NRK > Nyheter

Fredag, 26 Februar, 04:53

NRK - 17 sep. 20 kl. 08:38

General blir helseminister i Brasil

Eduardo Pazuello, ein general i hæren utan medisinsk erfaring, blir landets nye helseminister. Det har president Jair Bolsonaro bestemt. Pazuello får jobben permanent, etter å ha fungert som vikar i samme stilling sidan mai..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pazuello, Jair Bolsonaro, Brasil

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Generalblir , helseministeri , Brasil
Aftenposten - 17 sep. 20 kl. 05:44

Bolsonaro gir general jobben som helseminister

Brasils president Jair Bolsonaro har gitt Eduardo Pazuello, en militærgeneral uten tidligere medisinsk erfaring, jobben som helseminister..

NRK - 31 okt. 20 kl. 19:24

Brasils helseminister innlagt

Helseministeren i Brasil er innlagt på sykehus i hovedstaden Brasilia med covid-19. Tilstanden til general Eduardo Pazuello er stabil. Han testet positivt for viruset i forrige uke, men skrev seg inn på sykehus med symptomer på uttørring i går..

NRK - 20 feb. 21 kl. 05:13

Argentinas helseminister går av

Argentinas helseminister har gått av etter at han lot venner snike i køen for å bli vaksinert mot koronavirus. Helseminister Gines Gonzalez Garci kunngjorde selv sin avgang sent fredag kveld etter at president Alberto Fernandez hadde bedt ham om å gå av..

NRK - 02 okt. 20 kl. 09:33

Enda en general støtter Biden

Tidligere øverstkommanderende for USAs styrker i Afghanistan, general Stanley McChrystal, støtter Demokratenes Joe Biden i presidentvalget. Støtten kommer trass i at han i 2010 mistet jobben etter sterk kritikk mot daværende visepresident Biden..

NRK - 24 nov. 20 kl. 07:23

General Motors snur i miljøsøksmål

General Motors trekker sin støtte til Trump-regjeringens søksmål for å fjerne Californias krav til klimautslipp og luftkvalitet, og ber alle bilfabrikanter om det samme. GM sier de etter Joe Bidens valgseier vil satse på elektriske biler, melder AP..

NRK - 22 jan. 21 kl. 00:46

General kan bli forsvarsminister

Begge kamrene i Kongressen i USA sier ja til å frita general Lloyd Austin fra kravet om sju år mellom aktiv tjeneste i militære og en politisk stilling. I Representanthuset stemte 326 for fritak og 78 imot. I Senatet stemte 69 for og 27 imot..

NRK - 17 sep. 20 kl. 00:13

Over 900 koronadødsfall i Brasil

Brasil registrerte 987 nye koronadødsfall i på onsdag. Til sammen har 134.106 brasilianere mistet livet som følge av viruset.

NRK - 17 sep. 20 kl. 23:08

829 nye koronadødsfall i Brasil

Ytterligere 829 personer døde i Brasil av covid-19. Totalt har 134.106 personer død i Brasil av koronaviruset.

NRK - 26 jan. 21 kl. 00:55

Ny variant av virus oppdaget i USA

En ny variant av koronaviruset er blitt oppdaget i USA for første gang, opplyser tjenestemenn i Minnesota mandag, skriver CNN. Koronaviruset, som kalles for P. 1-varianten ble oppdaget hos en reisende fra Brasil.

NRK - 26 jan. 21 kl. 00:55

Ny variant av koronaviruset i USA

En ny variant av koronaviruset er blitt oppdaget i USA for første gang, opplyser tjenestemenn i Minnesota mandag, skriver CNN. Koronaviruset, som kalles for P. 1-varianten ble oppdaget hos en reisende fra Brasil.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

231 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 231 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er det høyeste smittetallet på over tre måneder. Det er 80 flere enn dagen før, og dobbelt så mange som snittet den siste uken..

NRK - 15 minutter siden

McConnell vil støtte Trump i 2024

Dersom Donald Trump blir Det republikanske partiets presidentkandidat foran valget i 2024, vil veteranen Mitch McConnell stille seg bak kandidaturet. Den mektige republikaneren sier til Fox News at han absolutt vil støtte Trump som kandidat..

NRK - 15 minutter siden

17 drept da USA bombet mål i Syria

17 soldater ble drept da det amerikanske forsvaret torsdag utførte luftangrep mot bygninger som hører til en iranskstøttet milits i Syria, melder Reuters. Det er det første angrepet som er beordret av president Joe Biden..

NRK - 1 time siden

Brann i enebolig i Bergen

Nødetatene rykket natt til fredag ut til brann i en enebolig i Fana i Bergen. Det skal ikke være fare for spredning. Beboerne i huset er gjort rede for, opplyser Vest politidistrikt.

NRK - 2 timer siden

Børsfall i Tokyo etter fallet i USA

Nikkei-indeksen falt med mer enn 3 prosent i tidlig handel fredag, mens den bredere Topix-indeksen var ned litt over 2 prosent. Nedgangen knyttes til stigende obligasjonsrenter som utløste et børsfall i USA og frykt for inflasjon..

NRK - 3 timer siden

USA har bombet iranske mål i Syria

Det amerikanske forsvaret utførte torsdag luftangrep mot bygninger som hører til en iranskstøttet milits i Syria, melder Reuters. Angrepet kommer etter flere rakettangrep mot amerikanske mål i Irak, opplyser to kilder til nyhetsbyrået..

NRK - 4 timer siden

551 koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 551 nye koronatilfeller i Norge. Det viser nye tall fra Folkehelseinstituttet ved midnatt natt til fredag. Det er 210 flere enn dagen før..

NRK - 4 timer siden

547 koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 547 nye koronatilfeller i Norge. Det viser nye tall fra Folkehelseinstituttet ved midnatt natt til fredag. Det er 206 flere enn dagen før..

NRK - 5 timer siden

Brann med spredningsfare i Narvik

Det brenner i et rekkehus i Arbeiderveien i Narvik. Det er fare for spredning, melder politiet i Nordland på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 6 timer siden

Fire personer omkom i Sverige

Fire personer er bekreftet omkommet etter å ha fått gjennom isen på vannet Vallsjön utenfor Sävsjö i Småland. Det opplyser politiet til nyhetsbyrået TT. Politiet fikk melding om ulykken klokken 18.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt