P4 > Nyheter

Saturday, 22 February, 07:35

P4 - 08 Nov 19 kl. 16:14

Giske i metoo-debatt

Arbeiderpartipolitiker Trond Giske er kritisk til måten pressen dekket metoo-sakene mot ham i 2017.
Han deltar nå i en debatt om temaet i Tromsø.
Giske sier at ingen har gått inn i sakene som gjaldt ham og spurt om hva det handlet om og hva slags dokumentasjon som fantes, melder Dagbladet.
Giske trakk seg nestleder for Arbeiderpartiet 7. januar i fjor..
Les mer på P4


Les mer om:
Trond Giske, Tromsø, Dagbladet, Arbeiderpartiet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Giskei , metoo-debatt
NRK - 08 Nov 19 kl. 15:38

Giske i metoo-debatt

Trond Giske debatterer fredag ettermiddag medias dekning av metoo. Paneldebatten på Svarte Natta, fikk sterke reaksjoner allerede før den var i gang..

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 19:35

Frykter «Giske-show» - trekker seg fra debatt om metoo

Hege Ulstein i Dagsavisen trekker seg fra metoo-debatt på Svarte Natta-konferansen i Tromsø..

Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 15:29

NÅ: Trond Giske i metoo-debatt

Stiller i debatt under mediekonferansen Svarte Natta..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 21:41

Full strid og motarrangement i Tromsø: – Problemet er forenklingen av #metoo. Alt handler ikke om Giske.

Trond Giske og Fredrik Virtanen sitter i fredagens panel om #metoo under mediekonferansen Svarte Natta. Det har skapt voldsom debatt og et motarrangement..

NRK - 08 Nov 19 kl. 12:52

Giske snakker om metoo

Trond Giske skal debattere metoo offentlig for første gang siden han gikk av som nestleder i Arbeiderpartiet. Den nordnorske mediekonferansen Svarte Natta har invitert Giske for å fortelle om sine erfaringer da varslene mot ham kom..

NRK - 8 timer siden

Giske snakket om metoo på kundemøte

Ap-politiker Trond Giske stilte opp i et lukket kundemøte for Norges største PR-byrå for å snakke om hvordan han opplevde medienes dekning av metoo-anklagene mot ham. Tilhørerne var 25 bedriftsledere og betalende kunder. Det var referatforbud på møtet..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 16:28

Trond Giske på mediekonferansen Svarte Natta: – Jeg syntes de burde invitert en varsler

TROMSØ (Aftenposten): Fredag deltok Trond Giske for første gang i offentlig debatt om pressens #metoo-dekning i Tromsø. Varslerne arrangerte sin egen samtale hundre meter unna..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 16:28

Trond Giske på mediekonferansen Svarte Natta: – Det var definitivt pressen som fikk meg til å trekke meg

TROMSØ (Aftenposten): Fredag deltok Trond Giske for første gang i offentlig debatt om pressens #metoo-dekning i Tromsø. Varslerne arrangerte sin egen samtale hundre meter unna..

NRK - 17 Dec 19 kl. 06:40

Støre vil ikke si nei til Giske

Trøndelag må selv avgjøre hvem som skal lede fylkeslaget, sier Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre til NTB. Ifølge Adresseavisen er Giske er favoritt til fylkesledervalget i Trøndelag Ap. Giske gikk av som nestleder i 2018 etter metoo-varsler..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 18:29

Dagsavisens Hege Ulstein trekker seg fra debatt. Mener seansen blir et «Giske-show».

Kommentatoren trekker seg «av respekt for og hensyn til Metoo-debatten generelt og varslerne spesielt»..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Problemer på veiene

Uvær fører også i dag til problemer på veiene flere steder. Blant annet er det stengt på Riksvei 7 Hardangervidda, og der blir ikke veien åpnet igjen i dag. Også på Vikafjellet er det stengt, mensd et er kolonnekjøring på E134 Haukelifjell og Riksvei 52 Hemsedalsfjellet.

P4 - 15 minutter siden

Ingen nordmenn på pallen

Det er kjørt verdenscup i storslalåm i Yuzawa Naeba i Japan i natt. Der ble Leif Kristian Nestvold-Haugen best av de norske på 4. plass.

P4 - 15 minutter siden

Evakuert etter brann

Flere boliger er evakuert på grunn av brann i en enebolig i Sagvåg på Stord. Politiet i Sør-Vest melder at både beboerne i huset og flere nabohus er evakuert. Det er ikke meldt om skadde personer.

P4 - 15 minutter siden

- Faren var i huset

Faren til mannen som drepte ti mennesker i Hanau i Tyskland denne uken, er nå ett av politiets viktigste vitner. Faren skal ha vært til stede da 43-åringen skjøt moren og seg selv etter angrepet natt til torsdag, ifølge tyske medier. Skytemassakren i Hanau etterforskes som et terrorangrep med rasistisk motiv..

P4 - 15 minutter siden

13 evakuert i Florø

13 personer er evakuert etter en kraftig brann i en tomannsbolig i Florø i natt. Både huset som brant og to nabohus ble evakuert, melder politiet. Tomannsboligen har brent helt nedig.

P4 - 15 minutter siden

Til sykehus etter slagsmål

En kvinne er sendt til sykehus og to menn er pågrepet etter et slagsmål i en leilighet på Galgeberg i Oslo i natt. Seks eller sju personer var ifølge politiet involvert, og kvinnen som er sendt til sykehus skal ha blitt slått med batong. Tilstanden hennes er ikke kjent..

P4 - 15 minutter siden

Ran i Oslo

En mann i 30-årene er sendt til sykehus med alvorlige hodeskader etter å ha blitt ranet på Grünerløkka i Oslo i natt. Politiet opplyser at skadene ikke er livstruende. Han skal ha blitt slått med øks og batong.

P4 - 7 timer siden

Hevder Russland hjelper Sanders

Russland prøver å påvirke demokratenes nominasjonskamp i USA ved å hjelpe Bernie Sanders. Det hevder ikke navngitte kilder, som skal ha kjennskap til saken, til Washington Post. Både Sanders, president Donald Trump og andre statlige ansatte skal ha blitt orientert av myndighetene om det angivelige påvirkningsforsøket.

P4 - 7 timer siden

Nesvik får 700.000 i etterlønn

Tidligere fiskeriminister Harald Tom Nesvik må vente seks måneder før han får gå tilbake til sin gamle jobb. Karantenenemnda har vedtatt karantene fordi han kommer til å ha kontakt med mange av de samme aktørene tilbake i jobben i brønnbåtrederiet Sølvtrans, som i statsråd-jobben. Grunnet karantenen får Nesvik seks måneder etterlønn, noe som utgjør 700.

P4 - 7 timer siden

HBO bekrefter Friends-gjensyn

Det blir et gjensyn med den høyt elskede TV-serien Friends i en spesialepisode. Det bekrefter strømmetjenesten HBO Max. Alle de seks skuespillerne er med i episoden og flere av dem har delt nyheten i sine sosiale medier.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt