NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 08:10

NRK - 27 feb. 21 kl. 18:56

Gikk gjennom isen og døde i Sverige

En person er død etter å ha gått gjennom isen ved Enköping i Sverige, melder SVT. Totalt seks personer gikk gjennom isen ved en bro et stykke utenfor byen nordvest for Stockholm. Tre av dem får nå behandling på sykehus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Enköping, Sverige, SVT, Stockholm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gikk, gjennom, isenog , dødei , Sverige
NRK - 13 mars 21 kl. 12:39

Reddet opp med tau og akebrett

Politiet i Innlandet melder at en person som har gått gjennom isen på Mjøsa er reddet. Personen som gikk gjennom isen ble reddet opp igjen av vitner med tau og akebrett. Vedkommende var 50 meter utpå isen på Mjøsa..

NRK - 31 jan. 21 kl. 13:23

Flere gjennom isen i Bærum

Politiet melder på Twitter at det er mange folk på isen ved Kalvøya i Bærum søndag. Politiet har fått melding om tre personer som har gått gjennom isen..

NRK - 07 mars 21 kl. 16:43

Mann gjennom isen i Selbu

En mann har gått gjennom isen i Selbu, melder Adresseavisen. Personens tilstand er uavklart, men han skal ha hatt hodet over vannet og er nedkjølt. I påvente av nødetatene kjørte en traktor ut på isen og fikk mannen opp..

VG - 11 jan. 21 kl. 21:57

Kurt Oddekalv gikk gjennom isen og døde

Miljøaktivisten Kurt Oddekalv (63) døde etter han gikk gjennom isen på Bahusvatnet på Kalandseidet utenfor Bergen mandag..

NRK - 04 feb. 21 kl. 19:23

Traktor gjennom isen, fører siktet

En mann i 50-årene er siktet etter at traktoren han kjørte gikk gjennom isen i Enebakk i Viken i ettermiddag. Mannen kom seg opp av vannet ved egen hjelp og gikk hjem før nødetatene kom frem. Han er blant annet anmeldt for kjøring i utmark..

NRK - 06 feb. 21 kl. 12:54

Putebåt flyttet til Bærum

Redningsselskapets putebåt Isvekteren er denne helgen flyttet fra Mjøsa til Bærum for å øke beredskapen etter at ti personer gikk gjennom isen forrige helg. Ingen av personene som gikk gjennom isen forrige helg, ble alvorlig skadd..

NRK - 06 feb. 21 kl. 12:54

Luftputebåt flyttet til Bærum

Redningsselskapets putebåt Isvekteren er denne helgen flyttet fra Mjøsa til Bærum for å øke beredskapen etter at ti personer gikk gjennom isen forrige helg. Ingen av personene som gikk gjennom isen forrige helg, ble alvorlig skadd..

VG - 27 feb. 21 kl. 17:11

Gikk gjennom isen i Sverige – flere sendt til sykehus

Seks personer er reddet ut av vannet og fire er kjørt til sykehus, etter at de lørdag gikk gjennom isen..

NRK - 19 feb. 21 kl. 08:15

Ber folk vise varsomhet ute på isen

Brannvesenet i Oslo-regionen advarer om utrygg is og ber folk vise varsomhet når de bever seg ute på isen. Temperaturene vil stige på Østlandet de nærmeste dagene. De siste ukene har en rekke personer gått gjennom isen flere steder i landet..

VG - 27 jan. 21 kl. 10:40

Amcar-entusiast gjennom isen: – Stort tap for miljøet

Trond Magne Bjerkestuen (62), som omkom da han gikk gjennom isen, var en ildsjel i amcarmiljøet og viden kjent for sin amerikanske diner på Tretten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nye fartsgrenser til sjøs

Frå 15. mai blir det nye fartsgrenser til sjøs, opplyser Samferdsledepartementet. Mellom anna blir det ikkje lov å føra båt raskare enn 5 knop, dersom du er mindre enn 50 meter frå folk som badar eller bademerkebøyer..

NRK - 30 minutter siden

Politisk kvarter

NRK - 30 minutter siden

Johnson glad for superliga-kollaps

Den britiske statsministeren Boris Johnson er glad for avgjerda om at dei engelske klubbane ikkje vil vera med i den nye superligaen likevel. Etter kraftig kritikk frå dei fleste fotballinteresserte trekte klubbane seg ut av prosjektet i går kveld..

NRK - 45 minutter siden

Få søkarar til distriktsjobbar

Næringsdepartementet gjorde det mogleg å søka på departementsjobb, sjølv om ein bur langt frå Oslo. Likevel var 8 av 10 søkarar frå Oslo eller Viken..

NRK - 1 time siden

Kan vera lite nytte av massetesting

Massetesting for koronavirus på skulane har lite nytte, dersom det er lite smitte i området. Det understreker Helsedirektoratet til NTB. Mellom anna har Viken og Rogaland varsla massetesting for å halde skulane opne.

NRK - 1 time siden

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..

NRK - 1 time siden

Semje om utsleppskutt i EU

EU skal kutta CO2-utsleppa med minst 55 prosent innan 2030, samanlikna med nivået i 1990. Det har EU-landa, EU-parlamentet og EU-kommisjonen blitt samde om, opplyser klimakommisær Frans Timmermans. Klimamålet har blitt drøfta i fleire månadar..

NRK - 1 time siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 3 timer siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt