvegg på Sandane i Sogn og Fjordane. Ingen skal vere skada. Politiet åtvarar om veldig vegar på Vestlandet i kveld og i natt..

NRK - 28 Nov 19 kl. 10:25

Mange trafikkulykker på Austlandet

Dårlege køyreforhold på vegane på Austlandet, har ført til fleire ulykker i morgontimane. Politiet åtvarar om glatte vegar i Akershus og Østfold.

NRK - 15 Sep 19 kl. 08:58

Fleire stengde vegar

Det er framleis fleire stengde vegar i fylket etter uveret i natt. Blant desse er fylkesveg 7 mellom Norheimsund og Granvin, som er stengd på grunn av rasfare. Sjå oversikta over vegar og ferjestrekk som er råka av uveret her:.

P4 - 30 Nov 19 kl. 19:25

Glatte veier i vest

Det er glatte veier på sørvestlandet i kveld. Politiet advarer om glatte veier både nord og sør for Boknafjorden. Og det gjelder både hovedveier og sideveier, melder Stavanger Aftenblad .

P4 - 15 Nov 19 kl. 06:45

Advarer mot glatte veier

Også i dag advarer Vegtrafikksentralen Vest mot glatte veier i morgentimene, spesielt i Nordhordland og Øygarden. Bilister oppfordres til å kjøre etter forholdene og være oppmerksom på at det kan være glatte partier flere steder..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 11:39

Bård Vegar Solhjell blir ny Norad-sjef

Utviklingsminister Dag Inge Ulstein (KrF) utnevner Bård Vegar Solhjell til ny direktør i Norad..

P4 - 24 Oct 19 kl. 05:30

Advarer mot glatte veier

Det er svært glatte veier enkelte steder i Tromsø og omegn i morgentimene. Det opplyser politiet. De råder bilister som er tidlig oppe om å ta det ekstra rolig..

NRK - 02 Dec 19 kl. 01:33

Glatte veier på Vestlandet

Vegtrafikksentralen advarer om at veier blir glatte selv om det saltes når det er regn eller sludd. Nedbøren vasker bort saltet som strøbilene legger ut..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Verner 28 skogområder

28 viktige skogområder blir naturreservater etter at regjeringen bestemte vernevedtak i statsråd i dag. Regjeringen er dermed snart halvveis til målet om vern av 10 prosent av skogarealet i Norge, ifølge en pressemelding fra Klimadepartementet..

NRK - 15 minutter siden

Mindre trafikk i Oslo og Akershus

I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser tall som er sammenlignbare før og etter de nye bomstasjonene og takstene, som ble innført 1. juni, ifølge Fjellinjen..

NRK - 30 minutter siden

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..

NRK - 45 minutter siden

Vy-navnet havner i retten

Selskapet Vy Communication har gått til sak mot Vy, tidligere NSB, for krenkelse av selskapets varemerke og krever erstatning på 14 millioner kroner. Tvistesaken er starter tirsdag 10. desember i Oslo tingrett og vil etter planen pågå i tre dager..

NRK - 1 time siden

Varsler ny storstreik i Frankrike

Det blir ny storstreik i Frankrike tirsdag 10. desember. Det varsler Frankrikes største fagforening for offentlig sektor, CGT, i dag.

NRK - 1 time siden

Får ikke tilbake statsborgerskapet

Mannen som ble terrordømt med mulla Krekar i Italia, fikk ikke medhold i klagen sin og får dermed ikke sitt norske statsborgerskap tilbake, skriver NTB. Saken ble avgjort i statsråd fredag, opplyser kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H)..

NRK - 1 time siden

Ny sjefredaktør i Bergens Tidende

Frøy Gudbrandsen (41) blir ny sjefredaktør i Bergens Tidende. Hun har vært konstituert sjefredaktør i tre uker. Gudbrandsen har jobbet i Bergens Tidende siden 2012, og har jobbet som politisk redaktør de siste fire årene..

NRK - 1 time siden

Investerer milliarder i kull

Banker og finansselskaper har de siste årene kanalisert over 6.800 milliarder kroner til selskaper som planlegger mer kullkraft, ifølge en ny rapport fra Urgewald og BankTrack. Rapporten ble lagt fram i forbindelse med FNs klimakonferanse i Madrid..

NRK - 1 time siden

Boikottar Nutella

Italias opposisjonsleiar Matteo Salvini vil slutte å ete sjokoladepålegget Nutella fordi hasselnøttene i pålegget er tyrkiske og ikkje italienske. Salvini seier han føretrekker å ete mat laga av italienske råvarer for å hjelpe italienske bønder..

NRK - 1 time siden

Aktivist sett fri i Russland

Ein 21 år gamal student og politisk aktivist blei fredag sett fri av ein russisk rett. Han blei kjent skuldig for ekstremisme på Youtube. Aktor ba om fire år i fengsel.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt