Hegnar.no > Økonomi

Sunday, 18 February, 03:51

Hegnar.no - 12 Oct 17 kl. 11:13

Giske: – Regjeringens satsing knapt merkbar

Regjeringspartiene følger ikke opp ord med handling i forslaget til statsbudsjett for 2018, fastslår Aps finanspolitiske talsperson Trond Giske..
Les mer på Hegnar.no Bilden deled av Hegnar.no via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Aps, Trond Giske

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Giske, Regjeringens, satsing, knapt, merkbar
NRK - 12 Oct 17 kl. 11:52

Ap: Satsingen er knapt merkbar

Regjeringspartiene følger ikke opp ord med handling i forslaget til statsbudsjett for 2018 og regjeringens skaping av nye arbeidplasser knapt er merkbar, mener Aps Trond Giske. – Det er knapt spor etter en arbeidspolitisk satsing, sier han..

Aftenposten - 14 Oct 17 kl. 20:30

– En hån mot barna, sier barneombudet om Regjeringens satsing mot familievold

Kritikerne bruker ord som «hån mot barn,» «pinlig» og «står til stryk» om Regjeringens satsing mot vold og overgrep neste år..

Hegnar.no - 12 Oct 17 kl. 15:14

Ap og Sp slakter regjeringens skolesatsing

Ingen visjoner, null penger til flere lærere og fare for lærerkrise. Ap og Sp er ikke nådig i sin kritikk av regjeringens satsing på skole..

NRK - 13 Oct 17 kl. 14:06

Hareide savner HV-satsing

KrF-leder Knut Arild Hareide gleder seg over at regjeringen vil styrke Forsvaret i Nord-Norge, men etterlyser en større satsing på Heimevernet. Han mener regjeringens nye plan vil øke Forsvarets kampkraft, mobilitet, utholdenhet og reaksjonsevne..

P4 - 27 Oct 17 kl. 11:36

Vil ha større satsing på hæren

Opposisjonspartiene på Stortinget, og Venstre og KrF, er enige om større satsing på hær og heimevern enn det regjeringen går inn for. De vil beholde seks av hærens Bell-helikoptere på Bardufoss, og ikke flytte alle til Rygge slik regjeringen ønsker, melder NTB. Lederne for opposisjonspartiene samlet seg i formiddag på Stortinget for å diskutere regjeringens forslag til endringer for Hæren og Heimevernet..

NRK - 25 Jan 18 kl. 17:21

Støre: Giske kunne gitt tilsvar

- Giske fikk mulighet til å komme med skriftelige innspill, som han ikke har brukt. Det sier partileder Jonas Gahs Støre etter at AP har konkludert med at Trond Giske har brutt partiets retningslinjer mot seksuell trakassering. Giske er sykmeldt..

NRK - 24 Jan 18 kl. 18:51

Trond Giske og varslene hørt

Varslersakene mot Trond Giske er snart ferdigbehandlet, melder avisen Adressa. Både Giske og varslerne er blitt hørt og har kommet med innspill i flere omganger. Konklusjonen skal være at Giske «har brutt interne regler og retningslinjer»..

P4 - 10 Feb 18 kl. 12:17

13 av 19 har troen på Giske

13 av 19 lokallagsledere i Arbeiderpartiet som Adresseavisen har snakket med tror Trond Giske kan komme tilbake som statsråd. Giske gjør sitt politiske comeback da han skal tale under Orkland Arbeiderparti i dag. Lokallagslederne ønsker Giske velkommen hjem og tror ikke den avgåtte Ap-nestlederen er ferdig i norsk toppolitikk Giske trakk seg fra flere lederverv etter anklagene om seksuell trakassering før jul..

P4 - 04 Jan 18 kl. 06:24

Avviser nært vennskap til Giske

Partisekretær i Arbeiderpartiet, Kjersti Stenseng, avviser anklagene om at hun tilhører en Giske-allianse. Flere av varslerne som tok kontakt med historier om Trond Giske, ba om at partisekretæren måtte holdes utenfor fordi hun er omtalt som en støttespiller for Giske. Stenseng sier til Dagsavisen at hun ikke er en nær venn av Giske og varsler et oppgjør med partikulturen i deler av Ap..

NRK - 29 Jan 18 kl. 12:50

Ingen kommentar frå Trond Giske

Trond Giske er framleis er sjukemeld og ikkje har høve til å kommentere at sentralstyret i Ap ikkje ønskjer Giske med vidare. Det seier avtroppande rådgjevar for Giske, Bård Flårønning, til NRK..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 3 timer siden

Søndagens aksjetips

Hovedindeksen snudde opp igjen, men det kan være forbigående..

Hegnar.no - 3 timer siden

Over 10.000 brøyteklager i Oslo

Det er ikke bare snøen som hoper seg opp i Oslo i vinter. Kommunen dynges ned av klager på mangelfull brøyting og strøing – så langt har det kommet over 10.000..

Hegnar.no - 3 timer siden

Vil disse tallene flytte markedene?

Finansnyheter gir store utslag i nervøse aksjemarkeder for tiden. De store verdisvingningene gir store muligheter for dem som sitter med fingeren på pulsen..

Hegnar.no - 3 timer siden

Disse selskapene slipper tall i neste uke

Det blir litt roligere på resultatfronten på grunn av vinterferien. Disse slipper tall i neste uke..

Hegnar.no - 3 timer siden

Lite giftig fisk på norske sushi-restauranter

De fleste norske sushirestauranter har sluttet å bruke den helsefarlige fisken escolar til sushi, slår Mattilsynet fast etter en landsomfattende kontroll..

Hegnar.no - 3 timer siden

Hurtigrutens nyeste skip sjøsatt

Hurtigrutens nyeste skip MS Roald Amundsen ble lørdag sjøsatt i Ulsteinvik på Sunnmøre. Skipet skal brukes til ekspedisjonscruise i polarområdene..

Hegnar.no - 12 timer siden

Nordmenn tror mer på fiskenæringen enn olje

Flere nordmenn tror på fisk enn olje som viktigste næring fremover. – Da har vi ikke gjort jobben vår, mener oljenæringa. .

Hegnar.no - 12 timer siden

Sandberg vil skjerpe kampen mot ulovlig fiske

Et offentlig utvalg som formelt oppnevnes i vår, skal vurdere Norges fiskerikontroll for å styrke kampen mot ulovlig fiske, sier fiskeriminister Per Sandberg. .

Hegnar.no - 13 timer siden

Seadrill-restruktureringen: Ikke helt i mål

Men det nærmer seg med stormskritt. .


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt