P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 13:59

P4 - 24 May 19 kl. 22:29

Giske tror han hadde gitt seg i politikken uten Sofies versjon

Arbeiderpartiets Trond Giske tviler på at han hadde kunnet fortsette i toppolitikken hvis ikke kvinnen fra dansevideoen hadde stått fram med sin versjon.
Det sier Giske selv til Adresseavisen.
Nå planlegger Giske sin politiske framtid og vil vurdere renominasjon til Stortinget når spørsmålet kommer opp neste uke.
VG gikk til angrep på VGs framstilling av saken med en beskrivelse av hendelsesforløpet og ikke minst av den påfølgende VG-dekningen av saken..
Les mer på P4


Les mer om:
Trond Giske, Giske, Adresseavisen, Stortinget, VGs, VG, Sofies

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Giske, trorhan , hadde, gitt, segi , politikken, uten, Sofies versjon
Hegnar.no - 24 May 19 kl. 22:43

Giske tror han hadde gitt seg i politikken uten Sofies versjon

Trond Giske tviler på at han hadde kunnet fortsette i toppolitikken hvis ikke Sofie hadde stått fram med sin versjon av dansevideoen på Bar Vulkan..

P4 - 27 Sep 19 kl. 18:27

Giske: - Hadde vært ferdig

Trond Giske sier han ville vært ferdig som stortingsrepresentant, og politiker, etter 2021, dersom kvinnen i dansevideoen ikke hadde stått frem. Det sier den tidligere nestlederen i Arbeiderpartiet til TV 2. – Hvis ikke sannheten hadde kommet frem, og den feilaktige fremstillingen som først ble presentert hadde blitt opplest og vedtatt, tror jeg ikke det hadde vært mulig å fortsette, sier Giske.

Dagbladet - 27 Sep 19 kl. 20:35

Roser VG - takker Sofie

Trond Giske tror han ville gitt seg i politikken om ikke Sofie sto fram i Bar Vulkan-saken..

P4 - 21 Feb 20 kl. 16:07

Flere store lag støtter Giske

Flertallet av lokallagene i Trøndelag støtter Trond Giske som ny fylkesleder. Det viser en ringerunde Trønderavisa har foretatt. Fristen for å levere sine forslag gikk ut klokken 12 i dag.

NRK - 19 Feb 19 kl. 13:36

Kritisk til Giske-comeback

Leiaren i Oslo Ap reagerer på at Trøndelag Ap vurderer å gi Trond Giske eit nytt lokalt toppverv. Han reagerer fordi det berre er eitt år sidan partileiinga konkluderte med at Giske hadde brote partiet sine retningsliner om seksuell trakassering..

VG - 05 Oct 19 kl. 16:52

Trond Giske: – Jeg hadde bare ett ønske til Haddys bok

Haddy Njies bok om sin mann, Trond Giske, har skapt store bølger. Giske ba innstendig om at den ikke kom ut før etter valget..

Aftenposten - 25 Apr 19 kl. 21:24

Trond Giske om medietrykket: – En massiv storm som holdt på å ta livet av alle rundt meg

Trond Giske mener at hans politiske liv hadde vært over, hadde det ikke vært for at Sofie sto frem med sin historie..

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 15:25

Aftenpodden: «Det er skikkelig gjørme for Ap å få en slik bok nå»

Haddy N’jie har gitt ut dagbok om hverdagslivet da varslingssakene mot tidligere Ap-nestleder Trond Giske kom. Det er ikke alle i Ap glade for, tror Trine Eilertsen..

Dagbladet - 21 Mar 19 kl. 20:36

VG ventet en måned med å fjerne omstridt sitat

Kvinnen i dansevideoen med Giske sa til VG-redaktøren at hun ikke hadde opplevd møtet med Giske som problematisk. Likevel tok det en måned før sitatet ble fjernet..

NRK - 02 Mar 19 kl. 17:22

Ingen benkeforslag på Trond Giske

Det kom ingen benkeforskag på Trond Giske til styret i Trøndelag Ap på fylkesårsmøtet. Giske hadde før møtet fått stor støtte i partiet, men ingen foreslo at han skulle inn i styret..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Kollektivselskap tapte stort på hjemmekontor

Kollektivselskapene har tapt stort på at folk har benyttet seg av hjemmekontor under koronapandemien. Selskapene Skyss og Ruter tapte 592 milioner kroner i denne perioden, melder NRK. I mars anslo Kollektivforeningen at tapet på landsbasis var 760 millioner kroner hver måned..

P4 - 30 minutter siden

Politiet forbereder demonstrasjoner

Politiet i Oslo forbereder seg på demonstrasjoner mot politivold og rasisme i hovedstaden i ettermiddag. Sørkedalsveien stenges for all trafikk for ikke å lage trafikkaos. I tillegg melder de om åat dagens demonstrasjon kan få følger for kapasiteten på t-banen på linje 2.

P4 - 1 time siden

Eksplosjon på norsk skip i Florida

Det har vært en eksplosjon ombord på det norske skiipet Höegh Xiamen som ligger ved kysten av Florida. Ni brannfolk er innlagt på sykehus som følge av ulykken. Ingen av mannaskapet på 21 ble skadet.

P4 - 1 time siden

22 pasienter innlagt på sykehus med korona

22 pasienter er i dag innlagt på sykehus i Norge med koronaviruset. Det er en nedgang på sju personer fra i går. Tre av pasientene ligger i respirator.

P4 - 1 time siden

Norge holder tilbake bistand til Palestina

Regjeringen har holdt tilbake over halvparten av årets planlagte bistand til Palestina som følge av palestinsk skolemateriell som forherliger martyrdød. Det skriver avisa Dagen. Utbetalingen er avhengig av viljen hos myndighetne i landet til å forbedre pensum sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide..

P4 - 1 time siden

Utløste trolig skredet selv

Utfordrende snøforhold med moderat skredfare gjorde at skuterfølge på sju personer trolig utløste snøskredet selv, der to tyske turister omkom på Svalbard i februar i år. Det kommer frem i en ny rapport fra Universitetssenteret på Svalbard i følge NRK. Ulykken skjedde da fem utenlandske turister og to guider var på skutertur.

P4 - 1 time siden

Kommune får millionbot

Sortland kommune får nå en bot på 1,5 millioner kroner fra NVE for å ha ha utført gravearbeid som var nær ved å utløse en flodbølge. Gravearbeidet førte til at demningen på Sortland holdt på å kollapse. Ren flaks gjorde at en kompetent fagperson kjørte forbi og fikk stoppet arbeidet før flodbølgen var et faktum.

P4 - 1 time siden

Vil åpne alle Europas grenser i slutten av juni

Justisminister Monica Mæland deltar i dag på et EU-møte der det vil bli foreslått å åpne alle landegrenser i Europa i slutten av juni. Smittesituasjonen har bedret seg raskt i mane EU-land. I følge EUs justiskommisær Ylva Johansson er man nå nær en situasjon der all grensekontroll bør fjernes.

P4 - 3 timer siden

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS dobler nå kapasiteten og gjenåpner ytterligere 20 ruter i Europa fra midten av juni. 16 av rutene er fra København, skriver flyselskapet i en pressemelding. I Norge legger SAS til en rute til Split i Kroatia og øker frekvensen på innenriksrutene, der SAS i juni vil trafikkere alle destinasjoner.

P4 - 2 timer siden

Over halvparten av fattige barn er innvandrere

Over halvparten av fattige barn i Norge er innvandrere. Det kommer frem i en ny rapport om integrering fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet. Til sammen bodde rundt 111.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt