NRK > Nyheter

Monday, 16 September, 03:57

NRK - 24 May 19 kl. 20:23

Fyrste kamp for Noreg i U20-VM

Dei norske gutane speler sin fyrste kamp i U20-VM i fotball i Polen kl 20:30 i kveld. Kveldens motstandar er Uruguay. Det er fyrste gong sidan 1993 at Noreg er med i dette meisterskapet, og kampen vert sendt direkte på NRK 3..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
U20-VM, Polen, Uruguay, Noreg, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fyrste, kamp, for, Noregi , U20-VM
NRK - 14 Jan 19 kl. 10:35

Nektar straffskuld for IS-deltaking

Ei 31 år kvinne nekta i Oslo tingrett for å ha jobba for og støtta IS, og for å ha prøvd å reise frå Nordfjordeid til Syria for å slutte seg til gruppa i 2016 og 2017. I dag starta rettssaka mot den fyrste kvinna som er terrortiltalt i Noreg..

NRK - 14 Jan 19 kl. 10:35

Kvinne nektar straffskuld i IS-sak

Ei 31 år kvinne nektar straffskuld i Oslo tingrett i dag. Ho er tiltalt for å ha jobba for og støtta IS, og for å ha prøvd å reise frå Eid til Syria for å bli med i gruppa. I dag starta rettssaka mot den fyrste kvinna som er terrortiltalt i Noreg..

NRK - 10 Jun 19 kl. 22:39

Siger for Noreg mot Færøyane

Noreg vann 2-0 i EM-kvalifiseringskampen mot Færøyane etter to scoringar frå Bjørn Maars Johnsen. Noreg ligg no på fjerdeplass i gruppe F med fem poeng, bak Sverige som har sju poeng..

NRK - 05 May 19 kl. 21:55

RBK med årets fyrste ligaseier

Rosenborg tok sin fyrste siger i årets Eliteserie, då dei slo Sarpsborg 08 1-0 på Lerkendal. Avgjerda falt i fyrsteomgang, då Rosenborgs danske kaptein Mike Jensen scora. Rosenborg ligg nest sist på Eliteserie-tabellen etter seks kampar..

NRK - 06 May 19 kl. 14:50

Bed Noreg følgje handlingsregelen

Jaques Miniane frå Det internasjonale pengefondet (IMF) advarer Noreg mot å bruke meir oljepengar enn i dag. Han meiner Noreg bør følgje dagens handlingsregel. Sundag vedtok Frp at dei vil bruke oljefondspengar til å betale norsk bompengegjeld..

NRK - 12 Apr 19 kl. 08:47

Ny rute mellom Oslo og Beijing

Hainan Airlines opnar ny rute mellom hovudstadane i Noreg og Kina 15. mai. Dermed kan kinesarar rekke 17.

NRK - 05 May 19 kl. 21:55

RBK med årets fyrste ligasiger

Rosenborg tok sin fyrste siger i årets Eliteserie, då dei slo Sarpsborg 08 1-0 på Lerkendal. Avgjerda falt i fyrsteomgang, då Rosenborgs danske kaptein Mike Jensen scora. Rosenborg ligg nest sist på Eliteserie-tabellen etter seks kampar..

NRK - 08 Jun 19 kl. 21:49

Noreg i leiinga mot Nigeria

Det norske kvinnelandslaget i fotball leiar 3-0 mot Nigeria til pause i den første kampen til Noreg i verdsmeisterskapet. Guro Reiten opna scoringskontoen for Noreg, Lisa-Marie Utland stod for den andre scoringa og Nigeria scora eit sjølvmål..

NRK - 10 Jul 19 kl. 19:39

Ber om soldatar til Syria

USA har sendt ein førespurnad til Noreg og Danmark om å sende soldatar til det nordaustlege Syria. Forsvarsdepartementet seier det ikkje er aktuelt for Noreg, og pressevakta seier til NTB at Noreg sluttar fullt opp om koalisjonen mot ISIL..

NRK - 17 Jan 19 kl. 21:47

Håndball-VM:Danmark slo Noreg 30–26

Dommaren avslutta kampen og det ble dansk siger med fire mål over Noreg. Dei norske herrane løfta seg dei siste 15 minutt av kampen og henta inn del av det store forspranget til danskane. Men danskane vart totalt sett eit nummer for store for Noreg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 1 time siden

Sju drept i flyulykke i Colombia

Sju personer omkom og tre ble skadd da et småfly styrtet i et boligområde sørvest i Colombia søndag. Det var ni personer om bord i flyet da det styrtet. Den siste skadde er et barn som var på bakken da flyet styrtet.

NRK - 1 time siden

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..

NRK - 1 time siden

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 3 timer siden

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..

NRK - 3 timer siden

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..

NRK - 4 timer siden

En person omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet etter en båtlykke utenfor Averøya i dag. Mannen er en latvisk mann i 50-årene, opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 5 timer siden

Elvar fløymer over

Politi og brannvesen rykker ut til Oldedalen i Stryn etter melding om elvar som fløymer over. Ei elv skal ha runne gjennom hagen ved eit bustadhus. Politiet har starta evakuering..

NRK - 5 timer siden

Farevarsel avsluttet

Farevarselet på oransje nivå på vindkast i Agder og Telemark er nå avsluttet. Vinden er i minking, og under farevarselkriteriene, opplyser Meteorologisk institutt..

NRK - 5 timer siden

Siste reis for Mugabe

Robert Mugabes døde kropp legges mandag på lit de parade i Kutama, landsbyen der han ble født. Det opplyser Mugabes familie til nyhetsbyrået AFP. Den tidligere presidenten døde i Singapore for en uke siden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt