P4 > Nyheter

Saturday, 04 April, 19:52

P4 - 31 Jul 19 kl. 11:38

Geologer på vei inn i rasområde

Geologer undersøker nå rasområdene i Jølster i Sogn og Fjordane.
Politiet og kommunen jobber på spreng for å få kontroll på alle personer etter rasene i går, men det kan ikke bli gjort noen søk før geologer har vurdert områdene.
Det er rundt 30 personer det ikke er kontroll på, og grunnen til det er trolig at mobilnettet er nede.
Politiet har nå også innført flyforbud i luftrommet over Vassenden for å sikre redningsinnsatsen fra luften..
Les mer på P4


Les mer om:
Jølster, Sogn, Fjordane, Vassenden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Geologer, vei, inni , rasområde
Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 12:33

Geolog undersøker rasområder i Nordland – flere er evakuert

Geologer er på vei inn i rasområdene i Beisfjord og Ballangen i Nordland. Til sammen ni personer er evakuert etter flere jordras. Også Ofotbanen er rammet..

P4 - 31 Jul 19 kl. 05:55

Fortsatt uavklart situasjon

Det er fortsatt uavklart i Jølster kommune etter en rekke ras i går kveld. Det er per nå ikke noe som tyder på at noen personer eller store verdierer tatt av rasene, men det er ikke totalt oversikt over skadene per nå, ifølge politiet. De opplyser i en pressemelding at det ikke foregår noe søk i rasområdene, men at dette vurderes utover morgenkvisten i samråd med geologer og andre fagpersoner..

NRK - 20 Mar 20 kl. 20:16

Snowboardspor observert ved snøras

Meldinga nødetatene fikk inn tilsier at det kan være folk i rasområdet i Hol. Det skal ha vært observert snowboardspor, men det er uvisst om disse går inn i rasområdet. Norske Redningshunder er på vei med tre hunder..

P4 - 31 Dec 19 kl. 17:22

Skal sprenge i rasområde

I morgen skal det sprenges i rasområdet som har ført til at rundt 200 personer har vært isolert i Vik kommune i Sogn og Fjordane siden søndag. Det melder Sogn avis. Veitrafikksentralen ber folk respektere sperreområdet..

NRK - 02 Feb 20 kl. 13:53

Geologer tar prøver i skredområde

De ni innbyggerne i Enebakk i Viken som ble evakuert etter jordskredet i går, må fortsatt vente med å komme hjem. Geologer tar bore-prøver i Kirkebygda i dag. Fylkesvei 120 er fortsatt stengt og folk må kjøre halvannen time omvei via Oslo..

NRK - 20 Aug 19 kl. 00:41

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

NRK - 02 Feb 20 kl. 15:32

Geologer på plass i Enebakk

De evakuerte i Kirkebygda i Enebakk må trolig vente til uka med å flytte hjem. Geologer er på plass med utstyr for å undersøke raset. Raset førte til at sju boliger med til sammen ni personer måtte evakueres.

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 09:01

Slik skal rasområdet i Nittedal sikres. 21 boliger er fortsatt evakuert, to uker etter raset.

Nittedal kommune forteller nå hvordan rasområdet ved Li skal sikres. Først når sikringsarbeidet er gjennomført, kan de evakuerte flytte hjem..

VG - 24 Jun 19 kl. 11:31

Geologer og lasere undersøker høydebasseng på Askøy

Mandag skal høydebassenget som trolig var kilden til sykdomsutbruddet på Askøy undersøkes av geologer og laser. Det er konstatert E.coli på to punkter i veggen..

VG - 24 Jun 19 kl. 11:31

Geologer og lasere skal undersøke høydebasseng på Askøy

Mandag skal høydebassenget som trolig var kilden til sykdomsutbruddet på Askøy undersøkes av geologer og laser. Det er konstatert E.coli på to punkter i veggen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 12 timer siden

Stoppet fester i natt

Politiet i Agder måtte i natt stoppe flere privatfester med for mange mennesker. Operasjonsleder Øyvind Hægeland sier til NTB at det har vært en økning i antall hjemmefester fordi folk ønsker å være sosiale. De fleste avsluttet festen da de fikk beskjed av politiet, og ingen ble anmeldt.

P4 - 30 minutter siden

Løve døde i Dyreparken

En 12 år gammel løve døde i en ulykke i Dyreparken i Kristiansand. Dødsårsaken er ikke endelig fastsatt, men løvinnen Leia har trolig hengt seg fast i tauene som brukes til å aktivisere dyrene. Der har hun fått sirkulasjonsproblemer og problemer med å puste, opplyser Dyreparkens veterinær til Fædrelandsvennen.

P4 - 30 minutter siden

Norge vurderer oljekutt

Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen - hvis flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru til Bloomberg. Det vil i så fall være første gang siden 2002 at Norge inngår en kuttavtale.

P4 - 15 minutter siden

Droppet karantene - smittet tre

En innbygger i Kristiansund er anmeldt av kommunen for ikke å ha holdt seg hjemme etter en reise til Storbritannia. Personen gikk på jobb i stedet for i 14 dagers hjemmekarantene. Nå har både personen selv og minst tre andre fått påvist korona-smitte..

P4 - 2 timer siden

Kraftig økning i dødstallet i New York

I New York har det vært rekordmange dødsfall siste døgn. 630 mennesker har mistet livet, opplyser byens guvernør nå i kveld. Totalt har det da vært 3565 koronadødsfall i New York..

P4 - 2 timer siden

Bekrefter at det neppe blir barnetog

Det kommer neppe som noen overraskelse at det neppe blir noe vanlig barnetog gjennom hovedstadens hovedgate i år. Nå bekrefter også Oslo-ordfører Marianne Borgen overfor VG at et tog med 30 000 barn ikke er realistisk. Men, som også kulturministeren har sagt, 17.

P4 - 2 timer siden

Har laget 150 000 testsett på en uke

På en drøy uke har forskere på NTNU - i samarbeid med St. Olavs hospital - produsert 150.000 testsett for å påvise koronasmitte.

P4 - 3 timer siden

Europol: Flere nettovergrep

Det har vært en økning i deling av overgrepsmateriale på nett etter at det ble iverksatt strenge koronatiltak over hele verden. I en ny rapport skriver Europol at isolerte overgripere som kjeder seg har økende interesse i å utveksle bilder. I tillegg er det flere som forsøker å opprette kontakt med barn på nett, og det er flere innlegg som dreier seg om nettovergrep.

P4 - 3 timer siden

Over 700 nye døde i Storbritannia

I Storbritannia har 708 personer mistet livet av koronaviruset siden i går. Aldri før har så mange mistet livet i landet på en dag, og fjerde dag på rad at det settes en ny, dyster rekord. 4.

P4 - 3 timer siden

Permitterte studenter sliter

Elever og studenter kan blir tvunget til å velge mellom dagpenger, eller å fortsette utdanningen uten inntekter. For mange deltidsjobber, som er helt nødvendig for mange er borte. Frischsenteret anslår at mellom 80.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt