NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 21:15

NRK - 24 May 19 kl. 20:23

Fyrste kamp for Noreg i U20-VM

Dei norske gutane speler sin fyrste kamp i U20-VM i fotball i Polen kl 20:30 i kveld. Kveldens motstandar er Uruguay. Det er fyrste gong sidan 1993 at Noreg er med i dette meisterskapet, og kampen vert sendt direkte på NRK 3..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
U20-VM, Polen, Uruguay, Noreg, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fyrste, kamp, for, Noregi , U20-VM
NRK - 14 Jan 19 kl. 10:35

Nektar straffskuld for IS-deltaking

Ei 31 år kvinne nekta i Oslo tingrett for å ha jobba for og støtta IS, og for å ha prøvd å reise frå Nordfjordeid til Syria for å slutte seg til gruppa i 2016 og 2017. I dag starta rettssaka mot den fyrste kvinna som er terrortiltalt i Noreg..

NRK - 14 Jan 19 kl. 10:35

Kvinne nektar straffskuld i IS-sak

Ei 31 år kvinne nektar straffskuld i Oslo tingrett i dag. Ho er tiltalt for å ha jobba for og støtta IS, og for å ha prøvd å reise frå Eid til Syria for å bli med i gruppa. I dag starta rettssaka mot den fyrste kvinna som er terrortiltalt i Noreg..

NRK - 10 Jun 19 kl. 22:39

Siger for Noreg mot Færøyane

Noreg vann 2-0 i EM-kvalifiseringskampen mot Færøyane etter to scoringar frå Bjørn Maars Johnsen. Noreg ligg no på fjerdeplass i gruppe F med fem poeng, bak Sverige som har sju poeng..

NRK - 05 May 19 kl. 21:55

RBK med årets fyrste ligaseier

Rosenborg tok sin fyrste siger i årets Eliteserie, då dei slo Sarpsborg 08 1-0 på Lerkendal. Avgjerda falt i fyrsteomgang, då Rosenborgs danske kaptein Mike Jensen scora. Rosenborg ligg nest sist på Eliteserie-tabellen etter seks kampar..

NRK - 06 May 19 kl. 14:50

Bed Noreg følgje handlingsregelen

Jaques Miniane frå Det internasjonale pengefondet (IMF) advarer Noreg mot å bruke meir oljepengar enn i dag. Han meiner Noreg bør følgje dagens handlingsregel. Sundag vedtok Frp at dei vil bruke oljefondspengar til å betale norsk bompengegjeld..

NRK - 12 Apr 19 kl. 08:47

Ny rute mellom Oslo og Beijing

Hainan Airlines opnar ny rute mellom hovudstadane i Noreg og Kina 15. mai. Dermed kan kinesarar rekke 17.

NRK - 05 May 19 kl. 21:55

RBK med årets fyrste ligasiger

Rosenborg tok sin fyrste siger i årets Eliteserie, då dei slo Sarpsborg 08 1-0 på Lerkendal. Avgjerda falt i fyrsteomgang, då Rosenborgs danske kaptein Mike Jensen scora. Rosenborg ligg nest sist på Eliteserie-tabellen etter seks kampar..

NRK - 08 Jun 19 kl. 21:49

Noreg i leiinga mot Nigeria

Det norske kvinnelandslaget i fotball leiar 3-0 mot Nigeria til pause i den første kampen til Noreg i verdsmeisterskapet. Guro Reiten opna scoringskontoen for Noreg, Lisa-Marie Utland stod for den andre scoringa og Nigeria scora eit sjølvmål..

NRK - 17 Jan 19 kl. 21:47

Håndball-VM:Danmark slo Noreg 30–26

Dommaren avslutta kampen og det ble dansk siger med fire mål over Noreg. Dei norske herrane løfta seg dei siste 15 minutt av kampen og henta inn del av det store forspranget til danskane. Men danskane vart totalt sett eit nummer for store for Noreg..

NRK - 15 May 19 kl. 15:26

Strømmen avviser rasisme

Styret i Strømmen Ifs supporterforeining avviser at Amahl Pellegrino blei utsett for rasisme under ein kamp i 2014 slik han sjølv hevdar. NRK beklagar at meiningane til supportarklubben ikkje kom fram i den fyrste publiserte versjonen av artikkelen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 45 minutter siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 1 time siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 1 time siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..

NRK - 2 timer siden

Tysk pilot døde i styrt

En pilot i det tyske militæret omkom da to jagerfly kom i kontakt med hverandre under en øvelse og styrtet nordøst i Tyskland mandag. Det bekrefter tysk militære, ifølge AP. Piloten i det andre jagerflyet skjøt seg ut av flyet og overlevde..

NRK - 2 timer siden

Sanksjoner rettet mot Irans leder

De nye sanksjonene USA har varslet mot Iran, rettes mot landets øverste leder Ali Khamenei, ifølge president Donald Trump. Iran skal aldri få kunne ha atomvåpen, sa Trump mandag. Det melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Equinor tapte kamp om havvind

Equinor tapte mot danske Ørsted i en anbudskonkurranse om å bygge USAs største vindkraftverk til havs. Equinor la inn anbud om å bygge ut et kraftverk med en kapasitet på 1.100 megawatt i et havområde utenfor New Jersey, skriver Teknisk Ukeblad..

NRK - 2 timer siden

Store telefonproblemer i Nederland

Nederland har mistet telefonforbindelsene over store deler av landet, melder AP. Nødnumre til redningstjenester og politi har sluttet å virke og politi er sendt ut i gatene med walkie talkier for å kunne ta imot nødbudskap fra folk..

NRK - 2 timer siden

Intercity blir dyrere en planlagt

Bane Nor bekrefter at to Intercity-prosjekter kommer til å overskride kostnadsrammen. Strekningen Langset-Venjar ved Eidsvoll ligger an til å bli om lag 1 milliard kroner dyrere enn det Bane Nor så for seg for noen år siden, skriver Byggindustrien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt