Hegnar.no > Økonomi

Thursday, 14 December, 01:30

Hegnar.no - 12 Oct 17 kl. 11:13

Giske: – Regjeringens satsing knapt merkbar

Regjeringspartiene følger ikke opp ord med handling i forslaget til statsbudsjett for 2018, fastslår Aps finanspolitiske talsperson Trond Giske..
Les mer på Hegnar.no Bilden deled av Hegnar.no via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Aps, Trond Giske

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Giske, Regjeringens, satsing, knapt, merkbar
NRK - 12 Oct 17 kl. 11:52

Ap: Satsingen er knapt merkbar

Regjeringspartiene følger ikke opp ord med handling i forslaget til statsbudsjett for 2018 og regjeringens skaping av nye arbeidplasser knapt er merkbar, mener Aps Trond Giske. – Det er knapt spor etter en arbeidspolitisk satsing, sier han..

Aftenposten - 14 Oct 17 kl. 20:30

– En hån mot barna, sier barneombudet om Regjeringens satsing mot familievold

Kritikerne bruker ord som «hån mot barn,» «pinlig» og «står til stryk» om Regjeringens satsing mot vold og overgrep neste år..

Hegnar.no - 12 Oct 17 kl. 15:14

Ap og Sp slakter regjeringens skolesatsing

Ingen visjoner, null penger til flere lærere og fare for lærerkrise. Ap og Sp er ikke nådig i sin kritikk av regjeringens satsing på skole..

NRK - 13 Oct 17 kl. 14:06

Hareide savner HV-satsing

KrF-leder Knut Arild Hareide gleder seg over at regjeringen vil styrke Forsvaret i Nord-Norge, men etterlyser en større satsing på Heimevernet. Han mener regjeringens nye plan vil øke Forsvarets kampkraft, mobilitet, utholdenhet og reaksjonsevne..

P4 - 27 Oct 17 kl. 11:36

Vil ha større satsing på hæren

Opposisjonspartiene på Stortinget, og Venstre og KrF, er enige om større satsing på hær og heimevern enn det regjeringen går inn for. De vil beholde seks av hærens Bell-helikoptere på Bardufoss, og ikke flytte alle til Rygge slik regjeringen ønsker, melder NTB. Lederne for opposisjonspartiene samlet seg i formiddag på Stortinget for å diskutere regjeringens forslag til endringer for Hæren og Heimevernet..

P4 - 13 Sep 17 kl. 08:16

Utpeker Giske som syndebukk

Nestleder i Arbeiderpartiet, Trond Giske, blir av flere sentrale kilder utpekt som syndebukk etter katastrofevalget. I følge kilder VG har snakket med har Giske hovedansvaret for partiets svært dårlige resultat fordi han var valgkampsjef. Giske selv avvsier at han hadde den jobben..

P4 - 17 Nov 17 kl. 07:25

- Oljepengebruken har ikke gitt noe stort

Regjeringens enorme oljepengebruk de siste fire årene har ikke ført til en eneste stor reform. Det mener Aps nestleder Trond Giske. I dag legger Arbeiderpartiet frem sitt alternative budsjett, der de lanserer fire reformer.

P4 - 18 Sep 17 kl. 22:49

VG: -Giske vil bli Aps finans-sjef

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre skal ha bedt Marianne Marthinsen vike som partiets finanspolitiske talsperson. Ifølge VG er dette gjort for å rydde plassen til nestleder Trond Giske. Kilder avisen har snakket med sier Giske har ønsket seg ledervervet for å styrke sin posisjon inn mot en eventuell lederkamp i partiet.

NRK - 20 Nov 17 kl. 11:02

Giske avviser Frps asylkritikk

Frp er kritiske til at Stortinget tvingar fram asylpolitikk Frp er ueinige i. Trond Giske (Ap) avviser kritikken: – Utlendingsdirektoratet har sjølve bede om å få vise større skjønn, men fått nei frå Listhaug. No har vi oppheva nei-et, seier Giske..

NRK - 19 Sep 17 kl. 01:33

VG: Ber Marthinsen vike for Giske

VG hevder å vite at Ap-leder Jonas Gahr Støre har bedt finanspolitisk talsperson Marianne Marthinsen om å rydde plass for nestleder Trond Giske. Det er Giske selv som har bedt partilederen om å få posten, melder VG..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 3 timer siden

Flyselskapet Niki konkurs

Det østerrikske flyselskapet Niki innstiller driften fra og med torsdag..

Hegnar.no - 3 timer siden

Investorene ristet av seg rentehevingen

Investorene ristet av seg rentehevingen onsdag og sendte Dow Jones opp til ny all-time high for 4. dag på rad!.

Hegnar.no - 3 timer siden

Norske Skog setter i gang salg av papirfabrikkene

Norske Skog AS setter i gang en prosess for å få solgt skogkonsernets sju papirfabrikker. .

Hegnar.no - 3 timer siden

Rentedommen i USA

Den amerikanske sentralbanken økte som ventet renten i kveld, og la frem ferske prognoser for amerikansk økonomi fremover. Herunder også hvor mange rentehevinger som kan komme neste år..

Hegnar.no - 3 timer siden

Rentedommen fra USA er klar

Den amerikanske sentralbanken økte som ventet renten i kveld. .

Hegnar.no - 7 timer siden

Resultatvarsel

Hegnar.no - 8 timer siden

Flertall for rusreform på Stortinget


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt