NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 17:09

NRK - 13 jan. 21 kl. 22:04

Gjerdrum stopper boligprosjekt

Etter raset som rammet Gjerdrum i romjula, sier kommunen at det har oppstått tvil om kravene til sikkerhet fortsatt er oppfylt på et boligprosjekt på Ask. Prosjektet Vestvang 2 blir derfor stoppet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gjerdrum, Ask, Vestvang

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gjerdrum, stopper, boligprosjekt
VG - 30 jan. 21 kl. 19:20

Slik fant dronepiloten hunden Zajka i Gjerdrum-raset

GJERDRUM (VG) Jørgen og Anna Sandman måtte etterlate dalmatineren Zajka da de ble reddet opp fra raset i Gjerdrum. Flere timer senere oppdaget Jonas Amundsen en lysende prikk på dronens varmesøkende kamera..

VG - 30 jan. 21 kl. 19:20

Slik fant dronepiloten hunden Zajka i Gjerdrum-skredet

GJERDRUM (VG) Jørgen og Anna Sandman måtte etterlate dalmatineren Zajka da de ble reddet opp fra skredet i Gjerdrum. Flere timer senere oppdaget Jonas Amundsen en lysende prikk på dronens varmesøkende kamera..

E24 - 16 april 21 kl. 07:47

120 millioner i utbetalinger fra Tryg til Gjerdrum

Leirskredet på Gjerdrum førte til utbetalinger for forsikringsselskapet med omtrent 120 millioner kroner til Gjerdrum. Det ble registrert 85 skader bygninger på innbo, og 32 skader på biler, viser kvartalsrapporten publisert fredag..

Aftenposten - 06 jan. 21 kl. 17:38

Nytt NVE-kart viser hvor stort område som er berørt av Gjerdrum-skredet

En ny kartlegging av viser hvor langt leirskredet har forplantet seg i Gjerdrum..

VG - 07 jan. 21 kl. 09:02

Gjerdrum: Utsetter behandling av ny skredfare-innsigelse

Behandlingen av enda en innsigelse om skredfare er utsatt på ubestemt tid grunnet kvikkleireskredet i Gjerdrum. – Nå blir alle baller kastet opp i luften på nytt, sier lokalpolitiker Anne Kristine Næss (V)..

Aftenposten - 07 jan. 21 kl. 11:12

Idag kan svarene komme på hva slags forebyggende arbeid som ble gjort mot skred i Gjerdrum

Det kom sterke innsigelser mot byggeprosjektet på Gjerdrum der skredet har gått. Men det skulle ikke så mye til for at innsigelsene ble trukket..

NRK - 07 jan. 21 kl. 11:19

Gjerdrum varsler pressemøte

Gjerdrum kommune kaller inn til et pressemøte kl.12 torsdag. Kommunen varsler at dokumenter vil bli gjort tilgjengelige.

NRK - 07 jan. 21 kl. 12:33

Gjerdrum frigir dokumenter

Gjerdrum kommune har frigitt de første dokumentene i tilknytning til skredet 30. desember. – Det er ingen som er mer opptatt av å finne svar på dette enn oss, for det er våre innbyggere som er rammet av katastrofen, sier ordfører Anders Østensen..

Aftenposten - 07 jan. 21 kl. 11:12

Hva ble gjort for å hindre skred i Gjerdrum? Idag kan svarene komme.

Det kom sterke innsigelser mot byggeprosjektet på Gjerdrum der skredet har gått..

E24 - 07 jan. 21 kl. 14:50

Foreløpig 900 millioner i naturskadeerstatninger etter skredet i Gjerdrum

Skredet i Gjerdrum gir foreløpig naturskadeerstatninger på rundt 900 millioner kroner. Det viser anslag fra Finans Norge og Norsk Naturskadepool..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Arbeidsulykke i Kviteseid

Ei kvinne i 30 åra er frakta til sjukehus med luftambulanse etter ei arbeidsulykke på ein låve i Kviteseid, der ei kvinne skal ha gått gjennom eit golv. Skadeomfanget er ikkje kjent. Politiet har etterforska ulykka på staden og oppretta sak.

NRK - 15 minutter siden

Island skal låne AstraZeneca-dosar

Det islandske helsedepartementet melder på nettsidene sine at Island gjennom ein avtale med Noreg skal låne 16.000 dosar av AstraZeneca-vaksinen. Det var VG som omtalte saka fyrst.

NRK - 45 minutter siden

Omstridt tysk koronalov vedteke

Den tyske Forbundsdagen har stemt for å gi regjeringa makt til å innføre strenge koronarestriksjonar, ei oppgåve som vanlegvis ligg hjå delstatane. Om lag 8000 demonstrantar deltok i protestar i Berlin medan saka vart behandla i Forbundsdagen..

NRK - 45 minutter siden

Varslar gransking av politiet

Justisminister i USA, Merrick Garland, skal seinare onsdag kunngjere ei gransking av politipraksisen i Minneapolis etter drapet på George Floyd, melder fleire medium. Justisdepartementet etterforskar allereie om politifolk som var involvert i arrestasjonen av Floyd, braut borgarrettane hans..

NRK - 45 minutter siden

Disneyland vert vaksinasjonssenter

Frankrike planlegg å lette på koronatiltaka, mellom anna reiserestriksjonar innanriks og portforbodet, frå 2. mai. Samstundes skal eit konferansesenter i fornøyelsesparken Disneyland utanfor Paris brukast til å massevaksinere franskmenn..

NRK - 1 time siden

EU droppar 300 millionar dosar

EU kjem ikkje til å nytte opsjonen til å kjøpe 300 millionar ekstra koronavaksinedosar frå Janssen eller AstraZeneca, melder Reuters. Det er ikkje avgjort om selskapa får nye kontraktar med EU. I det siste har EU jobba for å få fleire vaksinar frå Pfizer/Biontech..

NRK - 1 time siden

Koronasertifikat kan kome i mai

Fyrste versjon av eit koronasertifikat kan kome allereie 4. mai, opplyser Helsedirektoratet. Den fyrste versjonen skal innehalde informasjon om vaksinasjon, resultat av test/prøvesvar og gjennomgått sjukdom (friskmelding), skriv direktoratet..

NRK - 1 time siden

USA rundar 200 millionar dosar

Denne veka kjem USA til å nå målet til president Joe Biden om å setje 200 millionar koronavaksinedosar i løpet av dei fyrste 100 dagane hans som president. Biden kjem til å halde ein tale om dette seinare onsdag, opplyser Det kvite huset..

NRK - 1 time siden

Friidretts-NM får ny dato

Norges Friidrettsforbund har valgt å flytte årets friidretts-NM på grunn av koronapandemien. De nye datoene for mesterskapet i Kristiansand er 10.- til 12.

NRK - 1 time siden

Oljesøl funne

Det har vorte funne oljesøl der den sakna ubåten mista kontakten med forsvaret i Indonesia, melder fleire nyheitsbyrå. To militærfartøy har vorte sendt av garde for å hjelpe til med søket etter ubåten, som har 53 personar om bord..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt