VG > Debatt

Friday, 05 June, 23:15

VG - 05 Oct 19 kl. 08:40

Giskes sterkeste kort

Haddy Njies nye bok er dypt personlig. Men den er også politisk. Trond Giske kunne ikke fått bedre hjelp på vei tilbake i manesjen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Njies, Giske

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Giskes, sterkeste, kort
VG - 03 Feb 20 kl. 17:36

Trond Giskes comeback, del 2

Giskes comeback har kontinuerlig vært et tema siden han trakk seg som nestleder. Men det største hinderet for at han nå kan bli fylkesleder i mektige Trøndelag Arbeiderparti, handler faktisk ikke om metoo..

Aftenposten - 13 Mar 20 kl. 17:21

Sørlending bokser for OL-plass: – Han er vårt sterkeste mannlige kort

Fredag ettermiddag så det fortsatt ut som OL-kvalifiseringen i London går som normalt for Mindaugas Gedminas..

Aftenposten - 12 Mar 20 kl. 13:53

Se nå: Regjeringen setter inn «de sterkeste tiltakene vi har hatt i fredstid»

Regjeringen stenger alle skoler, barnehager og utdanningsinstitusjoner, restauranter, svømmehaller og offentlige kulturinstitusjoner. - De sterkeste verktøyene vi har vi verktøykassen, sier helseminister Bent Høie..

Aftenposten - 12 Mar 20 kl. 13:53

Regjeringen setter inn «de sterkeste tiltakene vi har hatt i fredstid»

Regjeringen stenger alle skoler, barnehager og utdanningsinstitusjoner, svømmehaller og offentlige kulturinstitusjoner. – De sterkeste verktøyene vi har i verktøykassen, sier helseminister Bent Høie..

P4 - 19 Sep 19 kl. 07:15

Spår sterkt arbeidsmarked

Norske arbeidsgivere rapporterer om sterkere bemanningsutsikter i fem av ni sektorer. Dermed går det mot det sterkeste arbeidsmarkedet på åtte år, ifølge en undersøkelse fra Manpower Group. 13 prosent vil oppbemanne, mens fire prosent vil nedbanne.

VG - 19 Jun 19 kl. 23:40

Her er VMs sterkeste øyeblikk

NICE (VG) (Japan – England 0–2) England vant for tredje gang på rad, men det sterkeste øyeblikket kom da kampen var over..

NRK - 27 Jan 20 kl. 15:51

Eldre reagerer på krav om ID-kort

Fylkeseldrerådet i Innlandet skal se nærmere på kravene fra bankene om ID-kort. Mange eldre har verken pass, førerkort eller andre ID-kort med bilde, og har fått sine bankkontoer sperret. Mange eldre mener det offentlige burde skaffe gratis ID-kort..

P4 - 03 Feb 20 kl. 14:22

- Biden favoritt til å vinne i Iowa

- Skal Demokratene slå Donald Trump til høsten bør Joe Biden seire i primærvalget i Iowa. Det mener USA-ekspert og postdoktor ved Universitetet i Bergen, Hilmar Mjelde. I kveld norsk tid starter Demokratenes første kandidatvalg i Iowa, og Mjelde mener Biden er partiets sterkeste kort..

E24 - 27 Nov 19 kl. 20:38

«Årets markedsfører» har ansvaret for Norges viktigste pizza

I en alder av 30 ble hun produktgruppesjef for Norges kjæreste frossenpizza – Grandiosa. Å kunne motivere andre og få alle til å jobbe mot et felles mål, er musikkbingoentusiast og vinner av «årets markedsfører» Sonja Haugens sterkeste kort..

P4 - 23 Apr 20 kl. 10:58

Slyngstad beklager på det sterkeste

Avtroppende Oljefond-sjef Yngve Slyngstad beklager nå på det sterkeste at han tok privatfly hjem fra Nicolai Tangens toppseminar i fjor. I en melding på Norges Banks intranett - til sine ansatte - skriver Slyngstad at han er "virkelig, virkelig lei seg", melder VG. Og han skriver at han har sviktet organisasjonskulturen og svekket omdømmet til Oljefondet..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Sjekk privilegiene dine!

Vi kan diskutere de hvite privilegiene til vi blir grønne, men hvis du ikke skjønner hva det er snakk om vil samtalen stagnere. Vi har derfor forsøkt å lage en innføring til deg som synes privilegier er vanskelig tematikk eller mener det ikke finnes noe som heter «hvite privilegium»..

VG - 10 timer siden

Dette ser verre og verre ut, Sverige

Sverige har flest dødsfall. Men også den beste strategien. Hvordan er det mulig?.

VG - 12 timer siden

Trenger vi egentlig vindmøller?

I min tid som miljøvernminister var utbygging av vindkraft ikke et tema. Jeg ville vært meget kritisk til omfattende utbygginger av vindkraft..

VG - 14 timer siden

Veien fra stygge blikk til vold er kortere enn vi aner

Bildene, historiene, sinnet og motsetningene som vi får presentert fra USA gir skremmende perspektiver på hva som kan skje dersom en gruppe blir systematisk og urettferdig undertrykket over lang tid..

VG - Igår: 14:29

Den hjerterå symbolpolitikken

Vi så det komme lenge. Det var bare et spørsmål om tid før Høyre også ga etter for presset fra aktivister og organisasjoner. Det kreves nemlig solid ryggrad å stå for fornuftige og faktabaserte standpunkt når følelsene tar overhånd.

VG - Igår: 12:59

Fy, Vy!

Rett før vi alle skal ha tidenes Norgesferie, velger Vy å droppe nattoget på Bergensbanen. Det er så korttenkt at man nesten ikke tror det kan være sant..

VG - Igår: 12:18

Et nei betyr slutten for industribygda Verdal

I dag kan Stortinget gi bygda vår dødsstøtet. Hvis politikere sier nei til en god støttepakke for olje- og gassindustrien vil Verdal miste livsgrunnlaget..

VG - Igår: 09:53

Les dette hvis du er like hvit som meg

Jeg har hatt min største oppvåkning hittil i livet. Kan du også våkne nå!?.

VG - I førrgår: 15:26

La oss lytte og lære

Rasismen er stygg og urettferdig, og den finnes også i Norge. Det må vi alle erkjenne, især vi som er hvite i huden og tar friheten for gitt..

VG - I førrgår: 12:15

Fordommer satt i system

Denne teksten er til hvite mennesker. #Blacklivesmatter angår oss. Vi kan bidra til endring..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt