NRK > Nyheter

Mandag, 28 September, 14:48

NRK - 14 aug. 20 kl. 12:45

Går av om grunnlovsendringer vedtas

Bulgarias statsminister Boyko Borrisov sier han vil gå av om han får gjennom grunnlovsendringer for å halvere antallet representanter i nasjonalforsamlingen. Det skjer etter protester mot korrupsjon og statsministeren siden begynnelsen av juli..
Les mer på NRK


Les mer om:
Boyko Borrisov

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gårav om , grunnlovsendringer, vedtas
NRK - 23 aug. 20 kl. 14:13

– Grunnlovsendringer kan virke

Myndighetene i Russland mener Hviterusslands president Alexandr Lukashenkos forslag til grunnlovsendringer i Hviterussland kan løse landets politiske krise. Det sier Russlands utenriksminister Sergei Lavrov, ifølge flere russiske nyhetsbyråer..

NRK - 31 aug. 20 kl. 11:33

Deler gjerne om grunnlovsendringer

Kreml sier at Russland gjerne deler av sine erfaringer med grunnlovsendringer, dersom Hviterussland ber om det. Det melder Reuters. Kreml sier også at de mener situasjonen i Hviterussland er under kontroll, og at de ikke vurderer å sende styrker dit..

P4 - 01 juni 20 kl. 23:02

Putin-lov kan komme 1. juli

1. juli skal russerne stemme over grunnlovsendringer som åpner for at Vladimir Putin kan sitte ved makten helt frem til 2036. Egentlig skulle det stemmes over dette i april, men avstemningen ble utsatt på grunn av koronapandemien.

NRK - 17 aug. 20 kl. 17:47

Lukasjenko åpner for nyvalg

Hviterusslands autoritære president Aleksandr Lukasjenko åpner for å holde nyvalg, forutsatt at det først avholdes en folkeavstemning om grunnlovsendringer, skriver NTB. Lukasjenko vant ifølge valgmyndighetene med åtte av ti stemmer..

P4 - 22 april 20 kl. 05:23

MDG vil ha koronaskatt på høye inntekter

Miljøpartiet De Grønne vil innføre midlertidig koronaskatt på 5 prosent på inntekter over 700.000 kroner for å unngå å tømme oljefondet. Forslaget vedtas trolig av landsmøtet i helgen, skriver Klassekampen.

P4 - 24 april 20 kl. 06:20

Ny lov kan redde Norwegian

En ny hastelov kan redde Norwegian fra konkurs. Det mener flere eksperter om konkursbeskyttelsen som vedtas i Stortinget i dag, og trolig vil tre i kraft om kort tid, melder NRK. Loven har som mål å redde arbeidsplasser og bedrifter som står i fare for å gå konkurs, og skal gi mer effektive gjeldsforhandlinger.

Aftenposten - 04 juni 20 kl. 16:38

Ap på Stortinget overkjører Oslo og sikrer E18-utbygging

Utbyggingen av E18 i Bærum skal vedtas av Stortinget før sommeren. Sammen har Ap og regjeringspartiene flertall..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Madrid skjerper koronatiltak

Om lag en million mennesker er nå omfattet av skjerpede smitteverntiltak i Madrid. De kan kun forlate eget nabolag på grunn av arbeid, skole og helsehjelp. Myndighetene i Madrid har måttet tåle hard kritikk for at tiltakene i byen har vært for dårlige..

NRK - 30 minutter siden

– Behov for strengere tiltak i Oslo

Det er behov for en mer kraftfull pakke av tiltak mot koronaviruset i Oslo. Det sa direktør i Helsedirektoratet Bjørn Guldvog på en pressekonferanse i ettermiddag. Årsaken er at det er mer skjult smitte i hovedstaden, ifølge Guldvog..

NRK - 1 time siden

Etterforsker MS Roald Amundsen

Det vil ta flere uker før politiet er ferdig med å etterforske Hurtigruten i forbindelse med smitte av covid-19 om bord på MS Roald Amundsen i sommer. Det er, ifølge politiet, omfattende elektronisk materiale som skal gjennomgås, og til nå er 20 avhørt..

NRK - 45 minutter siden

Åtte nye smittede i Bergen

Det er registrert åtte nye koronasmittede i Bergen siste døgn, melder kommunen. De smittede er fra fem til 82 år, og alle har kjent smittevei. Blant de smittede er én skoleelev, ett barnehagebarn, tre studenter og én importsmitte fra utlandet..

NRK - 30 minutter siden

Fire nye dødsfall i Norge

Det er i dag registrert fire nye dødsfall i Norge, opplyser Folkehelseinstituttet. Det betyr at totalt 274 mennesker har mistet livet på grunn av koronaviruset. 19 pasienter er mandag innlagt på norske sykehus, ifølge nye tall fra Helsedirektoratet..

NRK - 45 minutter siden

Høie kaller inn til hastemøte

Helseminister Bent Høie sier han er bekymret for smittesituasjonen i Oslo. På en pressekonferanse i ettermiddag sa Høie at han var frykter smitten kan spre seg til omkringliggende kommuner, og har kalt flere kommuner inn til et hastemøte i kveld..

NRK - 45 minutter siden

Regjeringen avvikler smitteappen

Regjeringen lager en ny smitteapp og avvikler Smittestopp-appen. Det skriver regjeringen i en pressemelding. Det er Folkehelseinstituttet som får i oppdrag å anskaffe en ny app..

NRK - 45 minutter siden

– Bekymret for situasjonen i Oslo

Helseminister Bent Høie sier han er bekymret for smittesituasjonen i Oslo. På en pressekonferanse i ettermiddag sa Høie at han var frykter smitten kan spre seg til omkringliggende kommuner, og har kalt flere kommuner inn til et hastemøte i kveld..

NRK - 1 time siden

Coop går mot ny utbytterekord

Dei 1,8 millionar medeigarane i Coop kan vente seg eit rekordhøgt kjøpeutbytte i 2020, melder konsernsjefen i Coop Noreg. Beløpet tent opp frå utbytte og andre medlemsfordelar nærmar seg éin milliard kroner – meir enn 15 prosent høgare enn i fjor..

NRK - 1 time siden

Etterforskar MS Roald Amundsen

Politiet har starta etterforsking av MS Roald Amundsen etter smittetilfella på hurtigruteskipet i sommar. Dei prøvar å avklare om føretaket eller enkeltpersonar kan ha brote straffelova om smittevern, melder politiadvokat Lisa-Mari Ellingsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt