VG > Økonomi

Saturday, 17 November, 00:01

VG - 24 Nov 17 kl. 11:05

Ga ektemannen musegift - dømt til 12 års fengsel

En 30 år gammel kvinne er i Oslo tingrett dømt til 12 års fengsel for å ha forsøkt å drepe sin tidligere ektemann med musegift..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ga ektemannen, musegift, dømt, til12 , års, fengsel
NRK - 07 Jun 18 kl. 07:04

Nekter for drapsforsøk

Den 31 år gamle kvinnen mener hun ikke forsøkte å drepe ektemannen med musegift. Oslo tingrett mente den brasilianske kona forsøkte å drepe den tolv år eldre ektemannen åtte ganger ved å gi ham musegift høsten 2016. Fredag starter ankesaken..

P4 - 24 Nov 17 kl. 11:20

Kvinne dømt for drapsforsøk med musegift

En 30 år gammel kvinne er dømt til 12 års fengsel i Oslo tingrett for åtte drapsforsøk etter å ha lurt ektemannen til å spise musegift. Kvinnen ble pågrepet i fjor høst da mannen ble sendt til sykehus. I retten nektet hun for drapsforsøk og sa hun kun ønsket å skade, ikke drepe, ektemannen..

P4 - 24 Nov 17 kl. 11:20

Kvinne dømt for drapsforsøk med musegift

En 30 år gammel kvinne er dømt til 12 års fengsel i Oslo tingrett for åtte drapsforsøk etter å ha lurt ektemannen til å spise musegift. Kvinnen ble pågrepet i fjor høst da mannen ble sendt til sykehus. I retten nektet hun for drapsforsøk og sa hun kun ønsket å skade, ikke drepe, ektemannen..

Aftenposten - 28 Jun 18 kl. 15:41

Kvinne dømt til 11 års fengsel for å ha forsøkt å drepe ektemannen ved bruk av musegift

En 30 år gammel kvinne er i Borgarting lagmannsrett dømt til fengsel i 11 år for drapsforsøk på ektemannen ved bruk av musegift..

Dagbladet - 07 Jun 18 kl. 07:12

Kvinne benekter drapsforsøk med musegift

Den 31 år gamle kvinnen mener hun ikke forsøkte å drepe ektemannen med musegift. Fredag starter ankesaken hvor hun håper å bli trodd av juryen..

Klartale - 24 Nov 17 kl. 12:27

Prøvde å drepe mannen med musegift

En kvinne er dømt til 12 års fengsel av Oslo tingrett. Hun er dømt for å ha forsøkt å drepe ektemannen sin med musegift..

VG - 28 Jun 18 kl. 18:15

Kvinne dømt for å ha forsøkt å drepe ektemannen ved bruk av musegift

En 30 år gammel kvinne er i Borgarting lagmannsrett dømt til fengsel i elleve år for drapsforsøk på ektemannen ved bruk av musegift..

Aftenposten - 28 Jun 18 kl. 15:41

Kvinne dømt til elleve års fengsel for å ha forsøkt å drepe ektemannen ved bruk av musegift

En 30 år gammel kvinne er i Borgarting lagmannsrett dømt til fengsel i elleve år for drapsforsøk på ektemannen ved bruk av musegift..

VG - 02 Nov 17 kl. 11:30

Kvinne (30) ga ektemannen musegift: Nekter straffskyld for drapsforsøk

OSLO TINGRETT (VG) Den tiltalte kvinnen (30) erkjenner å ha gitt ektemannen musegift, men nekter for at hun ønsket å drepe ham..

Aftenposten - 03 Nov 17 kl. 12:19

Sjekket hva som ikke var dødelig dose var før hun ga mannen musegift

Uansett hva hun gjorde, så ville ikke ektemannen å godta at ekteskapet var over. Til slutt kjøpte hun to pakker med musegift..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

G-streng brukt som argument for samtykke i voldtektssak

Demonstrasjoner i Irland, etter at advokat viste frem blondetruse i retten..

VG - 5 timer siden

Stor VG-rundspørring i KrF: Ernas abortutspill avgjorde retningsvalget

Mer enn 200 spurte KrF-politikere i en ny VG-undersøkelse mener abortutspillet fra Erna Solberg var avgjørende for at partiet valgte høyresiden. KrF-topp mener partiet må gi venstresiden en ny sjanse dersom abortloven ikke endres..

VG - 6 timer siden

Dommer: CNN-journalist må få tilbake presseakkrediteringen

Journalisten Jim Acosta ble forrige uke fratatt akkrediteringen til Det hvite hus. En dommer har nå beordret Trump-administrasjonen til å gi det tilbake..

VG - 7 timer siden

Theresa May får støtte fra gammel rival

Michael Gove, en av Theresa Mays argeste konkurrenter om statsministerposten, sier fredag at han støtter henne. Samtidig vokser antallet som offentlig står frem med at de støtter mistillitsforslaget..

VG - 9 timer siden

Kilogrammet er pensjonert

Hvor mye er en kilo? Etter 129 år er det staket ut en ny framtid for både kilogrammet og andre internasjonale måleenheter..

VG - 9 timer siden

Terje Tvedt svarer kollega: Kampen om historien og Pharos metode

Så var det professor Helge Pharos tur til å angripe meg og min bok «Det internasjonale gjennombruddet». Han klarer ikke skjule sitt sinne, men det er skuffende at han reduserer ulike oppfatninger av historien til et moralsk spørsmål: Hans hovedskyts er at jeg bryter «systematisk historikerens normer». Jeg tar ikke bare feil; jeg er en juksemaker..

VG - 14 timer siden

Knivepidemi ute av kontroll

England opplever en kraftig økning i den alvorligste voldskriminaliteten. Antallet drap har økt med hele 25 prosent. I London er det hittil i år drept 119 personer, mer enn 70 av disse med kniv.

VG - 19 timer siden

Media strupes

Inspirert av president Donald Trump truer Italias populistiregjering med å gå til krig mot journalister som ikke danser etter deres pipe..

VG - 20 timer siden

65 bekreftet døde - over 600 savnet i California

65 personer er bekreftet omkommet og over 600 personer er meldt savnet i den dødeligste brannen i Californias historie, opplyser lokale myndigheter..

VG - 22 timer siden

Mann i 20-årene knivstukket i Oslo

En mann har trolig alvorlige skader etter å ha blitt knivstukket i Oslo natt til fredag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt