NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:47

NRK - 13 Nov 18 kl. 08:18

Fylkesveg 615 treng milliardbeløp

1,1 milliardar trengst for å få rasutsette fylkesveg 615 opp til ein brukbar standard, skriv Firda Tidend. Fylkesdirektør for samferdsel, Dina Lefdal, la fram talet under eit folkemøte i Hyen før helga..
Les mer på NRK


Les mer om:
Firda Tidend, Lefdal, Hyen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fylkesveg, 615, treng, milliardbeløp
Hegnar.no - 15 Nov 18 kl. 13:39

Sol-dronningen eier aksjer for milliardbeløp

Tone Bjørseth-Andersen sitter nå på solaksjer for milliardbeløp.

Hegnar.no - 21 Aug 18 kl. 13:18

Seadrill-selskap tjente milliardbeløp

Seadrill Partners satt igjen med milliardbeløp på bunnlinjen i 2. kvartal..

NRK - 15 Oct 18 kl. 00:21

Fylkesveg 436 stengt ved Vågå

Fylkesveg 436 er stegnt ved Veggem i Vågå i Oppland på grunn av flom, melder Vegtrafikksentralen i øst på Twitter..

NRK - 12 Feb 19 kl. 23:31

Fleire stengde fjellovergangar

Riksveg 15 over Strynefjellet og riksveg 13 over Vikafjellet er stengde grunna fare for ras. Riksveg 7 over Hardangervidda, fylkesveg 50 Hol-Aurland, fylkesveg 53 Tyin-Årdal og fylkesveg 92 over Stordalsstølen er stengde grunna uvêr..

NRK - 11 Jan 19 kl. 10:38

Treng fem-seks dagar på heving

Forsvaret treng fem til seks dagar med godt vêr for å kunne heve fregatten KNM Helge Ingstad, opplyser kommandørkaptein Arild Øydegard. – Vêret på Vestlandet er urekneleg, det er altfor stor risiko å starte utan dette vêrvindauget, seier han..

NRK - 23 Aug 18 kl. 01:18

Fylkesveg opna

Fylkesveg 267 ved Eidsvågneset er opna igjen. Det melder Vegtrafikksentralen. Fylkesvegen har vore stengt sidan onsdag kveld grunna flaumen i Eidsvåg i Bergen.

NRK - 31 Dec 18 kl. 23:58

Fleire fjellovergangar stengt

Fjellovergangar er stengt grunna uvêr. Det gjeld E134 over Haukelifjell, riksveg 15 over Strynefjellet, riksveg 13 over Vikafjellet, riksveg 7 over Hardangervidda, fylkesveg 50 ved Aurland og fylkesveg 53 ved Årdal, ifølgje vegtrafikksentralane..

NRK - 16 Oct 18 kl. 05:47

Fortsatt ferdselsforbud i Sogn

Det er fortsatt ferdselsforbud flere steder i Sogn etter flommen i helgen. Forbudet gjelder fylkesveg 333 mellom Skjolden og Mørkridsdalen, og fylkesveg 331 mellom Skjolden og Urnes i Luster. Politiet opplyser at de vurder situasjonen forløpende..

NRK - 16 Oct 18 kl. 05:47

Framleis ferdselsforbod i Sogn

Det er framleis ferdselsforbod fleire stadar i Sogn etter flaumen i helga. Forbodet gjeld for fylkesveg 333 mellom Skjolden og Mørkridsdalen, og fylkesveg 331 mellom Skjolden og Urnes i Luster..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 30 minutter siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 3 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 3 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 18 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt