NRK > Nyheter

Wednesday, 20 November, 01:17

NRK - 08 Nov 19 kl. 16:07

Glad for nominasjon

Anne B. Ragde kaller det å bli nominert til Bokhandlerprisen for en skikkelig boost, melder NTB. Forfatteren er nominert for sjette og siste bok i Neshov-serien, og takker for nominasjonen via Forlaget Oktobers Instagram-konto..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bokhandlerprisen, NTB, Neshov, Forlaget Oktobers Instagram

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Glad, for, nominasjon
NRK - 17 Sep 19 kl. 06:42

Norge eneste land uten nominasjon

Sverige, Danmark, Island, Finland, Færøyene og Åland har alle kandidater nominert til Nordisk Råds Miljøpris 2019. Norge er eneste land uten nominasjon i år. Norge har gjort som Sverige og nominert svenske Greta Thunberg, melder ABC Nyheter..

Dagbladet - 01 Aug 19 kl. 23:46

- Glad vi ikke var hjemme da det raste

I ettermiddag kom Bernt Kjøsnes og familien tilbake til huset sitt på Vassenden i Jølster. - Jeg er glad vi ikke var i huset på tirsdag, sier han..

NRK - 11 Aug 19 kl. 11:20

– Glad for hjelpen og støtten

Den drapssiktede mannen ble stanset og lagt i bakken av 65-år gamle Rafiq. – Jeg er glad for støtten og hjelpen jeg har fått, sier han til pressen i dag..

NRK - 11 Oct 19 kl. 12:00

– Han var overveldet og glad

Nobelinstituttets direktør Olav Njølstad har snakket med Abiy Ahmed. – Han ga uttrykk for stor ydmykhet, og sa han var overveldet og veldig glad. Han sa at han håpte at det kunne bidra til å styrke freden i regionen, sier Njølstad..

NRK - 05 Sep 19 kl. 21:53

Rauma-ordfører: – Lettet og glad

– Jeg er glad og lettet på vegne av innbyggerne, sier Rauma-ordfører Lars Olav Hustad til NRK torsdag kveld. Store deler av fjellpartiet Veslemannen har rast ut, bekrefter NVE-geolog Lars Harald Blikra til NRK..

NRK - 15 Nov 19 kl. 17:00

Novikov til NRK: – Veldig glad

– Jeg er veldig glad for at dette er over og Frode Berg er en fri mann, sier Bergs russiske advokat Ilja Novikov til NRK. Berg ble fraktet fra Moskva allerede torsdag, og nå er det opp til ham å kommentere saken videre sier Novikov..

NRK - 12 Aug 19 kl. 21:51

Jensen: Vedum er glad i bompengar

Sp-leiar Trygve S. Vedum blir i debatten pressa på kva han eigentleg meiner om bompengar. – Vedum latar som at han er mot bompengar.

VG - 08 Oct 19 kl. 14:11

Kari Jaquesson fjernes fra Jenteprisen etter at flere nominerte trakk seg

En rekke samfunnsdebattanter vil trekke nominasjonene sine til Plans jentepris fordi Kari Jaquesson også var nominert. Nå trekker Plan Jaquessons nominasjon..

NRK - 02 Sep 19 kl. 09:53

Ordføreren glad for støtten

Ordfører i Alta Monica Nielsen er glad for støtten fra kommuner og politiske partier rundt om i Finnmark etter ulykken i helga. Flere politiske partier i Finnmark gjør som politikerne i Alta og avblåser årets valgkamp..

VG - 08 Oct 19 kl. 08:05

Plan får kritikk for nominasjon til Jenteprisen – vil se på kriteriene

Plan International Norge vil se på kriteriene for hvem som kan nomineres til Jenteprisen, etter at én av årets nominasjoner har skapt reaksjoner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

FN-komité vedtok resolusjon

FNs komité for menneskerettighetsspørsmål har enstemmig vedtatt en resolusjon som skal styrke menneskerettighetsforsvarere. Norge har ledet arbeidet med resolusjonen, og utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) er fornøyd med gjennomslaget..

NRK - 1 time siden

Kornproduksjonen går opp

Årets kornavling ligger elleve prosent over snittet de siste fem årene, noe som gjør at behovet for å importere korn blir mindre enn vanlig. Totalt blir årets norske kornavlinger på 1,27 millioner tonn, viser nye prognoser fra Norske Felleskjøp..

NRK - 1 time siden

Vogntog veltet på E6

E6 er stengt nord for Steinkjer i Trøndelag, etter at et vogntog lastet med radioaktivt materiale kjørte av veien og veltet tirsdag kveld. Det er opprettet en sikkerhetssone rundt stedet, men det er ikke snakk om lekkasje, melder politiet..

NRK - 3 timer siden

Vitne sjokkert over Trump-samtale

Et vitne som overhørte president Donald Trumps samtale med Ukrainas nyvalgte president, sa han var sjokkert over det han hørte..

NRK - 3 timer siden

Melding om skudd i Gøteborg

En person skal være skadd etter en mistenkt skyting i Gøteborg, skriver Aftonbladet. Politiet skal ha fått flere meldinger om at det ble avfyrt skudd..

NRK - 3 timer siden

Mann forsøkte å kvele gutter i Moss

Tre gutter skal ha blitt angrepet av en beruset mann i Moss. Mannen skal blant annet ha forsøkt å kvele dem, ifølge politiet. Han skal også ha angrepet politiet da de kom til stedet.

NRK - 3 timer siden

Dømt for overgrep mot barn

En 20 år gammel mann er dømt til sju års fengsel i Vest-Telemark tingrett for seksuelle overgrep mot barn under 14 år, skriver Telemarksavisa. Mannen er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

NRK - 4 timer siden

Se Debatten

NRK - 4 timer siden

Cyberangrep mot skatteetaten

I Skatteetatens sikkerhetsavdeling i Grimstad, jobbes det for å avverge forsøkene på å trenge inn i datasystemene. Hackere fra stater som Russland, USA, Kina og Iran forsøk å få tilgang til informasjon om nordmenns økonomiske forhold..

NRK - 4 timer siden

Pochettino er ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag. Tottenham ligger for øyeblikket på en 14.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt