NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 21:54

NRK - 08 Nov 19 kl. 15:55

Gjengangere mistenkes etter brann

En 31 år gammel kvinne og en 35 år gammel mann mistenkes for å ha satt fyr på Musikkens hus i Farsund i Vest-Agder natt til fredag. De to slapp nylig ut av fengsel etter å ha blitt dømt for å stå bak en rekke branner..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Musikkens, Farsund, Vest-Agder

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gjengangere, mistenkes, etter, brann
VG - 20 Sep 19 kl. 20:45

Doping-ekspert: Russland mistenkes for å manipulert laboratorie-prøver

Etter mye og men fikk WADA (det internasjonale antidopingbyrået) i januar i år omsider tilgang til å hente ut data og prøver fra det mye omtalte antidopinglaboratoriet i Moskva. Nå mistenkes det russerne har manipulert prøvene..

VG - 20 Sep 19 kl. 20:45

Doping-ekspert: Russland mistenkes for å ha manipulert laboratorie-prøver

Etter mye og men fikk WADA (det internasjonale antidopingbyrået) i januar i år omsider tilgang til å hente ut data og prøver fra det mye omtalte antidopinglaboratoriet i Moskva. Nå mistenkes det at russerne har manipulert prøvene..

P4 - 18 Feb 20 kl. 16:24

Alvorlig skadd etter brann

En kvinne i 90-årene har alvorlige brann- og røykskader etter en brann i et rekkehus på Rykkinn i Bærum i ettermiddag. Det har begynt å brenne på badet, men årsaken er uklar, skriver Budstikka. Brannen er nå slukket..

P4 - 02 Aug 19 kl. 10:53

Pågrepet etter brann

En mann er pågrepet etter en brann i et hus i Tønsberg natt til i går. Mannen er siktet for å ha forårsaket brann, som kan medføre tap av menneskeliv, melder NRK. To personer kom seg ut da det begynte å brenne, og ingen ble fysisk skadet.

NRK - 01 Aug 19 kl. 23:32

Saksøker oljeselskap etter brann

Myndighetene i Harris County i Texas i USA saksøker oljeselskapet Exxon etter en brann på et av deres anlegg, melder CNN. Myndighetene mener gårsdagens brann førte til store miljøutslipp. 66 ansatte måtte til legesjekk etter brannen, som er slukket..

NRK - 13 May 20 kl. 16:47

Fryktet brann ved nasjonalbibliotek

Alle nødetater i Oslo rykket onsdag ettermiddag ut etter melding om brann ved Nasjonalbiblioteket. Det viste seg å være brann i en søppelcontainer, skriver VG. Brannen ble fort slukket, ingen ble skadet..

P4 - 08 Nov 19 kl. 20:04

Brann vant hjemme

En kamp er spilt i Eliteserien i kveld. Brann slo Odd 1-0 hjemme på Brann stadion - etter scoring av Daouda Bamba..

NRK - 23 Jul 19 kl. 04:10

Brann i el-sparkesykkel

I Lillestrøm ble flere evakuert på grunn av en brann. Ifølge politiet ble det etter hvert tydelig at det var en brann i en leilighet, som startet i batteriet til en el-sparkesykkel..

VG - 01 Dec 19 kl. 19:59

Brann pepet av banen etter nytt stortap

BERGEN (VG) (Brann-Viking 1-5) Brann tok ledelsen, men derfra og ut var det kun ett lag på banen. Viking ga seg ikke før det stod 5-1 og fullførte dermed en mareritthøst for Brann og Lars Arne Nilsen..

NRK - 31 Oct 19 kl. 00:52

En til legevakt etter brann i Alta

En person er sendt til legevakt etter en brann i Alta. Skadeomfanget er ukjent, opplyser Finnmark politidistrikt. Politiet fikk melding om brann i en enebolig, en campingvogn og en bil på Elvebakken i Alta klokken 00.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Treningssentre åpner igjen

Danske myndigheter har bestemt at åpningen av svømmehaller og treningssentre skal fremskyndes til 8.juni, melder Extrabladet. Planen var egentlig at de skulle kunne åpne først i begynnelsen av august..

NRK - 1 time siden

Vil ha våpenhvile i Libya

Egypts president foreslår våpenhvile i Libya, der hans allierte er tvunget på retrett av styrkene som kjemper for landets FN-støttede regjering..

NRK - 1 time siden

Young Bloods-leder dømt til fengsel

En 29 år gammel mann som er leder i gjengen Young Bloods er dømt sju års fengsel, ifølge TV 2. 29-åringen er dømt for å ha bestilt to alvorlige voldslovbrudd, skriver kanalen..

NRK - 1 time siden

Må redde turgåere i Loen

Tre personer har gått seg fast i klatreløypen Via Ferrata i Loen i Stryn. Ifølge politiet er de uskadet og godt kledd. Frivillige skal være på vei frem til dem..

NRK - 1 time siden

Avslutter politiaksjon i Åsnes

Politiet har nå kommet i kontakt med personen som avfyrte skuddet ved Gjesåsen i Åsnes. Personen vil bli tatt hånd om og politiet avslutter på stedet. Ingen ble skadd under aksjonen..

NRK - 2 timer siden

Skorsteinsbrann i Bergen

Nødetatene er på plass i Krybbesmauet i Bergen sentrum, der det har vært en skorsteinsbrann. Beboerne i huset er evakuert, men ingen er skadet, opplyser politiet. Brannen ble meldt klokken 19.

NRK - 2 timer siden

400.000 har dødd av korona

Det er nå registrert 400.000 døde av covid-19 på verdensbasis, og over 6.900.

NRK - 2 timer siden

Evakuerte får komme tilbake

Brannvesenet arbeider nå med etterslukking etter skogbrannen i Skjomen i Narvik. De åtte evakuerte får komme tilbake..

NRK - 2 timer siden

Får flytte tilbake

Brannvesenet driver nå etterslukking etter skogbrannen øst for Skjomen i Ofoten. De evakuerte kan nå flytte tilbake..

NRK - 2 timer siden

Enige om å forlenge produksjonskutt

Oljekartellet Opec og samarbeidslandene er enige om å forlenge produksjonskuttet på nesten 10 millioner fat olje daglig ut juli..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt