NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 02:57

NRK - 25 Aug 19 kl. 01:28

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
G7, Biarritz, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: G7 68 pågrepet, etter, protester
Hegnar.no - 25 Aug 19 kl. 09:01

29 pågrepet etter gatekamper i Hongkong

Politiet i Hongkong har pågrepet 29 personer etter protester lørdag. Demonstranter kastet bensinbomber og murstein mot politiet, som møtte dem med tåregass..

NRK - 14 Dec 19 kl. 15:33

Flere pågrepet etter valg i Algerie

400 er pågrepet etter protester på fredag mot presidentvalget i Algerie, melder DPA. Abdelmadjid Tebboune, en støttespiller av landets hærsjef, vant torsdagens valg. Valgdeltakelsen var lav og mange demonstranter mener valget var udemokratisk.

NRK - 04 Aug 19 kl. 04:15

Demonstranter pågrepet i Hongkong

Politiet i Hongkong opplyser at de har pågrepet mer enn 20 personer etter nye voldelige protester, melder Reuters. Det har den siste tiden vært demonstrasjoner i Hongkong på grunn av et nytt lovforslag som tillater utlevering til Kina..

NRK - 28 Dec 19 kl. 13:24

Demonstranter arrestert i Hongkong

Politiet i Hongkong har arrestert et titalls demonstranter etter protester i landet. De måtte bruke pepperspray for å bryte opp protester på et kjøpesenter i Sheung Shui lørdag, ifølge Reuters. Det er planlagt flere protester de neste dagene..

E24 - 25 Aug 19 kl. 11:59

29 pågrepet etter gatekamper i Hongkong

Politiet i Hongkong har pågrepet 29 personer etter protester lørdag. Demonstranter kastet bensinbomber og murstein mot politiet, som møtte dem med tåregass..

P4 - 17 Nov 19 kl. 11:18

40 pågrepet i Iran

40 personer er pågrepet i Iran i forbindelse med demonstrasjoner mot økte bensinpriser. Det melder nyhetsbyrået AFP. Fredag ble det kjent at prisen for bensin økes med 50 prosent for de første 60 literne man fyller hver måned, og etter det økes prisen med 300 prosent.

NRK - 01 Jan 20 kl. 16:53

Rundt 400 pågrepet under protester

Titusener av demokratiforkjempere gikk første nyttårsdag i demonstrasjonstog i Hongkong for å fornye presset mot myndighetene. På kvelden brøt det ut sammenstøt mellom aktivister og politi, og rundt 400 ble ifølge politiet pågrepet..

NRK - 16 Nov 19 kl. 10:53

Person død under protester i Iran

En person er drept og flere skadet under protester i Sirjan etter at det besluttet å innføre høyere bensinpriser og bensinrasjonering. Det melder AFP..

NRK - 30 Jul 19 kl. 13:46

Russland vil slå ned på protester

Russiske påtalemyndigheter sier de vil slå hardt ned på det de kaller uatoriserte demonstrasjoner, melder AFP. Beskjeden kommer etter helgens protester hvor 1400 mennesker ble arrestert..

Hegnar.no - 09 Aug 19 kl. 06:10

Flyplassen i Hongkong på tå hev før nye protester

Hongkongs myndigheter forsøker å berolige tilreisende etter at flere land har utstedt reiseråd om demonstrasjonene i byen. Nye protester ventes på flyplassen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Morales nektes å stille til valg

Bolivias valgkommisjon sier at tidligere president Evo Morales ikke får stille til valg i mai fordi han angivelig ikke «fyller vilkårene». Morales kaller det et slag mot demokratiet. Morales ble presset av de militære til å gå av som president i fjor.

NRK - 15 minutter siden

Morales nektet å stille til valg

Bolivias valgkommisjon sier at tidligere president Evo Morales ikke får stille til valg i mai fordi han angivelig ikke «fyller vilkårene». Morales kaller det et slag mot demokratiet. Morales ble presset av de militære til å gå av som president i fjor.

NRK - 1 time siden

Kongressen advart om Russland-hjelp

USAs etterretningstjenester har orientert Kongressen om at de mener Russland forsøker å påvirke valget for å hjelpe president Donald Trump å bli gjenvalgt. Kongressen ble advart om mistanken 13. februar, ifølge New York Times og CNN..

NRK - 1 time siden

4,5 års fengsel for nettovergrep

En mann fra Sør-Troms er dømt til 4,5 års fengsel for å ha bestilt overgrep mot barn på Filippinene via nett. Norsk politi fikk tips om overgriperen fra FBI. på Mannens PC fant politiet bilder og video med seksuelle overgrep mot barn..

NRK - 1 time siden

En død i brann i Kristiansund

En person omkom torsdag i forbindelse med en brann i en leilighet i Kristiansund, bekrefter politiet i Møre og Romsdal. Åstedsundersøkelse og videre etterforskning fortsetter fredag morgen..

NRK - 2 timer siden

By i Sør-Korea rammet av virus

I Sør-Korea er byen Daegu erklært som en «spesiell håndterings-sone» som følge av svært mange nye tilfeller av korona-smitte, melder AP. Det er ikke kjent hvor mange som er smittet. Tidligere er en person meldt død av viruset i Sør-Korea..

NRK - 2 timer siden

115 nye korona-døde i Kina

Kinesiske helsemyndigheter melder om at 115 mennesker har dødd som følge av korona-viruset i Hubei-provinsen det siste døgnet. Totalt har 2233 mennesker dødd av viruset i Kina, de aller fleste i og rundt byen Wuhan der viruset oppsto i desember..

NRK - 2 timer siden

Merkel og Macron vil ta opp Idlib

Tysklands Angela Merkel og Frankrikes Emmanuel Macron har invitert Russlands Vladimir Putin og Tyrkias Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria. Merkel og Macron ringte Putin torsdag og uttrykte sin uro..

NRK - 2 timer siden

Arrestert i Moss for knivvold

En mann på 31 år er arrestert av politiet i Moss og siktet for å ha rispet en person med kniv. En 34-årig mann er kjørt til sykehus med mindre skader, opplyser Øst politidistrikt.

NRK - 2 timer siden

Irlands statsminister går av

Irlands statsminister Leo Varadkar gikk av torsdag, men fortsetter som leder av et forretningsministerium mens de tre største partiene drøfter en ny regjering. Ved valget for to uker siden fikk de tre største partiene tilnærmet lik oppslutning..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt