NRK > Nyheter

Monday, 19 November, 20:21

NRK - 15 Oct 18 kl. 00:21

Fylkesveg 436 stengt ved Vågå

Fylkesveg 436 er stegnt ved Veggem i Vågå i Oppland på grunn av flom, melder Vegtrafikksentralen i øst på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Veggem, Vågå, Oppland, Vegtrafikksentralen, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fylkesveg, 436, stengt, ved, Vågå
NRK - 23 Aug 18 kl. 01:18

Fylkesveg opna

Fylkesveg 267 ved Eidsvågneset er opna igjen. Det melder Vegtrafikksentralen. Fylkesvegen har vore stengt sidan onsdag kveld grunna flaumen i Eidsvåg i Bergen.

NRK - 31 Aug 18 kl. 18:41

Steinetunnelen i Lærdal stengt

Steinetunnelen på fylkesveg 630 i Lærdal er stengt. Det har falt ned ein stor stein inni tunnelen og det pågår no oppryddingsarbeid. Vegtrafikksentralen melder at tunnelen truleg ikkje vil bli opna før over helga.

NRK - 13 Nov 18 kl. 08:18

Fylkesveg 615 treng milliardbeløp

1,1 milliardar trengst for å få rasutsette fylkesveg 615 opp til ein brukbar standard, skriv Firda Tidend. Fylkesdirektør for samferdsel, Dina Lefdal, la fram talet under eit folkemøte i Hyen før helga..

NRK - 19 Oct 18 kl. 13:40

Fem skadde i skulebussulykke

Ein skulebuss har køyrt i autovernet på fylkesveg 43 ved Lyngdal i Vest-Agder. Fem personar er skadde. Naudetatane er på staden.

NRK - 08 Oct 18 kl. 15:12

Fire i trafikkulykke i Gaular

En voksen og tre barn får tilsyn av helsepersonell etter en trafikkulykke på fylkesveg 57 i Gaular i Sogn og Fjordane. En bil har kjørt inn i en fjellvegg, og veien er foreløpig stengt, melder politiet..

NRK - 13 Sep 18 kl. 08:50

Steinblokker falt ned ved Ottatunnelen

Ottatunnelen på fylkesveg 55 mellom Gaupne og Skjolden I Sogn- og Fjordane, er stengt etter at steinblokker har falt ned på vegen. Det opplyser Statens vegvesen..

NRK - 30 Oct 18 kl. 10:12

Militært kjøretøy utfor veien

Fylkesveg 755 er stengt i ett felt ved Seteråsen langs Meltingvatnet mellom Leksvik og Mosvik. Et militært kjøretøy har kjørt av vegen. Politi og ambulanse har rykket ut, skriver Vegtrafikksentralen på Twitter..

NRK - 19 Sep 18 kl. 22:32

Evakuerer folk som er innesperra

Naudetatane har rykt ut til fleire ras over fylkesveg 609 mellom Førde og Askvoll i Sogn og Fjordane. Fleire bilar er stengt inne mellom rasa. Politiet melder at ingen er tatt av rasa, men at det no er starta evakuering..

NRK - 14 Oct 18 kl. 23:11

Steinras ved Finnsåstunnelen

Det har gått eit steinras på fylkesveg 53 på vestsida av Finnsåstunnelen i Årdal. Ein bil har fått materielle skadar, opplyser politiet på Twitter. Vegen er stengd.

NRK - 30 Aug 18 kl. 07:26

Steinras traff buss og lastebil

Ingen personer kom til skade da et steinras traff en lastebil og buss på E16 nord for Dale. E16 mellom Bergen og Voss er fremdeles stengt. Omkjøring via fylkesveg 7 om Norheimsund..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny remis for Carlsen

Det endte med remis i åttende parti på rad mellom Magnus Carlsen og Fabiano Caruana i årets sjakk-VM i London..

NRK - 30 minutter siden

Vil auke straffa for politiskyting

Regjeringa foreslår å skjerpe straffa for å skyte mot politiet, og vil heve strafferammen frå tre til ti år. – Ein del av kampen for å bekjempe gjengkriminalitet, seier justisminister Tor Mikkel Wara..

NRK - 45 minutter siden

Narvik valt som VM-kandidat

Skistyret har avgjort at Narvik blir norsk vertskandidat viss Noreg søkjer om VM i alpint. – Me har valt konseptet me trur har størst moglegheit til å bringe eit VM til Noreg, seier skipresident Erik Røste. Fyrste høve til å søkje er VM i 2027..

NRK - 45 minutter siden

Vil hindre utmelding utan avtale

Den britiske opposisjonsleiaren Jeremy Corbyn seier Labour vil forsøke å hindre at Storbritannia melder seg ut av EU utan at ein brexit-avtale er vedteken. Tidlegare ba han Theresa May om å trekkje tilbake forslaget til skilsmisseavtale med EU..

NRK - 1 time siden

Bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseministeren utsetter valget av nye medlemmer til Bioteknologirådet, og oppgir regjeringsforhandlingene som grunn. Dermed vil KrF få være med på å håndplukke hvem som skal få sitte i Bioteknologirådet om de går inn i regjeringen, ifølge VG..

NRK - 1 time siden

Droppar setebelte i traktoren

Fire av ti bønder brukar aldri setebelte i traktoren når dei køyrer utanfor offentleg veg. Det kjem fram i ei spørjeundersøking gjort for Arbeidstilsynet. Berre 17 prosent seier at dei alltid brukar belte..

NRK - 2 timer siden

Tilsynssak mot mirakelpredikant

Stilfelsestilsynet opprettar tilsynssak mot mirakelpredikant Svein-Magne Pedersen, skriv VG. Laurdag avslørte avisa at Pedersen gjennom stiftelsen sin Misjon Jesus Leger har samla inn pengar frå nordmenn til naudhjelpsprosjekt som ikkje eksisterer..

NRK - 2 timer siden

Kong Salman skrytte av rettsvesenet

Saudi-Arabias konge skrytte av rettsvesenet og påtalemyndigheitene i landet under hans fyrste tale etter drapet på journalisten Jamal Khashoggi, skriv NTB. Han nemnde ikkje sjølve drapet..

NRK - 2 timer siden

Sjå Dagsnytt 18 her

Sjå Dagsnytt 18 her.

NRK - 2 timer siden

Svenskane seier nei til EU-hær

Sveriges forsvarsminister Peter Hultqvist seier Sverige har ingen planar om å støtte ein felles europeisk hær. Frankrikes president Emmanuel Macron og Tysklands statsminister Angela Merkel har begge nyleg teke til orde for ein «ekte europeisk hær»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt