NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:12

NRK - 25 Aug 19 kl. 01:28

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
G7, Biarritz, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: G7 68 pågrepet, etter, protester
Hegnar.no - 25 Aug 19 kl. 09:01

29 pågrepet etter gatekamper i Hongkong

Politiet i Hongkong har pågrepet 29 personer etter protester lørdag. Demonstranter kastet bensinbomber og murstein mot politiet, som møtte dem med tåregass..

NRK - 04 Aug 19 kl. 04:15

Demonstranter pågrepet i Hongkong

Politiet i Hongkong opplyser at de har pågrepet mer enn 20 personer etter nye voldelige protester, melder Reuters. Det har den siste tiden vært demonstrasjoner i Hongkong på grunn av et nytt lovforslag som tillater utlevering til Kina..

E24 - 25 Aug 19 kl. 11:59

29 pågrepet etter gatekamper i Hongkong

Politiet i Hongkong har pågrepet 29 personer etter protester lørdag. Demonstranter kastet bensinbomber og murstein mot politiet, som møtte dem med tåregass..

NRK - 30 Jul 19 kl. 13:46

Russland vil slå ned på protester

Russiske påtalemyndigheter sier de vil slå hardt ned på det de kaller uatoriserte demonstrasjoner, melder AFP. Beskjeden kommer etter helgens protester hvor 1400 mennesker ble arrestert..

Hegnar.no - 09 Aug 19 kl. 06:10

Flyplassen i Hongkong på tå hev før nye protester

Hongkongs myndigheter forsøker å berolige tilreisende etter at flere land har utstedt reiseråd om demonstrasjonene i byen. Nye protester ventes på flyplassen..

NRK - 08 Aug 19 kl. 08:49

Pågrepet minst 300 politikere

Indiske myndigheter har pågrepet minst 300 politikere og separatister i Kashmir for å hindre protester i regionen, skriver Reuters. Siden søndag har det vært demonstrasjonsforbud i regionens største by, og kommunikasjonslinjene har vært nede..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 15:54

Omstridt utstilling blir hengt opp igjen etter protester

(Bergens Tidende/ Aftenposten): Kunst til støtte for Wikileaks-grunnlegger Julian Assange ble fjernet fra Media City Bergen. Nå har huseieren snudd etter protester fra blant andre ytringsfrihetsorganisasjonen PEN..

NRK - 08 Aug 19 kl. 14:36

Flere hundre pågrepet i Kashmir

India har pågrepet flere hundre maktpersoner og deres støttespillere i Kashmir, i et forsøk på å begrense protester mot endringen i rettighetene til regionen..

NRK - 13 Jun 19 kl. 05:30

Frykter flere protester i Hongkong

Myndighetene har stengt alle offentlige kontorer i Hongkongs finansdistrikt for resten av uken etter voldsomme protester de siste dagene. Samtidig har politiet fjernet barrikader som demonstranter satte opp rundt den lovgivende forsamlingen torsdag..

P4 - 04 Jul 19 kl. 13:07

Planlegger protester mot Trump

Det er varslet protester mot president Donald Trump og hans 4. juli-feiring i Washington i dag. Den amerikanske presidenten har planlagt en militæroppvisning med jagerfly, tanks og soldater og kritiseres av flere for å bruke militæret under feiringen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 30 minutter siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 30 minutter siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 1 time siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..

NRK - 1 time siden

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

NRK - 1 time siden

Flere hundre tusen deltar

Arrangørene venter flere hundre tusen deltakere i en ny internasjonal klimaprotest fredag, i forkant av et klimatoppmøte i New York. Bare i USA er over 800 arrangementer planlagt, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Brigitte Macron blir lærer igjen

Frankrikes førstedame Brigitte Macron vil tilbake til klasserommet og skal undervise voksne på en skole i en av Paris' forsteder. Elevene hennes vil være personer som er på jakt etter arbeid og som ikke har fullført videregående skole..

NRK - 2 timer siden

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

NRK - 2 timer siden

Vil fjerne tillegg for uføre

Regjeringen foreslår å fjerne tillegget som skal skjerme uføre for levealdersjusteringen i alderspensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre, som ikke kan øke sin alderspensjon ved å stå lenger i arbeid, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 2 timer siden

Oljeprisen fortsetter å stige

Oljeprisen fortsetter å stige etter at den gikk opp med nesten 15 prosent i går. Sist lørdag ble noen av de største anleggene for oljeproduksjon i Saudi-Arabia angrepet med droner. Angrepet slo ut drøyt halvparten av Saudi-Arabias oljeproduksjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt