NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 23:29

NRK - 08 Nov 19 kl. 16:00

Glatt på Østlandet

Snø, is og glatte veier har ført til flere ulykker på hele Østlandet fredag. Det ventes mye snø på Østlandet frem til lørdag kveld. Vegtrafikksentralen Øst oppfordrer folk til å senke farten og kjøre etter forholdene..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Glatt, Østlandet
Klartale - 28 Oct 19 kl. 10:14

Mange ulykker på glatte veier

Det er glatt på veiene både på Østlandet, på Sørlandet, i Møre og Romsdal og i Finnmark..

VG - 12 Nov 19 kl. 08:15

Gult farevarsel fortsetter: – Kan bli veldig glatt på Østlandet

Ta høyde for dårlig sikt og glatte veier, og beregn ekstra god tid dersom du skal ut i trafikken i dag..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 18:25

Snøen skaper fortsatt problemer i trafikken

Det er fortsatt utfordrende kjøreforhold enkelte steder etter snøfallet mandag formiddag. Særlig på småveiene på Sør- og Østlandet er veibanen glatt..

VG - 09 Nov 19 kl. 09:36

Advarer etter flere trafikkulykker: - Svært glatt på veiene

Fredag var det flere ulykker rundt omkring på Østlandet. Lørdag morgen er det ikke like kaotisk, men noen hendelser har det vært..

NRK - 11 Nov 19 kl. 04:31

Varsler nytt snøfall på Østlandet

Varsel om nytt snøfall på Østlandet gjør at meteorologene ber folk beregnet ekstra god tid mandag morgen. I Telemark og sør på Østlandet er det sendt ut gult farevarsel for morgentimene..

P4 - 31 Aug 19 kl. 15:29

Nytt uvær på vei mot Østlandet

Vi har akkurat lagt bak oss et uvær over hele Sør-Norge som slo ut togtrafikken på Østlandet - I morgen kommer det nytt styrtregn. Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå for deler av østlandet. Vakthavende meteorolog Martin Granerød sier de forventer lyn og torden nå også..

P4 - 05 Nov 19 kl. 18:15

Vinteren kommer til Østlandet

Til helgen kommer snøen til Østlandet. Det er allerede svært kjølig mange steder på Østlandet, og nå viser prognosene at det vil komme snø fra fredag ettermiddag og frem til ettermiddagen lørdag, ifølge Meteorologisk institutt. Det er ventet mellom fem og ti centimeter, og det blir snø fra Agder i sør og til langt nord i landsdelen..

P4 - 03 Oct 19 kl. 15:09

Kaos på glatte veier på Østlandet

Snøen som har falt på Østlandet har ført til såpeglatte veier flere steder og kaos. Politiet melder om en rekke utforkjøringer, og en brøytebilsjåfør på Lillehammer opplyser til VG at han har 10 til 12 jobber på vent. Meteorologisk institutt varsler mer snø i indre og høyereliggende strøk utover ettermiddagen på Østlandet..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 17:13

Gult farevarsel på Østlandet - ventes mye snø

Det forventes store mengder snø på Østlandet til helgen, melder Meteorologisk institutt..

P4 - 03 Oct 19 kl. 14:00

Snø på Østlandet

Det er ventet snø i indre og høyereliggende på Østlandet i dag. Ifølge Meteorologisk Institutt vil nedbøren komme som snø over 400 meter, også i Oslo..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Vitne sjokkert over Trump-samtale

Et vitne som overhørte president Donald Trumps samtale med Ukrainas nyvalgte president, sa han var sjokkert over det han hørte..

NRK - 1 time siden

Melding om skudd i Gøteborg

En person skal være skadd etter en mistenkt skyting i Gøteborg, skriver Aftonbladet. Politiet skal ha fått flere meldinger om at det ble avfyrt skudd..

NRK - 1 time siden

Mann forsøkte å kvele gutter i Moss

Tre gutter skal ha blitt angrepet av en beruset mann i Moss. Mannen skal blant annet ha forsøkt å kvele dem, ifølge politiet. Han skal også ha angrepet politiet da de kom til stedet.

NRK - 1 time siden

Dømt for overgrep mot barn

En 20 år gammel mann er dømt til sju års fengsel i Vest-Telemark tingrett for seksuelle overgrep mot barn under 14 år, skriver Telemarksavisa. Mannen er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

NRK - 2 timer siden

Se Debatten

NRK - 2 timer siden

Cyberangrep mot skatteetaten

I Skatteetatens sikkerhetsavdeling i Grimstad, jobbes det for å avverge forsøkene på å trenge inn i datasystemene. Hackere fra stater som Russland, USA, Kina og Iran forsøk å få tilgang til informasjon om nordmenns økonomiske forhold..

NRK - 2 timer siden

Pochettino er ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag. Tottenham ligger for øyeblikket på en 14.

NRK - 2 timer siden

Riksrettshøringen fortsetter

NRK - 3 timer siden

25 personer funnet i kjølekonteiner

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vlaardingen...

NRK - 3 timer siden

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt