Hegnar.no > Økonomi

Sunday, 24 June, 22:25

Hegnar.no - 12 Oct 17 kl. 11:13

Giske: – Regjeringens satsing knapt merkbar

Regjeringspartiene følger ikke opp ord med handling i forslaget til statsbudsjett for 2018, fastslår Aps finanspolitiske talsperson Trond Giske..
Les mer på Hegnar.no Bilden deled av Hegnar.no via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Aps, Trond Giske

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Giske, Regjeringens, satsing, knapt, merkbar
NRK - 12 Oct 17 kl. 11:52

Ap: Satsingen er knapt merkbar

Regjeringspartiene følger ikke opp ord med handling i forslaget til statsbudsjett for 2018 og regjeringens skaping av nye arbeidplasser knapt er merkbar, mener Aps Trond Giske. – Det er knapt spor etter en arbeidspolitisk satsing, sier han..

Aftenposten - 14 Oct 17 kl. 20:30

– En hån mot barna, sier barneombudet om Regjeringens satsing mot familievold

Kritikerne bruker ord som «hån mot barn,» «pinlig» og «står til stryk» om Regjeringens satsing mot vold og overgrep neste år..

Hegnar.no - 12 Oct 17 kl. 15:14

Ap og Sp slakter regjeringens skolesatsing

Ingen visjoner, null penger til flere lærere og fare for lærerkrise. Ap og Sp er ikke nådig i sin kritikk av regjeringens satsing på skole..

NRK - 13 Oct 17 kl. 14:06

Hareide savner HV-satsing

KrF-leder Knut Arild Hareide gleder seg over at regjeringen vil styrke Forsvaret i Nord-Norge, men etterlyser en større satsing på Heimevernet. Han mener regjeringens nye plan vil øke Forsvarets kampkraft, mobilitet, utholdenhet og reaksjonsevne..

P4 - 27 Oct 17 kl. 11:36

Vil ha større satsing på hæren

Opposisjonspartiene på Stortinget, og Venstre og KrF, er enige om større satsing på hær og heimevern enn det regjeringen går inn for. De vil beholde seks av hærens Bell-helikoptere på Bardufoss, og ikke flytte alle til Rygge slik regjeringen ønsker, melder NTB. Lederne for opposisjonspartiene samlet seg i formiddag på Stortinget for å diskutere regjeringens forslag til endringer for Hæren og Heimevernet..

NRK - 25 Jan 18 kl. 17:21

Støre: Giske kunne gitt tilsvar

- Giske fikk mulighet til å komme med skriftelige innspill, som han ikke har brukt. Det sier partileder Jonas Gahs Støre etter at AP har konkludert med at Trond Giske har brutt partiets retningslinjer mot seksuell trakassering. Giske er sykmeldt..

NRK - 24 Jan 18 kl. 18:51

Trond Giske og varslene hørt

Varslersakene mot Trond Giske er snart ferdigbehandlet, melder avisen Adressa. Både Giske og varslerne er blitt hørt og har kommet med innspill i flere omganger. Konklusjonen skal være at Giske «har brutt interne regler og retningslinjer»..

P4 - 10 Feb 18 kl. 12:17

13 av 19 har troen på Giske

13 av 19 lokallagsledere i Arbeiderpartiet som Adresseavisen har snakket med tror Trond Giske kan komme tilbake som statsråd. Giske gjør sitt politiske comeback da han skal tale under Orkland Arbeiderparti i dag. Lokallagslederne ønsker Giske velkommen hjem og tror ikke den avgåtte Ap-nestlederen er ferdig i norsk toppolitikk Giske trakk seg fra flere lederverv etter anklagene om seksuell trakassering før jul..

P4 - 04 Jan 18 kl. 06:24

Avviser nært vennskap til Giske

Partisekretær i Arbeiderpartiet, Kjersti Stenseng, avviser anklagene om at hun tilhører en Giske-allianse. Flere av varslerne som tok kontakt med historier om Trond Giske, ba om at partisekretæren måtte holdes utenfor fordi hun er omtalt som en støttespiller for Giske. Stenseng sier til Dagsavisen at hun ikke er en nær venn av Giske og varsler et oppgjør med partikulturen i deler av Ap..

NRK - 29 Jan 18 kl. 12:50

Ingen kommentar frå Trond Giske

Trond Giske er framleis er sjukemeld og ikkje har høve til å kommentere at sentralstyret i Ap ikkje ønskjer Giske med vidare. Det seier avtroppande rådgjevar for Giske, Bård Flårønning, til NRK..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 3 timer siden

Elever på yrkesfag får tilpasset engelsk, norsk og matte

Elever på yrkesfaglinjene i videregående skoler skal heretter lære arbeidsuttrykk i engelsktimene. Også norsk, matematikk og naturfag blir tilpasset elevene..

Hegnar.no - 3 timer siden

Norwegians flyforhandlinger med Russland utsatt

Forhandlingene mellom Norge og Russland for å få tillatelse til at Norwegian kan fly over Sibirkorridoren, er nok en gang utsatt..

Hegnar.no - 8 timer siden

IKEA åpner sin første butikk i India

Den svenske møbelgiganten IKEA åpner neste måned sitt første varehus i India..

Hegnar.no - 8 timer siden

Ukens 93 konkurser

93 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund denne uken. Her er oversikten..

Hegnar.no - 10 timer siden

Fire av ti brukte redningsvesten feil

Feil bruk av redningsvest kan ha vært medvirkende til at fire av ti fritidsbåtulykker fikk dødelig utfall, viser en kartlegging Havarikommisjonen er i gang med..

Hegnar.no - 10 timer siden

Kristin Clemet utnevnt til æresmedlem av Unge Høyre

Partiveteran Kristin Clemet slutter seg til den eksklusive gruppen av Høyre-profiler som kan kalle seg æresmedlem av Unge Høyre..

Hegnar.no - 10 timer siden

Ser muligheter i store svingninger i oljeprisen

Fredag samlet Opec+ landene seg i Wien for å diskutere produksjonspolitikken fremover. Utfallet av forhandlingene gav store utslag i oljeprisen..

Hegnar.no - 10 timer siden

Unge Høyre sier nei til vern av LoVeSe

Med knapp margin har landsmøtet til Unge Høyre stemt ned et forslag om å verne Lofoten, Vesterålen og Senja for oljeboring..

Hegnar.no - 11 timer siden

Vedkonge gikk konkurs på regnefeil

Roy Vermundsberget er igang igjen, etter at han så sent som i begynnelsen av mai gikk med dundrende konkurs som følge av at han solgte vedsekkene for billig..

Hegnar.no - 13 timer siden

Svenskene følte seg hånet av Tyskland: – Ekkelt!

Det gikk en kule varmt på sidelinjen da Tyskland slo Sverige 2-1 i VM langt ut i overtiden. Etterpå raste svenskene over det de mente var provoserende feiring..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt