P4 > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:03

P4 - 24 May 19 kl. 22:29

Giske tror han hadde gitt seg i politikken uten Sofies versjon

Arbeiderpartiets Trond Giske tviler på at han hadde kunnet fortsette i toppolitikken hvis ikke kvinnen fra dansevideoen hadde stått fram med sin versjon.
Det sier Giske selv til Adresseavisen.
Nå planlegger Giske sin politiske framtid og vil vurdere renominasjon til Stortinget når spørsmålet kommer opp neste uke.
VG gikk til angrep på VGs framstilling av saken med en beskrivelse av hendelsesforløpet og ikke minst av den påfølgende VG-dekningen av saken..
Les mer på P4


Les mer om:
Trond Giske, Giske, Adresseavisen, Stortinget, VGs, VG, Sofies

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Giske, trorhan , hadde, gitt, segi , politikken, uten, Sofies versjon
Hegnar.no - 24 May 19 kl. 22:43

Giske tror han hadde gitt seg i politikken uten Sofies versjon

Trond Giske tviler på at han hadde kunnet fortsette i toppolitikken hvis ikke Sofie hadde stått fram med sin versjon av dansevideoen på Bar Vulkan..

NRK - 19 Feb 19 kl. 13:36

Kritisk til Giske-comeback

Leiaren i Oslo Ap reagerer på at Trøndelag Ap vurderer å gi Trond Giske eit nytt lokalt toppverv. Han reagerer fordi det berre er eitt år sidan partileiinga konkluderte med at Giske hadde brote partiet sine retningsliner om seksuell trakassering..

Aftenposten - 25 Apr 19 kl. 21:24

Trond Giske om medietrykket: – En massiv storm som holdt på å ta livet av alle rundt meg

Trond Giske mener at hans politiske liv hadde vært over, hadde det ikke vært for at Sofie sto frem med sin historie..

Dagbladet - 21 Mar 19 kl. 20:36

VG ventet en måned med å fjerne omstridt sitat

Kvinnen i dansevideoen med Giske sa til VG-redaktøren at hun ikke hadde opplevd møtet med Giske som problematisk. Likevel tok det en måned før sitatet ble fjernet..

NRK - 02 Mar 19 kl. 17:22

Ingen benkeforslag på Trond Giske

Det kom ingen benkeforskag på Trond Giske til styret i Trøndelag Ap på fylkesårsmøtet. Giske hadde før møtet fått stor støtte i partiet, men ingen foreslo at han skulle inn i styret..

Dagbladet - 01 May 19 kl. 17:10

Derfor hadde Trond Giske tårer i øynene på talerstolen i dag

- Jeg kunne ikke drømt om å få så mye varme, omsorg og fine ord som jeg har fått den siste tida. Det har betydd utrolig mye for meg og min familie, sier Giske om responsen etter han for første gang snakket ut..

Dagbladet - 08 Feb 19 kl. 11:52

Giske-krav holdt skjult for varslerne

Jonas Gahr Støre valgte å ikke informere varslerne om at Trond Giske hadde krevd sakene gjenopptatt og vurdert på nytt..

P4 - 09 Aug 19 kl. 22:26

Økt tillit til Giske

Tilliten til Aps Trond Giske ser ut til å øke. I en spørreundersøkelse svarer 44 prosent at de mener Giske gjør en god jobb for Arbeiderpartiet, skriver Trønder-Avisa. I mars svarte 38 prosent det samme.

Dagbladet - 10 Jun 19 kl. 12:58

- Giske styrker oss

Ap må få velgerne tilbake fra gjerdet ved å snakke om de sosialdemokratiske verdiene, og da er Trond Giske en god mann, mener Rita Ottervik. Giske samler nå fulle hus i Trøndelag..

P4 - 26 Apr 19 kl. 08:26

- Bør ta en debatt om #metoo-dekning

- Dokumentaren hvor Trond Giske og samboeren på TV2 kan være et steg på veien tilbake til en politisk karriere. Det tror politisk kommentator i Adresseavisen Tone Sofie Aglen. Giske fortalte hvordan han selv opplevde varselsakene om seksuell trakassering og kritiserte medias håndtering av dem..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Fordømmer terrorangrep i Kabul

FN fordømmer terrorangrepet i Kabul der 63 mennesker ble drept og over 180 skadd i går da en selvmordsbomber sprengte seg selv. FNs generalsekretær António Guterres sier i en uttalelse at hans tanker går til ofrene og etterlatte. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet som er det dødeligste i byen i år..

P4 - 1 time siden

Fyllekjørte med barn i bilen

En person med et lite barn i bilen ble i kveld stoppet i Bærum med promille. Bilen ble stoppet av politiet etter en påkjørsel. Barnet satt heller ikke i barnesete, opplyser politiet, som har opprettet sak.

P4 - 1 time siden

Frykter skisse vil bidra til mer trafikk

Venstre har sagt nei til bompengeskissen fordi de frykter den vil bidra til trafikkvekst. I skissen skal det være enighet om å øke kollektivsatsingen, men også redusere bompengebelastningen med fem milliarder de neste årene. Venstre frykter ifølge NRK at det vil bidra til mer biltrafikk, og dermed være i strid med Granavold-plattformen og nullvekstmålet..

P4 - 2 timer siden

Venstre åpen for avtale

Venstre-leder Trine Skei Grande åpner for å få til en bompengeavtale med FrP og de andre regjeringspartiene. Tidligere i kveld sa Venstre nei til bompengeskissen som ble godkjent av Frps sitt landsstyre, og en ny regjeringskrise kan dermed være på trappene. Skei Grande sier til NRK at FrP har beveget seg forrige landsstyremøte i juni, og at det derfor er håp om å få til en avtale..

P4 - 3 timer siden

Gibraltar avviser arrestordre

Gibraltar vil ikke etterkomme USAs arrestordre på den iranske oljetankeren som ble tatt i forvaring av britiske myndigheter. Det opplyste myndighetene i det britiske territoriet i dag. Tankeren ble tatt i forvaring av britiske myndigheter i begynnelsen av juli.

P4 - 3 timer siden

To barn skadd i båtulykke

To barn er skadet etter at en småbåt har kjørt på et skjær utenfor Bjerkvik i Nordland. Begge barna er i tiårsalderen, og det ene barnet betegnes som hardt skadet, og er hentet av luftambulanse. En voksen som var om bord kom fra hendelsen uten fysiske skader.

P4 - 3 timer siden

Venstre sier nei til bompengeskisse

Det brygger opp til en ny regjeringskrise etter at Venstre nekter å godta FrP sitt avtaleforslag om bompenger. Landsstyret i FrP godkjente i dag skissen regjeringspartiene har forhandlet om, som ifølge FrP innebærer en rekke bompengeseire for dem. Men Venstre-leder Trine Skei Grande sier ifølge TV2 at hun ikke kan gå god for det som ligger i skissen..

P4 - 3 timer siden

PST skal evaluere terrorangrepet på moské

Politiets og PST sin håndtering av terrorangrepet mot Al-Noor-moskeen i Bærum forrige helg skal evalueres av et eksternt ledet utvalg Det opplyser politiet i en pressemelding. I etterkant av hendelsen har det kommet frem at politiet brukte 20 minutter fra de ble oppringt til første patrulje var på stedet - selv om kravet er sju minutter. Politidirektør Benedicte Bjørnland sier det er viktig å lære av hendelsen, og at de ønsker et kritisk blikk utenfra velkommen..

P4 - 4 timer siden

Spania vil ta imot "Open Arms"

Spania sier de vil ta imot den spanske redningsbåten Open Arms som har over 100 migranter om bord. Båten er nå i limbo utenfor den italienske øya Lampedusa fordi menneskene om bord ikke får lov å gå i land i Italia. Spanias statsminister Pedro Sanchez kaller italienske myndigheters avgjørelse om å stenge alle havner for migranter, for «ufattelig».

P4 - Igår: 15:21

Avtale om overgangsregjering

Det er nå undertegnet en avtale om en ny overgangsregjering i Sudan. Avtalen ble undertegnet av representanter for opposisjonen og landets militærjunta. Statsledere fra flere afrikanske land var til stede under seremonien, melder nyhetsbyrået Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt