Aftenposten > Utenriks

Sunday, 07 June, 00:39

Aftenposten - 23 May 20 kl. 16:51

Fylkesvei stengt på grunn av bygningsbrann

Fylkesveien er stengt på grunn av at det brenner i en bygning i Evje- og Hornnes. Politiet har opprettet en sikkerhetssone på 1000 meter..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Evje, Hornnes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fylkesvei, stengt, grunnav , bygningsbrann
NRK - 17 Feb 20 kl. 21:18

Vind stenger fjelloverganger

Det snør og blåser på en rekke fjelloverganger i Sør-Norge mandag kveld. E134 over Haukeli, riksvei 7 over Hardangervidda, fylkesvei 50 mellom Hol og Aurland og fylkesvei 53 Årdal-Tyin er alle stengt på grunn av uvær og åpner ikke i dag..

NRK - 10 Mar 20 kl. 05:55

E6 stengt i Nord-Troms

E6 over Kvænangsfjellet i Nord-Troms er stengt på grunn av rasfare. I Nordland er det kolnnekjøring på E6 over Saltfjellet på grunn av uvær. I Finnmark er det kolonnekjøring på fylkesvei 98 Ifjordfjellet og Fv 888 Bekkarfjord–Hopseidet..

P4 - 01 Mar 20 kl. 09:09

Stengte fjelloverganger

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt i dag på grunn av uvær. Riksvei 9 Hoveden- Haukeli, E134 over Haukelifjell, Riksvei 7 og Hardangervidda, Fylkesvei 50 Hol Aurland er alle stengt på grunn av dårlig vær. Veitrafikksentralen forventer at Haukelifjell åpner i løpet av ettermiddagen..

NRK - 31 Jan 20 kl. 00:21

Kongsfjord–Berlevåg stengt

På grunn av uvær er fylkesvei 890 mellom Kongsfjord og Berlevåg i Finnmark stengt, melder Vegtrafikksentralen Nord..

NRK - 24 May 20 kl. 17:36

Fylkesvei stengt av snøskred

Fylkesvei 50 er stengt ved Østerbø Fjellstove i Aurland i Vestland etter at det har gått et snøskred over veien. Ifølge Vest politidistrikt er det ikke noe som tyder på at biler eller personer er tatt av raset..

NRK - 10 Mar 20 kl. 05:55

E6 stengt i Nord-Troms

E6 over Kvænangsfjellet i Nord-Troms er stengt på grunn av rasfare. I Finnmark er det kolonnekjøring på fylkesvei 98 Ifjordfjellet og Fv 888 Bekkarfjord–Hopseidet..

NRK - 17 Mar 20 kl. 14:17

Uvær i fjellet

På fjellet mellom øst og vest er riksvei 7 Hardangervidda og fylkesvei 50 Hol-Aurland stengt på grunn av uvær. Riksvei 52 Hemsedalsfjellet er stengt for personbiler, mens det er kolonnekjøring for kjøretøy over 7,5 tonn, melder Statens vegvesen..

P4 - 29 Mar 20 kl. 21:46

Stengte fjelloverganger

Uvær fører nå til flere stengte fjelloverganger rundt om i Norge. Riksvei 7 over Hardangervidda er stengt for personbiler. Fylkesvei 50 mellom Hol og Aurland og fylkesvei 53 mellom Årdal og Tyinkrysset er helt stengt.

NRK - 02 Jun 20 kl. 06:12

Snøras stenger Fv 55

Fylkesvei 55 ved Sognefjellet er midlertidig stengt på grunn av snøras i Bøverdalen. Entreprenør er varslet ifølge Statens vegvesen..

P4 - 03 May 20 kl. 08:07

Snøskred stenger fylkesvei 55 Sognefjellet

Fylkesvei 55 over Sognefjellet er foreløpig stengt inntil videre på grunn av et snøskred. Veien skulle egentlig åpnes igjen i dag, men nå er det store snømengder på stedet og Vegtrafikksentralen opplyser at det vil tas en ny vurdering om veien kan åpnes klokken ni. Det er 9-10 meter høye brøytekanter over Sognefjellet..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 2 timer siden

Drømmestart for Magnus Carlsen. Så kom problemene.

Magnus Carlsen så ut til å utklasse Jeffery Xiong i Clutch International-turneringen som startet lørdag, men den amerikanske tenåringen slo hardt tilbake..

Aftenposten - 1 time siden

Satser milliarder på jordbruk i byen – uten jord

Kanskje åkeren bør flyttes til byen og bli en fabrikk? Noen av folkene bak Skype, Amazon og Google satser nå milliarder på høyteknologisk jordbruk..

Aftenposten - 2 timer siden

Drømmestart for Magnus Carlsen

Magnus Carlsen virker revansjsugen etter semifinaletapet i Rapid Challenge og vant sine to første hurtigsjakkpartier mot Jeffery Xiong i Clutch International..

Aftenposten - 2 timer siden

Brasil åpner opp, til tross for rekordhøye smittetall. Lege frykter for konsekvensene.

– Vi lider under vår gale president, sier doktor og epidemiolog Charbell Kury. Han mener åpningen av kjøpesentre og restauranter nå kan gi uforutsigbare resultater og flere dødsfall..

Aftenposten - 3 timer siden

Demonstrantene samler seg foran Det hvite hus

Demonstrantene strømmer til i Washington D.C. for å protestere foran president Donald Trump..

Aftenposten - 2 timer siden

Det er ikke politiet som gir tillatelse til demonstrasjoner, det er Grunnloven | Politiadvokat Kai Spurkland

Janne Haaland Matlary hever pekefingeren i feil retning. Uklare og svakt begrunnede smittevernregler skaper usikkerhet hos publikum og stiller politiet i en vanskelig situasjon..

Aftenposten - 3 timer siden

Aftenbladets spillerbørs: Innbytteren scoret to og var best

Sjekk spillerbørsen etter lokaloppgjøret mellom Sandnes Ulf og Viking..

Aftenposten - 3 timer siden

Espedal: – Kjekt at en lokal gutt laget det første målet

– Kjekt at det ble en lyseblå og at han er en lokal gutt..

Aftenposten - 4 timer siden

Vil øremerke midler til kreftpasienter som har ventet

– Det er svært alvorlig hvis nedstengningen av pasientbehandling på sykehusene koster andre livet eller fører til at de utvikler kroniske lidelser, sier Sylvi Listhaug (Frp)..

Aftenposten - 4 timer siden

Jarstein og Skjelbred frustrerte Haalands lagkamerater – så smalt det

En skadet Erling Braut Haaland måtte stå over sin andre kamp på rad. Dortmund vant likevel uten den norske målgarantisten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt