P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 09:50

P4 - 15 Feb 20 kl. 07:24

Gikk til storaksjon mot sexklubb

Politiet gikk i går kveld til en storaksjon mot en sexklubb i Vestfold.
Ifølge politiet var det ti kvinner og 50 menn til stede som skal ha hatt sex med hverandre.
Aksjonen hadde som mål å avdekke om noen av kvinnene fikk betalt for å være med.
Til Dagbladet sier politiet at mye tyder på at aktiviteten var frivillig.
Også brannvesenet, kemneren, skatteetaten og eltilsynet deltok på aksjonen..
Les mer på P4


Les mer om:
Vestfold, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gikk, til, storaksjonmot , sexklubb
Dagbladet - 15 Feb 20 kl. 07:04

Gikk til storaksjon mot sexklubb

På alle hjerters dag gikk politiet og en rekke andre etater til aksjon mot en sexklubb som arrangerte «Gangbang-kveld»..

Dagbladet - 15 Feb 20 kl. 12:41

Sexklubb-deltaker ut mot politiet

Han besøkte sexklubben for første gang under «gangbang-kveld»-en. Så gjennomførte politiet og andre etater storaksjon..

P4 - 15 Feb 20 kl. 13:16

Reagerer på aksjon mot sexklubb

Poly- og swingersmiljøet i Norge reagerer kraftig på at politiet aksjonerte mot en sexklubb i Vestfold i går. Klubben arrangerte en sex-orgie da både politiet og en rekke offentlige etater kom på besøk for å avdekke eventuell prostitusjon. Organisasjonen PolyNorge sier til TV2 at sier at aksjoner som dette gjør at mennesker som ønsker et normbrytende seksualliv føler seg kriminalisert.

Dagbladet - 3 timer siden

Vi bør heie på sexfester!

Kan fordommer i politiet ha vært utslagsgivende da de raidet en sexklubb i Vestfold?.

Aftenposten - 11 Dec 19 kl. 16:05

Dansk politi med storaksjon etter mistanke om terrorplanlegging

Politiet i Danmark har onsdag ettermiddag gjennomført en større aksjon. Politiet har gjort ransakinger og pågripelser flere steder i landet..

Aftenposten - 21 Jan 20 kl. 15:44

Ny storaksjon mot mulig utslippsjuks i Tyskland

Påtalemyndigheten i Tyskland har ransaket en rekke kontorer som et ledd i etterforskningen av mistenkt utslippsjuks med dieselbiler fra blant andre Mitsubishi..

Dagbladet - 10 Nov 19 kl. 16:15

Historien som ikke tok slutt

Polen og Ungarn dyrker sitt illiberale demokrati. Hvordan gikk det egentlig med «Øst-Europa» etter 1989? Og hvorfor gikk det som det gikk?.

P4 - 21 Jan 20 kl. 16:16

Ny storaksjon etter utslippsjuks

Påtalemyndigheten i Tyskland har i ettermiddag ransaket flere kontorer i etterforskningen av utslippjuks med dieselbilder fra blant annet Mitsubishi. Flere bilprodusenter er anklaget for å ha manipulert programvare i dieselbiler siden Volkswagen innrømmet praksisen i 2015..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Innrømmer skyld for knivdrap

En 52 år gammel mann erkjenner straffskyld for å ha knivdrept sin 27 år gamle ekskjæreste på Tiffani Café på Frogner i Oslo i 2018. Det kom fram da rettssaken mot mannen startet i Oslo tingrett i dag. Kvinnen var nyansatt og på opplæring på cafeen da hun ble brutalt angrepet og påført dødelige knivstikk foran sjokkerte gjester.

P4 - 1 time siden

Norwegian: - Vi vet like lite som andre

Samtlige flyplasser på Kanariøyene er nå gjenåpnet. Det opplyser den spanske flyplassoperatøren Aena. Over 2000 nordmenn er værfaste på Kanariøyene etter en sandstorm og det er uklart når flytrafikken kommer i gang igjen.

P4 - 1 time siden

Kina snur om karantene i Wuhan

Kinesiske myndigheter snur om oppmykingen av karantenereglene i millionbyen Wuhan. Tidligere i dag ble det opplyst at enkelte personer under bestemte forutsetninger kunne få reise ut av byen. Nå snur myndighetene, og opprettholder dermed den strenge karantene om utreiseforbud, ifølge nyhetsbyrået AFP.

P4 - 1 time siden

Stor interesse for sommerjobber

Svært mange unge ønsker seg sommerjobb, men langt ifra alle vil få ønsket sitt oppfylt. Ifølge Virke ansetter nemlig bedrifter færre sommervikarer enn før. Nesten 6 av 10 bedrifter svarte i en undersøkelse i fjor at de ikke hadde planer om å ansette.

P4 - 1 time siden

Dro inn en million under mesterskapet

Marte Olsbu Røiseland reiser hjem til Norge med kofferten full av medaljer. Froland-løperen ble Norges store skiskytterdronning under VM i Anterselva med hele fem gull og to bronse på sju øvelser. 29-åringen fikk også rikelig påfyll på bankkontoen.

P4 - 1 time siden

Nedbørsrekord i Bergen

Starten på året har vært den våteste noen sinne for Bergen. Til nå har 2020 bydd på 781 millimeter nedbør for byen, og det er mer enn det noen gang, skriver Bergens Tidende. 781 millimeter nedbør er mer enn Oslo får på et helt år.

P4 - 1 time siden

Anklager sitt eget parti for skremselspropaganda

MDGs fylkesleder i Rogaland, Rita Kristin Veland anklager sitt eget parti for skremselspropaganda og melder seg ut av partiet. Til Stavanger Aftenblad retter hun kraftig skyts mot sine egne for å fremme skam og straff i stedet for muligheter og håp. Både kjøttskamp, flyskam, bilskam, oljeskam og jorbduksskam, og mener det også er naitvt å sette en sluttdato for oljeindustrien.

P4 - 1 time siden

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall. Mens kvinner i snitt ønsker seg 2,36 barn, er det tilsvarende tallet for menn 2,09. Det viser en fersk undersøkelse fra Institutt for samfunnsforskning, skriver Klassekampen.

P4 - 1 time siden

Korona påvist i Bahrain og Kuwait

Koronaviruset fortsetter å spre seg over landegrenser. Sykdommen er nå påvist i Bahrain og Kuwait, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran..

P4 - 2 timer siden

Lillehammer får gjennomgå etter folkefest

Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo mener det er på tide å vrake Lillehammer som vertsby for verdenscupen i langrenn. I helgen ble Ski Tour avsluttet på Granåsen foran 12.000 besøkende på tribunen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt