NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 08:51

NRK - 08 Nov 19 kl. 16:07

Glad for nominasjon

Anne B. Ragde kaller det å bli nominert til Bokhandlerprisen for en skikkelig boost, melder NTB. Forfatteren er nominert for sjette og siste bok i Neshov-serien, og takker for nominasjonen via Forlaget Oktobers Instagram-konto..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bokhandlerprisen, NTB, Neshov, Forlaget Oktobers Instagram

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Glad, for, nominasjon
NRK - 17 Sep 19 kl. 06:42

Norge eneste land uten nominasjon

Sverige, Danmark, Island, Finland, Færøyene og Åland har alle kandidater nominert til Nordisk Råds Miljøpris 2019. Norge er eneste land uten nominasjon i år. Norge har gjort som Sverige og nominert svenske Greta Thunberg, melder ABC Nyheter..

Aftenposten - 29 Jan 20 kl. 21:22

Her redder hun Molde-seieren i siste minutt: – Jeg er så glad

Caroline Martins var svært glad og svært sliten etter den nervepirrende kampen mot Tertnes..

Dagbladet - 01 Aug 19 kl. 23:46

- Glad vi ikke var hjemme da det raste

I ettermiddag kom Bernt Kjøsnes og familien tilbake til huset sitt på Vassenden i Jølster. - Jeg er glad vi ikke var i huset på tirsdag, sier han..

NRK - 11 Aug 19 kl. 11:20

– Glad for hjelpen og støtten

Den drapssiktede mannen ble stanset og lagt i bakken av 65-år gamle Rafiq. – Jeg er glad for støtten og hjelpen jeg har fått, sier han til pressen i dag..

NRK - 11 Oct 19 kl. 12:00

– Han var overveldet og glad

Nobelinstituttets direktør Olav Njølstad har snakket med Abiy Ahmed. – Han ga uttrykk for stor ydmykhet, og sa han var overveldet og veldig glad. Han sa at han håpte at det kunne bidra til å styrke freden i regionen, sier Njølstad..

Dagbladet - 13 Jan 20 kl. 14:25

Kan få Oscar-nikk

«Frost 2», hvor Aurora har et musikalsk bidrag, kan ende med nominasjon. Se hele Oscar-lista her..

Aftenposten - 04 Dec 19 kl. 11:01

– Hun virket glad og harmonisk

TROMSØ (Aftenposten): Abdelmonem Altayeb (42) sier at trebarnsmoren virket glad og harmonisk. Han kjenner ingen som så tegn til at noe var galt..

Aftenposten - 18 Dec 19 kl. 18:20

Magnus Carlsen reagerer på Idrettsgalla-nominasjon: – Rart

Sjakkstjernen ble i fjor nominert i kategorien «Årets navn». Det er han ikke i år..

NRK - 05 Sep 19 kl. 21:53

Rauma-ordfører: – Lettet og glad

– Jeg er glad og lettet på vegne av innbyggerne, sier Rauma-ordfører Lars Olav Hustad til NRK torsdag kveld. Store deler av fjellpartiet Veslemannen har rast ut, bekrefter NVE-geolog Lars Harald Blikra til NRK..

Dagbladet - 13 Jan 20 kl. 14:25

Oscar-nominasjon til Aurora-låt

En sang fra soundtracket til «Frost 2», hvor Aurora har et musikalsk bidrag, er nominert til Oscar. Se hele lista her..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fleire fjellovergangar stengde

Det dårlege vêret i Nordland fører til stengde fjellovergangar laurdag morgon. E6 over Saltfjellet er stengt, det samme gjeld for E10 Bjørnfjell og E12 over Umbukta. På fylkesvei 813 over Beiarfjellet er det kolonnekøyring..

NRK - 30 minutter siden

Fleire fjellovergangar stengt

Saltfjellet og Bjørnfjell i Nordland er stengt grunna uvêr..

NRK - 15 minutter siden

6 av 10 bekymra for nett-tryggleik

Seks av ti nordmenn er bekymra for nokon i familien i samband med tryggleik på nettet, viser ei undersøking Microsoft Norge har bestilt. Eldre er mest bekymra for økonomisk svindel, medan barnefamiliar er mest bekymra for uønskt kontakt med framande..

NRK - 2 timer siden

Rapport: Bryant-pilot braut reglar

Helikopterpiloten som styrta saman med basketball-stjerna Kobe Bryant og sju andre i Califiornia, hadde tidlegare fått refs for å ha brote luftfartsreglane. Det skriv amerikanske luftfartsstyresmakter (FAA) i ein rapport, skriv Los Angeles Times..

NRK - 45 minutter siden

Over 750 virussmittede i Japan

Tallet på virussmittede i Japan øker. 755 personer er nå smittet av det nye koronaviruset. Tallet inkluderer også over 630 passasjerer om bord i cruiseskipet Diamond Princess..

NRK - 1 time siden

75 barn bortført fra Norge i 2019

I 2019 var 75 barn registrert bortført fra Norge til utlandet. Elleve barn er registrert bortført fra utlandet til Norge. Det viser regjeringens statistikk for barnebortføringer mellom 2005–2019 som ble offentliggjort denne uka..

NRK - 2 timer siden

Ettersløkking etter Florø-brann

Brannvesenet i Kinn held framleis på med ettersløkking etter bustadbrannen i ein tomannsbustad i Lyngvegen i Florø. Huset har brent heilt ned. 13 bebuarar vart evakuerte fra huset og to nabohus i natt..

NRK - 1 time siden

Lav valgdeltaking i Iran

Til tross for at valglokalene i Iran holdt oppe helt til midnatt lokal tid, var valgdeltakelsen lav i gårsdagens valg i Iran. Beregninger som det halvstatlige nyhetsbyrået Fars har gjort, viser at bare rundt 40 prosent hadde brukt stemmeretten..

NRK - 1 time siden

Bilfører til legevakt i Sandnes

Føreren av en bil som tok fyr på motorveien E39 ved Kvadrat i Sandnes, er sendt til legevakten for sjekk. Brannen er slukket, men trafikken går tregt i et felt forbi bilvraket..

NRK - 2 timer siden

Zubcic vant storslalåm i Japan

Filip Zubcic fra Kroatia vant nattas storslalåm i Japan. Henrik Kristoffersen ble beste norske på 5. plass, og Aleksander Aamodt Kilde kom på 6.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt