NRK > Nyheter

Tuesday, 28 June, 10:31

NRK - 17 maj 22 kl. 00:09

Fyllefest på Trøgstad fort

I Trøgstad i Østfold ber politiet foreldre hente ungdommer fra en stor ansamling av ungdommer der det er meldt om mye fyll og bruk av narkotika. Flere berusede ungdommer må ha helsehjelp, opplyser Øst politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøgstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fyllefest, Trøgstad, fort
NRK - 20 jun 22 kl. 18:54

Livreddende førstehjelp i Trøgstad etter MC-ulykke

Mandag kveld meldes det om motorsykkelulykke på Trøgstadveien i Trøgstad. Operasjonsleder i Øst politidistrikt Tom Sandberg opplyser om at det pågår livreddende førstehjelp. – Politi og ambulanse på stedet.

NRK - 20 jun 22 kl. 18:54

Mann i 30-årene erklært død i Trøgstad etter MC-ulykke

Mandag kveld ble det meldt om motorsykkelulykke på Trøgstadveien i Trøgstad. Operasjonsleder i Øst politidistrikt Tom Sandberg opplyste om at det pågikk livreddende førstehjelp. – Politi og ambulanse på stedet.

NRK - 05 mar 22 kl. 13:39

Real fyllefest i Holmenkollen

– Det har nå utviklet seg til en real fyllefest, sier operasjonsleder Tore Solberg om skifesten i Holmenkollen i dag. Det er mange overstadig berusede mindreårige i området ved Frognerseteren. Solberg forteller at det er flere som ikke klarer å oppføre seg, og noen er hissige.

NRK - 10 feb 22 kl. 02:26

Knivstukket i Trøgstad

Politiet søker etter en gjerningsperson etter at en mann ble knivstukket i sitt eget hjem i Trøgstad i Indre Østfold natt til torsdag. – Mannen har stukket fra stedet til fots og mulig videre med bil. Gjerningsmannen er mørkkledd, har hvitt skjerf og mangler en sko, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

NRK - 10 feb 22 kl. 02:26

Mann knivstukket og alvorlig skadet i Trøgstad

Politiet søker etter en gjerningsperson etter at en mann ble knivstukket i sitt eget hjem i Trøgstad i Indre Østfold natt til torsdag. Det fremstår som et innbrudd hvor det ha blitt et basketak mellom huseieren og inntrengeren. Huseieren er alvorlig skadet og sendt til sykehus for operasjon, det forteller operasjonsleder Halvor Andersen til NRK.

NRK - 20 jun 22 kl. 18:32

Alvorlig MC-ulykke i Trøgstad

Det pågår livreddende førstehjelp etter en motorsykkelulykke i Trøgstad, melder politiet på Twitter. Nødetatene er på vei..

NRK - 17 maj 22 kl. 03:23

Bråk, fyll og vold natt til 17. mai

Politiet i store deler av landet melder om nye bråk og voldshendelser natt til 17. mai. På Sørenga i Oslo er en person fraktet til sykehus etter å ha blitt stukket med en spiss gjenstand.

Aftenposten - 04 mar 22 kl. 15:50

I helgen kan det bli t-banekaos. Ruter starter ny linje.

Flere ganger har Holmenkoll-helgen eskalert til en fyllefest. Politiet, Ruter og arrangøren har lagt planer for….

NRK - 05 mar 22 kl. 13:39

Full fest i Holmenkollen

– Det har nå utviklet seg til en real fyllefest, sier operasjonsleder Tore Solberg om skifesten i Holmenkollen i dag. Det er mange overstadig berusede mindreårige i området ved Frognerseteren. Solberg forteller at det er flere som ikke klarer å oppføre seg, og noen er hissige.

Aftenposten - 05 mar 22 kl. 14:18

Politiet bekymret for det som skjer i Kollen nå: – En real fyllefest

Etter en rolig start og god stemning på skifesten i Holmenkollen, merket politiet et skifte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

101-åring dømt til fem års fengsel for medvirkning til holocaust

Josef Schütz (101) er dømt til fem år i fengsel for å ha medvirket til drap på 3.518 fanger i konsentrasjonsleiren Sachsenhausen under andre verdenskrig. Dommen ble avgitt i en tysk domstol tirsdag.

NRK - 15 minutter siden

USA hevder at de har likvidert ledende jihadist

Det amerikanske militæret er «svært sikre» på at de har likvidert lederen for jihadistgruppa Hurras al-Din (HaD) i et droneangrep, melder AFP. Lederen Abu Hamzah al Yemeni reiste alene med motorsykkel da angrepet inntraff i Idlib-provinsen i Syria, opplyser USAs sentralkommando i en kunngjøring. Ingen andre ble drept i angrepet..

NRK - 15 minutter siden

Luftambulanser kan bli satt på bakken i dag

Flyene i Alta, Kirkenes, Ålesund vil bli satt på bakken i løpet av ettermiddagen/kvelden dersom tekniker ikke rekker frem til basen før den tid, eller de får foretatt teknisk sjekk ved annen base i forbindelse med oppdrag. Det opplyser Luftambulansetjenesten i en presemelding..

NRK - 30 minutter siden

Flystreiken går til tvungen lønnsnemnd

Det opplyser arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen. Persen forteller at hun mandag fikk opplyst fra Helsetilsynet at det måtte gripes inn i streiken i dag. Hvis ikke ville det oppstå fare for liv og helse..

NRK - 45 minutter siden

Finnmarksykehuset: Over 70 pasientreiser kansellert

Finnmarkssykehuset har måttet avlyse et 70-tall pasientreiser tirsdag, opplyser kommunikasjonssjef Eirik Palm til Dagbladet. Årsaken er den pågående flyteknikerstreiken..

NRK - 45 minutter siden

Russland har misligholdt gjeld, ifølge Moody's

Kredittvurderingsbyrået Moody's bekrefter at Russland har misligholdt utenlandsgjeld for første gang på over hundre år, skriver NTB. Kreditorene hadde ikke mottatt rentebetalinger på til sammen 100 millioner dollar i tide fra Russland. Flere medier melder at Russland er villige til å betale, men at sanksjonene mot landet gjør det umulig å overføre pengene til de utenlandske kreditorene.

NRK - 1 time siden

Omkom i bilulykke i Orkland

En kvinne i 40-årene omkom i en frontulykke som skjedde i Orkland mandag kveld. Det bekrefter etterforskningsleder Randi Fagerholt til Adressa.no..

NRK - 1 time siden

Karantenetiden i Kina halveres for innreisende

Kinesiske myndigheter halverer karantenetiden for innreisende fra utlandet, melder AFP. Nå må tilreisende tilbringe syv dager på karantenehotell, og ytterligere tre dager i hjemmekarantene. Tidligere måtte reisende tilbringe minst to uker på karantenehotell ved ankomst..

NRK - 1 time siden

Skar ut kulehull fra moské

I går, nesten tre år etter terroren mot Al Noor-moskeen i Bærum, ble kulehullene skåret ut av veggen. De skal stilles ut i et eget museumsrom, skriver Budstikka. Stiftelsen 10.

NRK - 1 time siden

Stortingsdirektøren sier opp sin stilling

Stortingets direktør, Marianne Andreassen, vedtar overtredelsesgebyr fra Datatilsynet på 2 millioner kroner, opplyser stortinget i en pressemelding. Andersen sier samtidig opp sin stilling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com