NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 14:04

NRK - 14 feb. 21 kl. 13:47

Fylkesnes gjenvalgt

Torgeir Knag Fylkesnes er gjenvalgt som nummer en på stortingsvalglista til Troms SV. Fylkesnes er inne i sin andre periode som stortingsrepresentant, og sitter i Næringskomiteen. Valget var enstemmig. Nummer to på lista er Katrine Boel Gregussen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Knag Fylkesnes, Troms SV, Næringskomiteen, Katrine Boel Gregussen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fylkesnes, gjenvalgt
NRK - 14 feb. 21 kl. 15:14

Lysbakken gjenvalgt i Hordaland

SV-leder Audun Lysbakken er gjenvalgt som SV Hordalands førstekandidat til Stortinget. Nestleder Torgeir Knag Fylkesnes ble gjenvalgt som førstekandidat i Troms. Lysbakken sier han gleder seg til valgkamp for miljø og rettferdighet..

NRK - 06 feb. 21 kl. 18:38

Mahamat gjenvalgt som leder

Tsjadiske Moussa Faki Mahamat er gjenvalgt til en ny periode på fire år som kommisjonsformann for Den afrikanske union, melder NTB. Mahamat, som tidligere har vært statsminister i Tsjad, hadde ingen motstandere da han stilte til gjenvalg..

NRK - 06 mars 21 kl. 18:14

Gjenvalgt som leder i Oslo SV

Fem år etter at hun ble valgt til leder for Oslo SV, ble Sunniva Holmås Eidsvoll (38) lørdag gjenvalgt for en ny toårsperiode av Oslo SVs årsmøte. Eidsvoll er i tillegg til fylkesleder også gruppeleder for SV i Oslo bystyre..

NRK - 17 april 21 kl. 11:48

Støre gjenvalgt som leder

Jonas Gahr Støre er gjenvalgt som partileder i Arbeiderpartiet, sammen med resten av partiledelsen. Hadia Tajik og Bjørnar Skjæran fortsetter som nestledere, og Kjersti Stenseng fortsetter som partisekretær..

NRK - Igår: 22:48

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

E24 - 12 feb. 21 kl. 19:54

Norge bruker 4 milliarder krisekroner til grønt skifte: – Katastrofalt dårlig

SV mener fire milliarder krisekroner til grønn omstilling er for lite. – Det er tvers gjennom sløvt. Man sover i timen, sier SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes..

VG - 17 mars 21 kl. 11:19

Bråk i SV: Nestleder advarer mot «negativ partikultur»

SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes foreslår flere regelendringer etter betente konflikter i partiets fylkeslag i Akershus og Finnmark..

VG - 18 mars 21 kl. 05:35

Raser mot forslag fra SV-topp: – Diktatorisk

Flere SV-politikere slår hardt tilbake etter at nestleder Torgeir Knag Fylkesnes foreslo strenge, nye regler for medlemskap i partiet..

VG - 18 mars 21 kl. 14:59

SV-nestleder trekker omstridte forslag

SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes ville åpne for å ekskludere medlemmer – og gjøre det vanskeligere for de som melder seg ut av partiet å bli med igjen. Nå trekker han begge forslagene..

VG - 29 jan. 21 kl. 13:25

Ernas sjanse til å bli gjenvalgt er bitteliten

Hvorfor dekkes ikke det av media?.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

– Bør oppheve tiltaka i området

Kommunar i Grenland og Vestfold har hatt eit møte med Statsforvaltaren som råder til at dei ekstra koronatiltaka i området ikkje vert vidareførte. Desse kommunane har tiltaksnivå B innført etter koronaforskrifta..

NRK - 15 minutter siden

Mange helsearbeidere ikke vaksinert

I FHIs ukesrapport heter det at om lag 58 prosent av de ansatte i helse - og omsorgstjenesten med «pasientnært arbeid» har mottatt første dose av koronavaksinen, per 18. april. Andelen i Oslo er 63 prosent..

NRK - 15 minutter siden

Milan og Juventus på veg ut

Dei italienske klubbane AC Milan og Juventus har lagt ut pressemeldingar som kan tyda på at også dei trekkjer seg frå den omstridde superligaen. Om det skulle stemma, vil det berre vera Real Madrid og Barcelona att i prosjektet..

NRK - 30 minutter siden

Engelsk virusvariant dominerer

I FHIs ukesrapport fremgår det at den engelske virusvarianten anslagsvis står for 82 prosent av de bekreftede smittetilfellene de siste 4 ukene. Andelen er høyest i Vestland (98 prosent). Den sørafrikanske varianten står for rundt 1 prosent..

NRK - 1 time siden

Smitten nesten halvert siden toppen

I forrige uke ble det registrert 3.717 koronasmittede i Norge. Det er 43 prosent færre enn i toppuken (uke 11), viser Folkehelseinstituttets siste ukesrapport.

NRK - 45 minutter siden

Stengte ikke dører før evakuering

Mannskapet på KNM «Helge Ingstad» stengte ikke nødvendige dører og luker før fregatten ble evakuert. Det ble avgjørende for at båten etter hvert sank og gikk tapt, slår Havarikommisjonen fast i sin rapport..

NRK - 1 time siden

– Kunne ha berga fregatten

KNM «Helge Ingstad» kunne vore berga etter kollisjonen med eit tanksskip. Det slår Statens havarikommisjon fast. Men mannskapet måtte hatt betre teknisk forståing av fregatten og betre opplæring enn dei hadde for å klara det, slår rapporten fast..

NRK - 1 time siden

Nedgang i koronapasientar

Det er 212 pasientar innlagde på norske sjukehus med covid-19 onsdag. Dette er 6 færre enn i går, syner tal frå Helsedirektoratet. 44 av pasientane får respiratorbehandling, 3 færre enn dagen før.

NRK - 1 time siden

25 koronadødsfall registrerte

Det er registrert 25 koronadødsfall hjå Folkehelseinstituttet det siste døgnet. Dette er ein kombinasjon av dødsfall dei siste dagane, etterregistrering og oppdaterte tal frå Dødsårsaksregisteret. Dødsfalla er i hovudsak frå veke 15 og 16, men somme er frå så langt tilbake som veke 5..

NRK - 1 time siden

Fortsatt nedgang i smittetilfeller

I uke 15 fortsetter nedgangen i antall meldte tilfeller siden toppen i uke 11, skriver FHI i ukesrapporten. Det er foreløpig meldt 3 717 tilfeller med prøvedato i uke 15, en nedgang på 23 % siden uke 14 og 43 % siden uke 11..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt