E24 > Økonomi

Friday, 24 January, 06:14

E24 - 12 Dec 19 kl. 16:56

Gamestop bekrefter nedleggelse: Stenger alle de 27 norske butikkene i løpet av 2020

Tidligere i november rapporterte svenske aviser at spillkjeden Gamestop vurderte å legge ned sine butikker i Norden. Nå har det amerikanske selskapet bekreftet nedleggelsene..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gamestop, Norden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gamestop, bekrefter, nedleggelse, Stenger, allede 27 , norske, butikkene, i løpet av 2020
P4 - I førrgår: 16:04

Uvær stenger flere veier i Nordland

Uvær stenger mange hovedveier i Nordland. E6 over Saltfjellet, E10 over Bjørnfjell og Rv77 i Graddis er stengt på grunn av det dårlige været. Det er kolonnekjøring over fylkesvei 813 over Beiarfjellet..

NRK - 20 Dec 19 kl. 18:50

Stenger gyteområder for torsk

For å bygge opp igjen torskebestanden i Oslofjorden og Skagerrak-kysten, stenger regjeringen 14 gyteområder helt for fiske i vinter. Forbudet er et av tiltakene regjeringen har satt i verk for å gjenoppbygge bestanden..

P4 - 27 Sep 19 kl. 14:18

Steinras stenger riksveg 13 i Suldal

Det har gått et stort steinras i Suldal i Rogaland som nå stenger riksvei 13. Det er ikke meldt om personskader etter raset, som er rundt 100 meter langt, ifølge Statens vegvesen. Veien er stengt på ubestemt tid og omkjøringen tar flere timer..

Dagbladet - 11 Oct 19 kl. 08:40

Selvdestruktiv Nobelpris

Svenska akademin med sterk søknad om nedleggelse..

NRK - 17 Sep 19 kl. 18:10

Stenger Netanyahus chatbot

Facebook har stengt Israels statsminister Benjamin Netanyahus chatbot fordi den automatiserte tjenesten brøt loven ved å publisere meningsmålinger før valget. Det opplyser Facebook. Suspensjonen gjelder til valglokalene stenger tirsdag kveld..

NRK - 13 Nov 19 kl. 07:37

Hongkong stenger alle skoler

Alle skoler blir stengt i Hongkong av transport- og sikkerhetsmessige grunner torsdag. Det melder utdanningsbyrået i byen, som oppfordrer demonstrantene til å stoppe med voldelige handlinger. Flere bedrifter stenger også som følge av økt vold..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 22:55

Nå stenger valglokalene. Første pekepinn på resultatet kommer klokken 23.

LONDON/OSLO (Aftenposten): Klokken 23 stenger valglokalene i Storbritannia og den første valgdagsmålingen blir offentliggjort..

E24 - 23 Dec 19 kl. 19:26

Vattenfall stenger nederlandsk kullkraft: – Ser ingen fremtid for kull

Svenske Vattenfall stenger sitt siste kullkraftverk i Nederland. – Vattenfall ser ingen fremtid for kull, sier selskapet..

E24 - 23 Nov 19 kl. 16:34

Her stenger Coop – kundene kan (nesten) bare handle på Rema og Kiwi

Her stenger et av de aller siste alternativene til Kiwi og Rema. I Lillehammer kan du nå nesten bare handle hos de to store lavpriskjedene. Coop hevder de er presset ut..

Dagbladet - 22 Aug 19 kl. 06:15

Proppen i helsesystemet er ministeren selv

Vedlegg til Helseforetaksloven sier at store saker, som nedleggelse av sykehus, skal forelegges Stortinget. Det har Bent Høie ikke gjort..

Fler nyheter fra E24

E24 - 4 minutter siden

Flere i Frp ville ikke trekke partiet ut av regjering

Flere Frp-topper ville inntil nylig at partiet skulle fortsette i regjering. Stortingsrepresentant Helge André Njåstad (Frp) sier de hadde mye ugjort..

E24 - 3 minutter siden

Oslo kommune brukte 39 millioner på å bli kvitt gamle vedovner – avvikler ordningen

Ny rapport viser at Oslo kommunes tilskuddsordning for utskiftning av gamle vedovner har hatt svært liten effekt. Klimaetaten anbefaler å avvikle ordningen..

E24 - 8 timer siden

«Helt ny form for svindelforsøk» rammet jobbsøkere på Finn.no

Svindlere har lokket til seg nordmenn med stillingsannonser. Jobbsøkerne fikk beskjed om å godkjenne en Bank ID-prosess i forbindelse med det som fremsto som en bakgrunnssjekk fra bedriften..

E24 - 9 timer siden

Tidligere banktopp må betale 157 millioner etter kontoskandale

Wells Fargos tidligere toppsjef får kjempebot og nektes bankjobb resten av livet..

E24 - 9 timer siden

Ny løsning rulles ut: Nå skal pengene overføres umiddelbart

Norske banker tar i bruk ny løsning som skal sørge for at kundene kan overføre og motta penger umiddelbart - uten begrensningene som finnes i dag..

E24 - 11 timer siden

Mener Oslo Børs er mer virusutsatt enn andre børser

Det norske aksjemarkedets sterke eksponering mot råvarer er et problem dersom virusfrykten fortsetter å spre seg, ifølge DNB Markets’ Paul Harper..

E24 - 14 timer siden

Kilder til VG: Anniken Hauglie skal ut av regjeringen – dette vet vi

Anniken Hauglie (H) er ferdig som arbeids- og sosialminister, Linda Hofstad Helleland gjør comeback i regjeringen og Monica Mæland blir justisminister, ifølge VGs opplysninger..

E24 - 12 timer siden

Stein Erik Hagen taler varmt for Hareide og Raja som statsråder

Stein Erik Hagen tror Frp-exiten kan gi borgerlig seier ved valget neste år. Han håper Abid Raja og Knut Arild Hareide blir en del av regjeringen..

E24 - 14 timer siden

Kilder til VG: Anniken Hauglie skal ut av regjeringen

Anniken Hauglie (H) er ferdig som arbeids- og sosialminister, mens Linda Hofstad Helleland gjør comeback i regjeringen, ifølge VGs opplysninger..

E24 - 15 timer siden

Olje- og energiros til Tina Bru: «Bare å heise flagget til topps»

Både fornybar-lobbyen og de tradisjonelle olje-aktørene virker å ta godt imot nyheten om at Tina Bru ligger an til å bli ny olje- og energiminister..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt