NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 00:21

NRK - 06 jan. 21 kl. 06:23

Georgia-oppteljing tar pause

Stemmeteljinga i Georgia tar ein pause og vil fortsetje onsdag morgon lokal tid, melder Reuters. Resultatet kjem truleg til å vere klart rundt klokka 12 lokal tid, noko som svarar til klokka 18 norsk tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Georgia, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Georgia-oppteljing, tar, pause
VG - 05 jan. 21 kl. 22:41

Valgthriller i Georgia: Her avgjøres Bidens politiske fremtid

ATLANTA, GEORGIA (VG) Kampen om Senatet er ikke avgjort onsdag morgen. 95 prosent av stemmene i Georgia er talt opp, og de demokratiske utfordrerne har fortsatt muligheten til å slå delstatens to sittende republikanske senatorer..

VG - 05 jan. 21 kl. 22:41

CNN: Mot demokratisk dobbeltseier i Georgia.

ATLANTA, GEORGIA (VG) Demokraten Raphael Warnock skal ifølge både CNN og NBC ha vunnet den ene av de to senatsplassene fra Georgia. Han skal ha fått 50,5 prosent av stemmene..

NRK - 26 mars 21 kl. 07:48

Ny omstridt valglov i Georgia

I USA har guvernøren i delstaten Georgia signert en ny, omstridt valglov som gjør reglene for forhåndsstemming strengere, melder AP. Demokratene vant knappe seire både i sentats- og presidentvalget i Georgia. Republikanerne i delstaten stemte gjennom den nye loven..

NRK - 17 mars 21 kl. 14:48

FHI: AstraZeneca-pause var riktig

– Det var en svært vanskelig å sette vaksineprogrammet på pause, men beslutningen var riktig og har stått seg i ettertid, sier direktør i Folkehelseinstituttet Camilla Stoltenberg på onsdagens pressekonferanse. Vaksineringen med AstraZeneca-vaksinen er satt på pause i Norge og flere andre land etter meldinger om blodpropp. FHI og Legemiddelverket går nå gjennom meldingene, men vet per nå ikke om det er en sammenheng.

VG - 14 feb. 21 kl. 02:12

«Ungkaren»-programleder tar pause etter rasismeanklager

Mangeårig «Ungkaren»-programleder Chris Harrison legger seg langflat etter å ha forsvart en deltager mot rasisme-anklager, og sier han tar pause fra å lede programmet..

VG - 14 feb. 21 kl. 10:26

«Ungkaren»-programleder tar pause

TV-stjernen Chris Harrison tar pause fra datingprogrammet «Ungkaren» i USA på ubestemt tid. Årsaken er at han unnskyldte en deltager som skal ha gitt uttrykk for rasisme..

NRK - 05 jan. 21 kl. 22:06

Lite køer til valglokaler i Georgia

I delstaten Georgia i USA er det lite oppmøte ved valgbodene, ifølge Jordan Fuchs, som er en av de øverste valgfunksjonærene. Over 3 millioner mennesker avga forhåndsstemme før valgdagen tirsdag, og det kan ha hatt effekt på det fysiske oppmøtet..

VG - 05 jan. 21 kl. 22:54

Valgdramaet i Georgia: – Jeg har ikke bestemt meg helt ennå

ATLANTA, GEORGIA (VG) Over tre millioner har allerede forhåndsstemt i det helt avgjørende Senatsvalget. Biden er avhengig av å ta begge setene for å få flertall..

E24 - 05 jan. 21 kl. 22:47

Slik kan Georgia-valget påvirke markedene

Stemmeurnene i Georgia stenger klokken ett i natt, norsk tid. Resultatet kan få ringvirkninger verden over, mener ekspertene..

NRK - 06 jan. 21 kl. 01:15

Opptatt av partikontroll i Senatet

Seks av ti velgere i Georgia sier at partikontroll i Senatet er den viktigste enkeltstående faktoren i deres valg på senator. Det viser en måling fra AP VoteCast blant 3.600 velgere i Georgia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

518 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 518 koronasmittede i Norge. Det er 19 færre enn snittet de siste sju dagene og 199 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 45 minutter siden

Strømmen tilbake på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld rammet av et strømbrudd. Ved 23-tiden opplyser medievakt Anders Bayer til NTB at strømmen er tilbake. Ifølge Bayer var det flere sentrale bygg som ble rammet, deriblant fødeavdelingen..

NRK - 1 time siden

Politimann døde av slag

Politimannen Brian Sicknick ble ikke påført dødelige skader under stormingen av kongressbygningen 6. januar. Medisinske eksperter har konkludert at politimannen døde som følge av slag og døde av naturlige årsaker, melder AP..

NRK - 1 time siden

Juryen har trukket seg tilbake

Juryen i rettssaken mot den tidligere politimannen Derek Chauvin, som er siktet for å ha drept George Floyd, har trukket seg tilbake. Dommer Peter Cahill ga instruksjoner til juryen etter at påtalemyndighet og forsvarsadvokat fremmet sine argumenter..

NRK - 1 time siden

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

NRK - 1 time siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 1 time siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 1 time siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 2 timer siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt