NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 08:43

NRK - 13 Nov 18 kl. 08:18

Fylkesveg 615 treng milliardbeløp

1,1 milliardar trengst for å få rasutsette fylkesveg 615 opp til ein brukbar standard, skriv Firda Tidend. Fylkesdirektør for samferdsel, Dina Lefdal, la fram talet under eit folkemøte i Hyen før helga..
Les mer på NRK


Les mer om:
Firda Tidend, Lefdal, Hyen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fylkesveg, 615, treng, milliardbeløp
Hegnar.no - 15 Nov 18 kl. 13:39

Sol-dronningen eier aksjer for milliardbeløp

Tone Bjørseth-Andersen sitter nå på solaksjer for milliardbeløp.

Hegnar.no - 21 Aug 18 kl. 13:18

Seadrill-selskap tjente milliardbeløp

Seadrill Partners satt igjen med milliardbeløp på bunnlinjen i 2. kvartal..

NRK - 15 Oct 18 kl. 00:21

Fylkesveg 436 stengt ved Vågå

Fylkesveg 436 er stegnt ved Veggem i Vågå i Oppland på grunn av flom, melder Vegtrafikksentralen i øst på Twitter..

NRK - 23 Aug 18 kl. 01:18

Fylkesveg opna

Fylkesveg 267 ved Eidsvågneset er opna igjen. Det melder Vegtrafikksentralen. Fylkesvegen har vore stengt sidan onsdag kveld grunna flaumen i Eidsvåg i Bergen.

NRK - 16 Oct 18 kl. 05:47

Fortsatt ferdselsforbud i Sogn

Det er fortsatt ferdselsforbud flere steder i Sogn etter flommen i helgen. Forbudet gjelder fylkesveg 333 mellom Skjolden og Mørkridsdalen, og fylkesveg 331 mellom Skjolden og Urnes i Luster. Politiet opplyser at de vurder situasjonen forløpende..

NRK - 16 Oct 18 kl. 05:47

Framleis ferdselsforbod i Sogn

Det er framleis ferdselsforbod fleire stadar i Sogn etter flaumen i helga. Forbodet gjeld for fylkesveg 333 mellom Skjolden og Mørkridsdalen, og fylkesveg 331 mellom Skjolden og Urnes i Luster..

Hegnar.no - 02 Oct 18 kl. 08:00

Seadrill bruker milliardbeløp fra riggsalg på å kjøpe tilbake lån

Betaler ned på gjelda si..

Hegnar.no - 11 Jul 18 kl. 13:57

Google får kjempebot av EU

Alphabet Inc., Googles morselskap, ventes å bli tildelt en bot på tosifret milliardbeløp.  .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kina-USA tilnærming løfter Asia-børsene

Børsen i Tokyo steg kraftig onsdag. Også de kinesiske børsene pekte pilene oppover. Bakgrunnen for oppgangen antas å være signaler som demper frykten for handelskonflikten mellom USA og Kina..

NRK - 1 time siden

Sliter med sykepleierbemanningen

Norges Sykepleierforbund i Buskerud har sendt en bekymringsmelding til fylkesmannen om bemanningssituasjonen for sykepleiere i kommunene i Buskerud. Sykepleierforbundet kartla bemanningen og det et var nesten 20 prosent færre på jobb enn planlagt..

NRK - 45 minutter siden

Røkelse skaper alarmtrøbbel i kirke

St. Svithun, den katolske kirken i Stavanger, får kjeft av brannvesenet fordi de kobler ut brannalarmen under messe, skriver Rogalands Avis. Årsaken er at røkelse utløser alarmen i kirkerommet.

NRK - 45 minutter siden

Stoltenberg fordømmer angrepet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg fordømmer sterkt det meningsløse angrepet i Strasbourg tirsdag kveld. – Vi står sammen med Frankrike for å forsvare våre verdier og åpne samfunn, skriver han på sin Twitter-konto..

NRK - 45 minutter siden

Gjerningsmannen tidligere dømt

Den antatte gjerningsmannen bak skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept, skal tidligere vært dømt for 20 forhold. Politiet har funnet granater i boligen hans, ifølge franske medier. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 1 time siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 1 time siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Iset frontrute ga førerkortbeslag

En mannlig fører i 20-årene fikk førerkortet beslaglagt etter at han skal ha kjørt med nediset frontrute, skriver politiet i Trøndelag på sin Twitter-konto..

NRK - 1 time siden

Filippinene utvidet unntakstilstand

Kongressen i Filippinene har vedtatt å utvide unntakstilstanden på øya Mindanao til å gjelde enda et år. Det for å hindre at terrorgruppa IS omgrupperer seg og skaper mer konflikt på øya, melder DPA/NTB..

NRK - 1 time siden

Advarer mot svindelforsøk

Skatteetaten advarer mot svindelforsøk. Hvis du får en e-post som ser ut som den kommer fra skatteetaten, så kan det være et svindelforsøk. Det skjer gjerne i forbindelse ved spesielle datoer, og 14.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt