NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 23:04

NRK - 08 Nov 19 kl. 15:38

Giske i metoo-debatt

Trond Giske debatterer fredag ettermiddag medias dekning av metoo. Paneldebatten på Svarte Natta, fikk sterke reaksjoner allerede før den var i gang..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Giske, Svarte Natta

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Giskei , metoo-debatt
P4 - 08 Nov 19 kl. 16:14

Giske i metoo-debatt

Arbeiderpartipolitiker Trond Giske er kritisk til måten pressen dekket metoo-sakene mot ham i 2017. Han deltar nå i en debatt om temaet i Tromsø. Giske sier at ingen har gått inn i sakene som gjaldt ham og spurt om hva det handlet om og hva slags dokumentasjon som fantes, melder Dagbladet.

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 19:35

Frykter «Giske-show» - trekker seg fra debatt om metoo

Hege Ulstein i Dagsavisen trekker seg fra metoo-debatt på Svarte Natta-konferansen i Tromsø..

Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 15:29

NÅ: Trond Giske i metoo-debatt

Stiller i debatt under mediekonferansen Svarte Natta..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 21:41

Full strid og motarrangement i Tromsø: – Problemet er forenklingen av #metoo. Alt handler ikke om Giske.

Trond Giske og Fredrik Virtanen sitter i fredagens panel om #metoo under mediekonferansen Svarte Natta. Det har skapt voldsom debatt og et motarrangement..

NRK - 08 Nov 19 kl. 12:52

Giske snakker om metoo

Trond Giske skal debattere metoo offentlig for første gang siden han gikk av som nestleder i Arbeiderpartiet. Den nordnorske mediekonferansen Svarte Natta har invitert Giske for å fortelle om sine erfaringer da varslene mot ham kom..

P4 - 25 Feb 20 kl. 07:46

– Metoo kom i skyggen av Giske

- Den massive dekningen av varslene mot Arbeiderpartiets Trond Giske skygget for budskapet til Metoo-bevegelsen. Det hevder forfatterne Anja Sletteland og Kristin Skare Orgeret i boken «Giskesaken og hvordan vi får #metoo tilbake på sporet» som lanseres i dag. I boka skriver de at debatten ble så betent at det er nå blitt vanskeligere å uttrykke seksuell trakassering i offentligheten.

NRK - 21 Feb 20 kl. 23:31

Giske snakket om metoo på kundemøte

Ap-politiker Trond Giske stilte opp i et lukket kundemøte for Norges største PR-byrå for å snakke om hvordan han opplevde medienes dekning av metoo-anklagene mot ham. Tilhørerne var 25 bedriftsledere og betalende kunder. Det var referatforbud på møtet..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 16:28

Trond Giske på mediekonferansen Svarte Natta: – Jeg syntes de burde invitert en varsler

TROMSØ (Aftenposten): Fredag deltok Trond Giske for første gang i offentlig debatt om pressens #metoo-dekning i Tromsø. Varslerne arrangerte sin egen samtale hundre meter unna..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 16:28

Trond Giske på mediekonferansen Svarte Natta: – Det var definitivt pressen som fikk meg til å trekke meg

TROMSØ (Aftenposten): Fredag deltok Trond Giske for første gang i offentlig debatt om pressens #metoo-dekning i Tromsø. Varslerne arrangerte sin egen samtale hundre meter unna..

NRK - 17 Dec 19 kl. 06:40

Støre vil ikke si nei til Giske

Trøndelag må selv avgjøre hvem som skal lede fylkeslaget, sier Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre til NTB. Ifølge Adresseavisen er Giske er favoritt til fylkesledervalget i Trøndelag Ap. Giske gikk av som nestleder i 2018 etter metoo-varsler..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Åkesson mener Tegnell må gå

Sverigedemokraternas partileder Jimmie Åkesson krever at statsepidemiolog Anders Tegnell går av. Den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes, mener den høyrepopulistiske partilederen..

NRK - 45 minutter siden

31 nye koronadødsfall i Frankrike

Frankrike har registrert 31 koronarelaterte dødsfall og 579 nye smittetilfeller det siste døgnet. Epidemien er under kontroll, ifølge helsemyndighetene. Fredag ble det rapportert om 46 nye dødsfall..

NRK - 1 time siden

72 nye koronadødsfall i Italia

Antallet nye dødsfall og smittetilfeller faller i Italia, som lørdag rapporterte om ytterligere 72 koronarelaterte dødsfall. Dagen før ble det meldt om 85 dødsfall og 518 påviste smittetilfeller, skriver Reuters..

NRK - 2 timer siden

Framme hos turgåere i Loen

Frivillige har nådd fram til de tre som har gått seg fast i klatreløypen Via Ferrata i Loen. Politiet opplyser at turgåerne fryser litt, men at de ikke er skadet. De er nå på vei ned igjen..

NRK - 1 time siden

Treningssentre åpner igjen

Danske myndigheter har bestemt at åpningen av svømmehaller og treningssentre skal fremskyndes til 8.juni, melder Extrabladet. Planen var egentlig at de skulle kunne åpne først i begynnelsen av august..

NRK - 2 timer siden

Vil ha våpenhvile i Libya

Egypts president foreslår våpenhvile i Libya, der hans allierte er tvunget på retrett av styrkene som kjemper for landets FN-støttede regjering..

NRK - 2 timer siden

Young Bloods-leder dømt til fengsel

En 29 år gammel mann som er leder i gjengen Young Bloods er dømt sju års fengsel, ifølge TV 2. 29-åringen er dømt for å ha bestilt to alvorlige voldslovbrudd, skriver kanalen..

NRK - 3 timer siden

Må redde turgåere i Loen

Tre personer har gått seg fast i klatreløypen Via Ferrata i Loen i Stryn. Ifølge politiet er de uskadet og godt kledd. Frivillige skal være på vei frem til dem..

NRK - 3 timer siden

Avslutter politiaksjon i Åsnes

Politiet har nå kommet i kontakt med personen som avfyrte skuddet ved Gjesåsen i Åsnes. Personen vil bli tatt hånd om og politiet avslutter på stedet. Ingen ble skadd under aksjonen..

NRK - 3 timer siden

Skorsteinsbrann i Bergen

Nødetatene er på plass i Krybbesmauet i Bergen sentrum, der det har vært en skorsteinsbrann. Beboerne i huset er evakuert, men ingen er skadet, opplyser politiet. Brannen ble meldt klokken 19.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt