NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:11

NRK - 02 Aug 19 kl. 11:14

Fylkesmannen undersøker legevakta

Fylkesmannen har startet tilsynssak mot legevakta i Tønsberg etter bekymringsmelding om at en medisinstudent skal ha hatt selvstendige vakter. Ifølge assisterende fylkeslege Mats Foshaug utreder de saken og ser på om tjenestene har vært forsvarlige..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tønsberg, Mats Foshaug

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fylkesmannen, undersøker, legevakta
NRK - 10 Jun 19 kl. 19:52

To til legevakta etter eksplosjon

To personar er sende til legevakta med mindre skader etter eksplosjonen ved ein hydrogenstasjon i Sandvika, seier politiet på staden til VG..

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 10:38

Fylkesmannen skal avgjøre riving av den omstridte Y-blokken

Oslo kommune sendte fredag inn klage på riving av Y-blokken til Fylkesmannen. Rivingen kan ikke starte før Fylkesmannen har avgjort saken..

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 10:38

Fylkesmannen skal avgjøre riving av den omstridte Y-blokken

Oslo kommune sendte fredag inn klage på riving av Y-blokken til Fylkesmannen. Rivingen kan ikke starte før Fylkesmannen har avgjort saken..

NRK - 31 Aug 19 kl. 07:16

Drakk Antibac på legevakta

En beruset mann som drakk Antibac på legevakta i Sandefjord ble satt i arresten i går kveld. Antibac er desinfeksjonsmiddel som dreper bakterier på hender og overflater. Han hadde også oppført seg dårlig på venterommet..

NRK - 20 Apr 19 kl. 11:18

– Folk er litt sjokkskadde

Elleve menneske skal vere sendt til legevakta i Örebro i Sverige etter bussvelten, i tillegg er åtte på sjukehus. Dei elleve på legevakta skal ikkje vere fysisk skadde, men kjenner seg dårlege og er litt sjokkskadde, fortel politiet til NRK..

NRK - Igår: 23:47

Eldre kvinne funnet blodig i Oslo

En eldre kvinne ble funnet blodig i en oppgang på Majorstua i Oslo sent torsdag kveld. Kvinnen er skadd og kjørt til legevakta for behandling. Politiet sier til NRK at de ikke vet hva som har skjedd, og at de undersøker årsaken til skadene nå..

NRK - 15 Jun 19 kl. 18:59

Fylkesmannen gransker institusjon

18-åring døde etter å ha rømt fra barnevernsinstitusjonen Stokkekollektivet. Nå skal Fylkesmannen i Vestfold og Telemark granske institusjonen. Det har kommet flere klager på Stokkekollektivet, og en ansatt har også anmeldt institusjonen..

P4 - 12 Sep 19 kl. 08:09

Refser skole for brudd på mobbelov

Fylkesmannen i Vestfold og Telemark refser nå Drangedal skole for brudd på mobbeloven. Rundt 67 personer i Drangedal har fortalt om grov mobbing siden 70-tallet og frem til i dag. I en tilsynsrapport har fylkesmannen avdekket seks lovbrudd ved skolen.

P4 - 10 May 19 kl. 12:24

Opphever vindkraftvedtak

Fylkesmannen i Trøndelag opphever i dag vedtaket om å stanse vindkraftutbygging på Frøya. Kommunen vedtok dette i april etter at motstandere hindret TrønderEnergi å sette i gang den planlagte byggingen av 14 vindmøller. Fylkesmannen mener ifølge E24 at vedtaket er ugyldig..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 19:24

Fylkesmannen refser Drangedal skole for brudd på mobbelov

Rundt 67 personer i Drangedal har fortalt om grov mobbing siden 70-tallet og frem til i dag. Fylkesmannen kritiserer Drangedal skole i en ny tilsynsrapport..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 30 minutter siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..

NRK - 45 minutter siden

Skjebnedag for Johnssons planer

NRK - 45 minutter siden

Politiet søker etter tre personer

Ifølge politiet oppsøkte tre personer en leilighet på Ammerud i Oslo og utøvde vold mot to personer. En mann ble slått i hodet med en hammer, mens en kvinne ble påført kuttskader i en arm..

NRK - 1 time siden

USA skjerper sanksjonene mot Cuba

USA skjerper sanksjonene mot Cuba, forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Haukland er ny leder i KrFU

KrFUs landsmøte valgte enstemmig inn 22 år gamle Edel-Marie Haukland fra Bodø som ny leder for ungdomspartiet. Det skriver avisa Dagen..

NRK - 1 time siden

DUP vurderer å støtte utsettelse

Det demokratiske unionistpartiet (DUP) vurderer å støtte en utsettelse av avstemningen om brexitavtalen statsminister Boris Johnsons har inngått med EU, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Europris tilbakekaller tyggebein

Etter funn av emballasjebånd av plast i tyggebeinet MaxDog trekker Europris tilbake produktet. Emballasjebåndet har kommet med i produksjonen av tyggebeinet, og hunder kan få i seg plast, skriver Mattilsynet på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

– Oslo-regionen er overrepresentert

Statsminister Erna Solberg innrømmer at Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og i styrende organer i selskaper eid av staten. Innrømmelsen kommer i et skriftlig svar til stortingsrepresentant Emilie Enger Mehl, skriver Nationen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt