NRK > Nyheter

Thursday, 02 April, 23:46

NRK - 26 Mar 20 kl. 21:04

Gir 2,2 milliarder til vaksiner

Norge skal bidra med 2,2 millarder kroner til forskning på vaksiner fra neste år og frem til 2031, sier statsminister Erna Solberg til VG..
Les mer på NRK


Les mer om:
Erna Solberg, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gir, 2,2, milliarder, til, vaksiner
NRK - 06 Mar 20 kl. 14:50

96 milliarder til statskassen

Inntektene til statens eget oljeselskap Petoro gikk ned med 24 milliarder kroner i fjor i forhold til 2018. Resultatet ble 96 milliarder kroner til statskassen, mot 120 milliarder kroner i 2018. Årsaken til nedgangen er blant annet lavere gasspriser..

NRK - 19 Dec 19 kl. 07:25

Rassikring koster milliarder

Det vil koste 70 milliarder kroner å sikre de mest rasutsatte veiene i Norge, viser en ny rapport fra Statens vegvesen. I Nasjonal transportplan vil regjeringa bruke 24 milliarder de neste ti åra..

NRK - Igår: 17:14

NHO:– Koster 1,4 milliarder pr. dag

Koronatiltakene koster 1,1 milliarder per dag i tapt verdiskapning og 0,3 milliarder i tap fordi foreldre må passe barn hjemme, beregner NHO..

NRK - I førrgår: 09:54

Ber om milliarder i krisehjelp

American Airlines vil be den amerikanske regjeringen om 12 milliarder dollar for å komme seg gjennom koronakrisen. Kongressen har satt av 50 milliarder dollar, til å hjelpe luftfartsindustrien, og nå altså vil ett selskap ha en firedel av kaka..

NRK - 30 Mar 20 kl. 12:37

Får milliarder i krisehjelp

Et flertall av partiene på Stortinget skal være klare til å gi norske kommuner flere milliarder kroner ekstra til å betale sine koronautgifter. Det kan være snakk om så mye som ti milliarder kroner i konkrete pengeløfter, skriver NTB..

NRK - 06 Mar 20 kl. 15:27

Milliarder til korona-bekjempelse

USAs president Donald Trump godkjente fredag et forslag om å bruke 8,3 milliarder dollar, omlag 77 milliarder kroner, på tiltak som skal hindre spredning av koronaviruset, melder Reuters. 233 mennesker i USA er så langt smittet, ifølge en oversikt..

NRK - Igår: 23:34

Equinor låner over 52 milliarder

Equinor har sikret seg nye obligasjonslån for til sammen 5 milliarder dollar – over 52 milliarder norske kroner – med garanti fra Equinor Energy AS. Det kommer fram i en melding fra selskapet onsdag kveld..

Aftenposten - 07 Feb 20 kl. 06:02

WHO: Årlig koster behandling av kjønnslemlestelse over 12 milliarder kroner

For første gang har WHO beregnet de årlige kostnadene av kjønnslemlestelse. Tallet ligger på 1,4 milliarder dollar – tilsvarende 12,9 milliarder kroner..

NRK - 21 Dec 19 kl. 14:55

IMF bistår Etiopia med milliarder

Etiopia får i alt 26 milliarder kroner i lån fordelt på tre år for å kunne gjennomføre økonomiske reformer, opplyser Det internasjonale pengefondet (IMF). Deler av summen, nær 2,8 milliarder kroner, vil bli utbetalt umiddelbart..

Aftenposten - 29 Jan 20 kl. 09:58

Nordmenn netthandlet for 128 milliarder i 2018

I 2018 handlet nordmenn for 60 milliarder kroner i utenlandske nettbutikker og 68 milliarder i norske..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ecuador samler inn lik fra gater

Soldater og politifolk har samlet inn minst 150 lik fra gater og boliger i Ecuadors største by Guayaquil de siste tre døgnene. Det er ikke bekreftet hvor mange av de døde som var smittet av koronavirus. Ecuador er hardt rammet av viruset..

NRK - 15 minutter siden

Trump testet negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset. President er frisk og har ingen symptomer, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld. Han ble også testet for drøye to uker siden..

NRK - 15 minutter siden

Væpnet aksjon i Stavanger

Væpnede politipatruljer er rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om en truende situasjon, melder Stavanger Aftenblad. – Politiet har valgt å bevæpne seg, opplyser politiet til avisen..

NRK - 15 minutter siden

Trumps negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld..

NRK - 45 minutter siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 45 minutter siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 1 time siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..

NRK - 1 time siden

Trump med viktig pressekonferanse

President Donald Trump har erkjent at regjeringens lagre er nesten tomme for beskyttelsesutstyr som er ment for leger og sykepleiere. Trump har varslet en viktig pressekonferanse om koronasituasjonen i USA klokken 23 norsk tid torsdag..

NRK - 1 time siden

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..

NRK - 1 time siden

74 kommuner uten smittevernplan

Den første uka i februar manglet 74 norske kommuner en smittevernplan eller hadde utdaterte planer, melder Aftenposten. I Nordland manglet over halvparten av kommunene fungerende paner ifølge Helsedirektoratet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt