NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 01:03

NRK - 15 Oct 18 kl. 00:21

Fylkesveg 436 stengt ved Vågå

Fylkesveg 436 er stegnt ved Veggem i Vågå i Oppland på grunn av flom, melder Vegtrafikksentralen i øst på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Veggem, Vågå, Oppland, Vegtrafikksentralen, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fylkesveg, 436, stengt, ved, Vågå
NRK - 23 Aug 18 kl. 01:18

Fylkesveg opna

Fylkesveg 267 ved Eidsvågneset er opna igjen. Det melder Vegtrafikksentralen. Fylkesvegen har vore stengt sidan onsdag kveld grunna flaumen i Eidsvåg i Bergen.

NRK - 31 Dec 18 kl. 23:58

Fleire fjellovergangar stengt

Fjellovergangar er stengt grunna uvêr. Det gjeld E134 over Haukelifjell, riksveg 15 over Strynefjellet, riksveg 13 over Vikafjellet, riksveg 7 over Hardangervidda, fylkesveg 50 ved Aurland og fylkesveg 53 ved Årdal, ifølgje vegtrafikksentralane..

NRK - 02 Dec 18 kl. 14:19

Vert stengt ut dagen

Fylkesveg 55 Sognefjellet vil bli verande stengt ut dagen grunna dårleg vêr. Vegen har vore stengt sidan fredag ettermiddag. Ei ny vurdering vil bli gjort måndag morgon klokka 08.

NRK - 21 Nov 18 kl. 23:32

E6 stengt etter lastebilbrann

E6 er stengt i begge retningar ved Kåterudbakken ved Stange i Hedmark på grunn av brann i ein lastebil. Sjåføren er ute av lastebilen. Bilen er lasta med matvarer.

NRK - 21 Nov 18 kl. 23:32

E6 delvis stengt ved lastebilbrann

E6 er delvis stengt retningar ved Kåterudbakken ved Stange i Hedmark på grunn av brann i ein lastebil. Sjåføren er ute av lastebilen. Bilen er lasta med matvarer.

NRK - 31 Aug 18 kl. 18:41

Steinetunnelen i Lærdal stengt

Steinetunnelen på fylkesveg 630 i Lærdal er stengt. Det har falt ned ein stor stein inni tunnelen og det pågår no oppryddingsarbeid. Vegtrafikksentralen melder at tunnelen truleg ikkje vil bli opna før over helga.

NRK - 16 Dec 18 kl. 06:31

Fv 13 Gaularfjellet stengt

Fylkesveg 13 over Gaularfjellet er stengt grunna snøras, melder Vegtrafikksentralen Vest på Twitter. Riksveg 7 over Hardangervidda har kolonnekøyring grunna uvêr. Det er også kolonnekøyring over Haukelifjell mellom Liamyrane bom og Vågslidtunnelen..

NRK - 13 Nov 18 kl. 08:18

Fylkesveg 615 treng milliardbeløp

1,1 milliardar trengst for å få rasutsette fylkesveg 615 opp til ein brukbar standard, skriv Firda Tidend. Fylkesdirektør for samferdsel, Dina Lefdal, la fram talet under eit folkemøte i Hyen før helga..

NRK - 25 Dec 18 kl. 06:14

Fv27 Venabygdsfjellet stengt

Fylkesveg 27 over Venabygdsfjellet i Oppland åpner ikke etter nattestengt på grunn av uvær. Vegmeldingssentralen opplyser at det blir ny vurdering kl. 12 om vegen kan åpnes..

NRK - 27 Dec 18 kl. 14:53

Bil truffet av ras

En bil er truffet av et isras på fylkesveg 715 mellom Høvringen og Trolla, på strekningen Trondheim-Flakk. Politiet og entrepenør er på vei til stedet. Vegen vil bli stengt inntil rasfaren er undersøkt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 4 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 1 time siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 1 time siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..

NRK - 1 time siden

Forklarte seg om torpedo-angrep

Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset..

NRK - 1 time siden

4 av 10 sendt på koranskole

Nesten 4 av 10 norske ungdommer med somalisk bakgrunn blir sendt på skole i utlandet, viser en Fafo-rapport. Det gjør integrering vanskeligere, mener statssekretær Kristin Holm Jensen i Kunnskapsdepartementet..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for sju drapsforsøk

I dag startet rettssaken hvor en 25 år gammel mann er tiltalt for å ha skutt mot vakter og gjester etter at han ble kastet ut fra utestedet Blå i Oslo sist sommer. Fire mennesker ble truffet. Tiltalte mener skuddene ikke var ment å drepe..

NRK - 2 timer siden

Frp går tilbake på ny måling

Frp går tilbake 3,8 prosentpoeng til en oppslutning på 10,8 prosent på en ny måling. Venstre får 2,4 prosent, noe som betyr at partiet er langt under sprerregrensen. Målingen er laget av Opinion for Avisenes Nyhetsbyrå, Dagsavisen og LO Media..

NRK - 4 timer siden

Dømt for drapsforsøk på ansatt

En 36 år gammel mann er dømt til fengsel i fire år for drapsforsøk på en ansatt på et bosenter i Onsøy i Fredrikstad i april i fjor. Tingretten konkluderte med at 36-åringen angrep den ansatte med kniv. Tiltalte ble også kjent skyldig i drapstrusler..

NRK - 4 timer siden

Sykehjem uten strøm i åtte timer

Skedsmotun bo- og behandlingssenter på Skedsmokorset i Akershus har vært uten strøm i åtte timer. En vaskemaskin skulle skiftes, noe som var beregnet å kreve fire timers strømbrudd, men etter åtte timer var strømmen fortsatt ikke tilbake, skriver RB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt