VG > Debatt

Sunday, 07 June, 08:17

VG - 23 May 20 kl. 13:27

Gi oss ny bioteknologilov nå!

Det er absolutt ingenting ved forslaget om endringer i bioteknologiloven som minner om hastverk. Tiden er overmoden for denne revisjonen, og debatten har allerede blitt kjørt i årevis..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gi oss ny bioteknologilov,
Aftenposten - 19 May 20 kl. 21:00

Fra konservativ til radikal bioteknologilov i ekspressfart | Ole Frithjof Norheim og Elisabeth Gråbøl-Undersrud

Har den etiske og faglige debatten i innspurten vært grundig nok?.

NRK - 04 Mar 20 kl. 12:19

Frp vil tillate eggdonasjon

Fremskrittspartiet vil tillate assistert befruktning for enslige, fosterdiagnostikk, som tidlig ultralyd og nipt-test, og eggdonasjon i ny bioteknologilov..

Aftenposten - 26 May 20 kl. 05:39

Det stormer rundt bioteknologiloven. Her er endringene som kan bli vedtatt

Det blir flere spennende voteringer når Stortinget tirsdag skal stemme over en rekke forslag til en mer liberal bioteknologilov..

VG - 13 May 20 kl. 09:14

Et radikalt skifte i bioteknologien med Ap, Frp og SV

Partiene som nå har funnet sammen om en kraftig liberalisering av regjeringens opprinnelige forslag til bioteknologilov, tar et stort skritt inn i det ukjente..

P4 - 04 Mar 20 kl. 12:48

Frp vil ha eggdonasjon

Fremskrittspartiet vil tillate assistert befruktning for enslige, fosterdiagnostikk og eggdonasjon i ny bioteknologilov. Det partiet på en pressekonferanse på Stortinget i dag. Da KrF trådte inn i regjering fikk de vetorett i bioteknologispørsmålet.

Aftenposten - 04 Mar 20 kl. 12:17

Frp vil ha eggdonasjon og assistert befruktning

Fremskrittspartiet vil tillate assistert befruktning for enslige, fosterdiagnostikk, som tidlig ultralyd og nipt-test, og eggdonasjon i ny bioteknologilov..

VG - 25 May 20 kl. 15:52

Eggerøre på Stortinget

Trodde du at landets politikere var en gjeng uten samvittighet, moral og kvaler? Da har du ikke sett hvordan 185 representanter lager bioteknologilov. Det er kanskje like greit at det skjer bak pleksiglass..

VG - 04 Mar 20 kl. 12:14

Flertall på Stortinget for å tillate eggdonasjon

Fremskrittspartiet vil tillate assistert befruktning for enslige, fosterdiagnostikk, som tidlig ultralyd og nipt-test, og eggdonasjon i ny bioteknologilov..

VG - 04 Mar 20 kl. 12:14

Flertall for å tillate eggdonasjon på Stortinget

Fremskrittspartiet vil tillate assistert befruktning for enslige, fosterdiagnostikk, som tidlig ultralyd og nipt-test, og eggdonasjon i ny bioteknologilov..

Aftenposten - 23 May 20 kl. 14:56

Ber Venstre og Høyre trosse egen regjering i slaget om ny bioteknologilov

SV ber liberale Høyre- og Venstre-representanter stemme etter egen samvittighet om eggdonasjon, assistert befruktning for enslige og tidlig ultralyd..

Fler nyheter fra VG

VG - 17 timer siden

Kamp mot all rasisme, der du jobber, der du bor!

«Hudfargen min skal ikke definere meg, men karakteren av min personlighet», sa Martin Luther King, et av mine store forbilder. Jeg skal heretter stolt kalle meg nordmann, og ikke «brun nordmann». Jeg oppfordrer alle som tilhører etniske minoriteter og som føler seg som nordmenn å gjøre det samme..

VG - 21 timer siden

Det er vanskelig med vindmøller

Fremover kommer det til å bli færre vindmølleutbygginger i Norge. Men for mange av de prosjektene som alt er vedtatt, er det for sent å avlyse..

VG - 22 timer siden

Politidrapet som vekket verden

Drapet på George Floyd har skapt reaksjoner over hele verden, også i Norge. Det viser at menneskeverdet er noe universelt, ikke noe som stoppes ved landegrensen. Mange stiller seg berettigede spørsmål om rasisme også her i landet..

VG - 23 timer siden

Si nei – uten unnskyldninger!

Corona var den perfekte unnskyldning for å leve rolig. Men du trenger ingen unnskyldning, verken i form av corona eller oppdiktet travelhet. Det er fremdeles du som er sjef over din egen kalender..

VG - Igår: 08:01

Nå kan det snu!

Donald Trump murer seg inne i Det hvite hus. Generaler går ut mot ham. Svarte amerikanere får massiv støtte - hjemme og ute.

VG - Igår: 15:45

Sjekk privilegiene dine!

Vi kan diskutere de hvite privilegiene til vi blir grønne, men hvis du ikke skjønner hva det er snakk om vil samtalen stagnere. Vi har derfor forsøkt å lage en innføring til deg som synes privilegier er vanskelig tematikk eller mener det ikke finnes noe som heter «hvite privilegium»..

VG - Igår: 12:18

Dette ser verre og verre ut, Sverige

Sverige har flest dødsfall. Men også den beste strategien. Hvordan er det mulig?.

VG - Igår: 10:47

Trenger vi egentlig vindmøller?

I min tid som miljøvernminister var utbygging av vindkraft ikke et tema. Jeg ville vært meget kritisk til omfattende utbygginger av vindkraft..

VG - Igår: 09:04

Veien fra stygge blikk til vold er kortere enn vi aner

Bildene, historiene, sinnet og motsetningene som vi får presentert fra USA gir skremmende perspektiver på hva som kan skje dersom en gruppe blir systematisk og urettferdig undertrykket over lang tid..

VG - I førrgår: 14:29

Den hjerterå symbolpolitikken

Vi så det komme lenge. Det var bare et spørsmål om tid før Høyre også ga etter for presset fra aktivister og organisasjoner. Det kreves nemlig solid ryggrad å stå for fornuftige og faktabaserte standpunkt når følelsene tar overhånd.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt