NRK > Nyheter

Friday, 29 May, 20:50

NRK - 02 Aug 19 kl. 11:14

Fylkesmannen undersøker legevakta

Fylkesmannen har startet tilsynssak mot legevakta i Tønsberg etter bekymringsmelding om at en medisinstudent skal ha hatt selvstendige vakter. Ifølge assisterende fylkeslege Mats Foshaug utreder de saken og ser på om tjenestene har vært forsvarlige..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tønsberg, Mats Foshaug

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fylkesmannen, undersøker, legevakta
NRK - 22 Dec 19 kl. 16:26

Trudde det var omgangssjuke - døde

Legevakta forstod ikkje at kvinna var dødssjuk, men trudde ho hadde omgangssjuke. Ho burde blitt sendt til sjukehus i helikopter, meiner Fylkesmannen. Kvinna døydde på sjukehuset..

NRK - 10 Jun 19 kl. 19:52

To til legevakta etter eksplosjon

To personar er sende til legevakta med mindre skader etter eksplosjonen ved ein hydrogenstasjon i Sandvika, seier politiet på staden til VG..

NRK - 27 Apr 20 kl. 17:45

Ber Fylkesmannen åpne tilsyn

Oslo kommune ber nå Fylkesmannen om å åpne tilsyn ved sykehjem i hovedstaden, hvor så langt 31 beboere har dødd med covid-19. Det skriver NTB. Fylkesmannen i Vestland har åpnet tilsyn ved Metodisthjemmet i Bergen etter 13 dødsfall vet hjemmet..

NRK - 08 Mar 20 kl. 21:38

Problem med telefon i Stavanger

Stavanger kommune har trøbbel med legevakta sin koronatelefon. Det går an å ringe legevakta på 116 117, men ein må rekne med å vente. Dei som ikkje er sjuke, må bruke Folkehelseinstituttet på nett eller telefonnummer 815 55 015, oppmodar kommunen..

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 10:38

Fylkesmannen skal avgjøre riving av den omstridte Y-blokken

Oslo kommune sendte fredag inn klage på riving av Y-blokken til Fylkesmannen. Rivingen kan ikke starte før Fylkesmannen har avgjort saken..

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 10:38

Fylkesmannen skal avgjøre riving av den omstridte Y-blokken

Oslo kommune sendte fredag inn klage på riving av Y-blokken til Fylkesmannen. Rivingen kan ikke starte før Fylkesmannen har avgjort saken..

NRK - 29 Oct 19 kl. 20:33

Brann på legevakta på Finnsnes

Brannvesenet er på vei inn på legevakta på Finnsnes med røykdykkere, melder politiet. Det er ikke klart om hele bygget er evakuert, men det er ikke meldt om personskader..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 21:10

Brann på legevakta på Finnsnes slukket

Brannvesenet har slukket brannen på legevakta på Finnsnes i Troms. Det var åpne flammer og svart røyk på stedet, og 26 personer måtte evakueres..

NRK - 19 Mar 20 kl. 02:00

Stjal medisiner fra legevakta

Legevakta i Kristiansand ble frastjålet medisiner av en pasient som var til behandling og dro fra stedet. Politiet fikk tak i vedkommende og fant igjen det som hadde blitt stjålet, melder Politiet i Agder på Twitter..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 21:10

Brann på legevakta på Finnsnes

Nødetatene har rykket ut til en brann på legevakta på Finnsnes i Troms. Det er åpne flammer og svart røyk på stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..

NRK - 1 time siden

Cuomo: New York i rute for åpning

Byen New York er i rute for å kunne starte første fase av gjenåpningen 8. juni. Det sa guvernør Andrew Cuomo fredag.

NRK - 45 minutter siden

52 nye koronadødsfall i Frankrike

Det er registrert 52 nye dødsfall som følge av covid-19 i Frankrike det siste døgnet, opplyser landets helsemyndigheter. Det er niende dag på rad at dødstallet er under 100, og totalt er det nå registrert 28.714 koronadødsfall, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Politimann arrestert i Minnesota

Politmannen Derek Chauvin, som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse, er pågrepet, opplyser lokale myndigheter i Minnesota..

NRK - 1 time siden

Ønsker mer «omvendt voldsalarm»

Justisminister Monica Mæland (H) ønsker å senke terskelen for å ilegge omvendt voldsalarm, og vil vurdere om politiet kan pålegge det uten dom. Omvendt voldsalarm betyr at voldsutøvere forbys å oppholde seg bestemte steder..

NRK - 1 time siden

Slått ned i sentrum

En person er slått ned etter et slagsmål mellom flere personer i Kristiansand sentrum. Ambulanse og politi er på stedet. Politiet leter etter gjerningspersonene..

NRK - 2 timer siden

110 millioner til forskningsskip

Regjeringen gir 110 millioner kroner til å bygge et nytt kyst-forskniningsfartøy, bekrefter Høyres Margunn Ebbesen. Fartøyet skal drive forskning og overvåking langs kysten, og skal brukes av Havforskningsinstituttet og Nord universitet..

NRK - 2 timer siden

Fedre er velkomne på sykehuset

Fra og med tirsdag 2. juni åpner Sørlandet sykehus for at fedre/partner kan være med på barsel i Kristiansand. De kan bli på sykehuset under hele barseloppholdet, men ikke være med på polikliniske kontroller, ultralydundersøkelser eller keisersnitt..

NRK - 1 time siden

324 nye dødsfall i Storbritannia

I Storbritannia er det registrert 324 nye dødsfall som følge av covid-19 det siste døgnet, opplyser myndighetene. Totalet er det registrert 38.161 dødsfall i forbindelse med bekreftet koronasmitte, men antallet antas å være høyere, melder Reuters.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt