VG > Innenriks

Friday, 21 September, 03:58

VG - 20 Mar 18 kl. 10:10

Fylkesledere i Frp raser mot opposisjonen etter Listhaug-exit

Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) mottar full støtte fra partiets fylkesledere etter at hun trekker seg..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sylvi Listhaug, Frp, Listhaug

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fylkeslederei , Frp, rasermot , opposisjonen, etter, Listhaug-exit
NRK - 18 Dec 17 kl. 23:32

Fylkesledere vil skjerme Listhaug

Flere fylkesledere i Frp gjør det klart at Sylvi Listhaug må få beholde sin statsrådspost selv om Venstre går inn i regjeringen, skriver Aftenposten. Avisen har vært i kontakt med 14 av partiets 19 fylkesledere, og seks av dem vil skjerme Listhaug..

Dagbladet - 10 Jan 18 kl. 23:22

Fylkestopper raser mot illojal partikultur: - Rydd opp, rensk ut

Aps fylkesledere er i harnisk over lekkasjer og «målrettede angrep» fra anonyme kilder sentralt i partiet. Spørsmålet om ekstraordinært landsmøte lever..

NRK - 01 Jun 18 kl. 14:28

Ap-fylkesledere: – Nok er nok!

Nå må det bli slutt på lekkasjene, sier flere av Arbeiderpartiets fylkesledere til NRK. De er lei av at intern støy tar fokus vekk fra politikken. I ettermiddag sitter Ap-ledelsen i møte med fylkeslederne for å snakke om veien videre..

Hegnar.no - 22 Dec 17 kl. 14:06

Aps fylkesledere vil ikke kreve Giskes avgang

Arbeiderpartiets fylkesledere mener det er for tidlig å kreve at nestleder Trond Giske trekker seg etter uroen om oppførselen hans. .

NRK - 10 Jan 18 kl. 12:46

15 Ap-fylkesledere med opprop

15 fylkesledere i Ap stiller seg bak et opprop der de hevder angrep fra anonyme kilder prøver å undergrave tilliten til partisekretær Kjersti Stenseng og kvinnepolitisk leder Anniken Huitfeldt. Nå ber de om ro i partiet, og gir full tillit til de to..

Aftenposten - 16 Mar 18 kl. 12:36

KrF-fylkesledere: Tilliten til Listhaug er «tynnslitt»

Flere av fylkesledere til KrF sier tilliten til justisminister Sylvi Listhaug (Frp) er «tynnslitt», men mener hun bør få en ny sjanse..

Aftenposten - 18 Dec 17 kl. 19:06

Frps fylkesledere: Ikke la Venstre rikke på Sylvi Listhaug

Sylvi Listhaug må bli værende på sin post selv om Venstre går inn i Regjeringen. Det gir fylkesledere i Frp klar beskjed om..

P4 - 10 Jan 18 kl. 12:50

Fylkesledere forsvarer Ap-topper

15 av Arbeiderpartiets fylkesledere anklager i et opprop anonyme kilder for å angripe Kjersti Stenseng og Anniken Huitfeldt med det formål å svekke tilliten til dem. Fylkesleder i Troms Ap, Cecilie Myrseth, sier til NRK at det har kommet lekkasjer fra interne møter, og at det som blir sagt, blir vridd på og tatt ut av sammenheng. I oppropet etterlyser fylkeslederne ro i partiet..

NRK - 26 Dec 17 kl. 12:46

Syria-samtaler uten opposisjonen

Den syriske opposisjonen vil ikke delta på en planlagt fredskonferanse for Syria i Sotsji i Russland. Opposisjonen mener konferansen vil prøve å omgå FNs fredssamtaler i Genève for å avslutte krigen i Syria, melder nyhetsbyrået DPA..

P4 - 21 Mar 18 kl. 07:47

Fylkesledere vil ha regjeringsavklaring

KrF er i en uholdbar situasjon så lenge partiet ikke avklarer om de skal inn i regjeringen eller ikke. Det sier flere fylkesledere til NRK. En av disse er Ingelin Noresjø, fylkesleder i Nordland KrF.

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Det kraftige uværet rammet Osterøy hardt: Syv skoler og barnehager stengt

Vindkast ble målt til orkan styrke og 18.000 husstander var på det meste uten strøm, da uværet herjet på Vestlandet onsdag kveld. – Uværet har hatt større omfang enn forventet, sier ordfører..

VG - 9 timer siden

Frp-Siv i strupen på Ap-Jonas: - Det du holder på med er galskap

Frp-leder Siv Jensen tar et sjeldent hardt oppgjør med Ap-leder Jonas Gahr Støres politikk. Hun bruker ord som «sinnssyk» og «galskap»..

VG - 10 timer siden

Nytt uvær treffer Sør-Norge fredag: kan få vindkast i over 160 kilometer i timen

Selv om uværet har roet seg på Vestlandet, er fortsatt over 2.000 husstander uten strøm. Fredag treffer en ny storm Sør-Norge..

VG - 11 timer siden

Død person funnet i Levanger

En voksen person er funnet død i Staupshaugen i Levanger. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har sperret av området..

VG - 11 timer siden

Død person funnet i Levanger – politiet har sperret av området

En voksen person er funnet død i Staupshaugen i Levanger. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har sperret av området..

VG - 13 timer siden

Veireno-sjef dømt til fengsel etter søppelkaoset i Oslo

Veireno-sjef Jonny Enger er i Follo tingrett dømt til ett år og tre måneders fengsel. Selskapet han ledet, VT Gruppen AS, fikk en bot på 4,5 millioner kroner..

VG - 14 timer siden

Dette betyr renteøkningen for deg

Dyrere boliglån kan bli konsekvensen av den første renteøkningen på syv år, tror forbrukerøkonom. Det bør du ikke nødvendigvis gå med på, mener Forbrukerrådet..

VG - Igår: 01:27

Fartøy brant i Sogn og Fjordane: - Hvis du vet hva et mareritt er, så kan du gange det med ti

Natt til torsdag ble fire menn reddet fra en fraktbåt i full fyr i en dramatisk redningsaksjon i Askvoll kommune..

VG - 15 timer siden

Ga milliarder i skattelette - fikk null effekt

Milliard-lettelsene i selskapsskatten som statsminister Erna Solberg (H) og finansminister Siv Jensen (Frp) fikk på plass, har ikke ført til større investeringer i nye arbeidsplasser - slik regjeringen trodde..

VG - 16 timer siden

Full bevæpning etter MC-besøk i retten: – Min klient ble vettskremt

Under en rettssak mot seks MC-medlemmer, skal europapresidenten ha dukket opp. Det satte en støkk i de tiltalte og endte med full bevæpning og politijakt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt