NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 13:46

NRK - 08 Nov 19 kl. 12:52

Giske snakker om metoo

Trond Giske skal debattere metoo offentlig for første gang siden han gikk av som nestleder i Arbeiderpartiet. Den nordnorske mediekonferansen Svarte Natta har invitert Giske for å fortelle om sine erfaringer da varslene mot ham kom..
Les mer på NRK


Les mer om:
Giske, Arbeiderpartiet, Svarte Natta

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Giske, snakkerom , metoo
P4 - 08 Nov 19 kl. 16:14

Giske i metoo-debatt

Arbeiderpartipolitiker Trond Giske er kritisk til måten pressen dekket metoo-sakene mot ham i 2017. Han deltar nå i en debatt om temaet i Tromsø. Giske sier at ingen har gått inn i sakene som gjaldt ham og spurt om hva det handlet om og hva slags dokumentasjon som fantes, melder Dagbladet.

P4 - 25 Feb 20 kl. 07:46

– Metoo kom i skyggen av Giske

- Den massive dekningen av varslene mot Arbeiderpartiets Trond Giske skygget for budskapet til Metoo-bevegelsen. Det hevder forfatterne Anja Sletteland og Kristin Skare Orgeret i boken «Giskesaken og hvordan vi får #metoo tilbake på sporet» som lanseres i dag. I boka skriver de at debatten ble så betent at det er nå blitt vanskeligere å uttrykke seksuell trakassering i offentligheten.

NRK - 08 Nov 19 kl. 15:38

Giske i metoo-debatt

Trond Giske debatterer fredag ettermiddag medias dekning av metoo. Paneldebatten på Svarte Natta, fikk sterke reaksjoner allerede før den var i gang..

NRK - 21 Feb 20 kl. 23:31

Giske snakket om metoo på kundemøte

Ap-politiker Trond Giske stilte opp i et lukket kundemøte for Norges største PR-byrå for å snakke om hvordan han opplevde medienes dekning av metoo-anklagene mot ham. Tilhørerne var 25 bedriftsledere og betalende kunder. Det var referatforbud på møtet..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 21:41

Full strid og motarrangement i Tromsø: – Problemet er forenklingen av #metoo. Alt handler ikke om Giske.

Trond Giske og Fredrik Virtanen sitter i fredagens panel om #metoo under mediekonferansen Svarte Natta. Det har skapt voldsom debatt og et motarrangement..

NRK - 17 Dec 19 kl. 06:40

Støre vil ikke si nei til Giske

Trøndelag må selv avgjøre hvem som skal lede fylkeslaget, sier Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre til NTB. Ifølge Adresseavisen er Giske er favoritt til fylkesledervalget i Trøndelag Ap. Giske gikk av som nestleder i 2018 etter metoo-varsler..

P4 - 07 Feb 20 kl. 11:39

Giske lansert i styret til Trøndelag Ap

Trond Giske kan være på vei til å gjøre et politisk comeback. Giske er en av seks som nå er lansert som kandidat til fylkeslederververt i Trøndelag Ap. Det nye styret skal velges formelt på fylkesårsmøtet i slutten av mars.

Dagbladet - 15 Nov 19 kl. 18:13

Snakker ut om metoo: - Spesielt

Den tidligere Unge Høyre-lederen gir sin versjon av metoo-saken på TV 2. Unge Høyre reagerer på at de ikke er kontaktet før programmet..

P4 - 07 Feb 20 kl. 20:20

Giske klar for comeback

Trond Giske er klar til å ta en eventuell ny rolle for Trøndelag Arbeiderparti. Det sier han til TV2 etter at det i dag ble kjent at navne hans sto på listen over kandidater til et nytt fylkesstyre. Giske sier at om Trøndelag Arbeiderparti mener der et bruk for ham, så er han villig til å gjøre en jobb.

Dagbladet - 05 Oct 19 kl. 14:02

Lager Giske-dokumentar

Filmskaperen Håvard Bustnes lager helaftens dokumentarfilm om Trond Giske etter å ha fulgt ham på nært hold siden metoo-saken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Politimann drept i demonstrasjon

To betjenter i Federal Protective Service ble skutt under protester i Oakland, California i USA. Én av betjentene døde av skuddskadene. Det melder CNN.

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjonsartet brann i båt

Sørøst politidistrikt melder om en eksplosjonsartet brann i en fritidsbåt ved Rjukan i Tinnsjøen. Personene i båten hoppet i vannet, og det iverksettes en redningaksjon..

NRK - 30 minutter siden

To betjenter skutt - én av dem døde

To betjenter i Federal Protective Service ble skutt under protester i Oakland, California i USA. Én av betjentene døde av skadene fra skuddene. Det melder CNN.

NRK - 1 time siden

Færre enn 30 innlagte i Norge

Det er nå 28 personer innlagt med covid-19 på norske sykehus, viser tall fra Helsedirektoratet. Det er to færre enn i går. Tre personer får behandling med respirator, to færre enn i går..

NRK - 1 time siden

Brann sprer seg - én kritisk skadd

Brannen i et hus på Haugenstua i Oslo har spredd seg til husrekken ved siden av, ifølge en privatperson i området. Én person er kritisk skadd som følge av brannen. Det brenner fremdeles kraftig i området, og åtte bo-enheter er nå ubeboelige..

NRK - 1 time siden

Brannen spredd til annen husrekke

Brannen i et hus på Haugenstua i Oslo har spredd seg til husrekken ved siden av, ifølge en privatperson i området. Politiet sier at én person er meldt skadet som følge av brannen, og at det fremdeles brenner kraftig i området..

NRK - 1 time siden

Kina forbyr omsetning av hundekjøtt

Landbruksdepartementet i Kina har innført forbud mot omsetning av hundekjøtt og hunder for kjøttproduksjon. Det melder Dyrevernalliansen. Forbudet kommer i en oppdatert forskrift med liste over hvilke dyrearter det er tillatt å omsette for konsum..

NRK - 1 time siden

Motorsyklist alvorlig skadd

En motorsyklist er alvorlig skadd etter en kollisjon mellom en motorsykkel og bil på Notodden. Politiet er på stedet, og andre nødetater er på vei..

NRK - 2 timer siden

Kraftig husbrann i Oslo

Det brenner kraftig i et rekkehus på Haugenstua i Oslo, og nødetatene varsler at de ikke har kontroll på brannen, ei heller beboerne i huset. Brannvesenet er på stedet og arbeider med slukking av brannen, samt evakuering av beboere..

NRK - 2 timer siden

Flomfare i indre Trøndelag

NVE varsler om flomfare, og sender ut oransje farenivå for indre Trøndelag. På varsom.no står det at det er ventet raskt stigende temperatur, og dermed stor snøsmelting som vil føre til økende vannføring i alle elver i området..




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt