VG > Innenriks

Saturday, 21 July, 00:09

VG - 20 Mar 18 kl. 10:10

Fylkesledere i Frp raser mot opposisjonen etter Listhaug-exit

Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) mottar full støtte fra partiets fylkesledere etter at hun trekker seg..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sylvi Listhaug, Frp, Listhaug

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fylkeslederei , Frp, rasermot , opposisjonen, etter, Listhaug-exit
NRK - 18 Dec 17 kl. 23:32

Fylkesledere vil skjerme Listhaug

Flere fylkesledere i Frp gjør det klart at Sylvi Listhaug må få beholde sin statsrådspost selv om Venstre går inn i regjeringen, skriver Aftenposten. Avisen har vært i kontakt med 14 av partiets 19 fylkesledere, og seks av dem vil skjerme Listhaug..

Dagbladet - 10 Jan 18 kl. 23:22

Fylkestopper raser mot illojal partikultur: - Rydd opp, rensk ut

Aps fylkesledere er i harnisk over lekkasjer og «målrettede angrep» fra anonyme kilder sentralt i partiet. Spørsmålet om ekstraordinært landsmøte lever..

NRK - 01 Jun 18 kl. 14:28

Ap-fylkesledere: – Nok er nok!

Nå må det bli slutt på lekkasjene, sier flere av Arbeiderpartiets fylkesledere til NRK. De er lei av at intern støy tar fokus vekk fra politikken. I ettermiddag sitter Ap-ledelsen i møte med fylkeslederne for å snakke om veien videre..

Hegnar.no - 22 Dec 17 kl. 14:06

Aps fylkesledere vil ikke kreve Giskes avgang

Arbeiderpartiets fylkesledere mener det er for tidlig å kreve at nestleder Trond Giske trekker seg etter uroen om oppførselen hans. .

NRK - 10 Jan 18 kl. 12:46

15 Ap-fylkesledere med opprop

15 fylkesledere i Ap stiller seg bak et opprop der de hevder angrep fra anonyme kilder prøver å undergrave tilliten til partisekretær Kjersti Stenseng og kvinnepolitisk leder Anniken Huitfeldt. Nå ber de om ro i partiet, og gir full tillit til de to..

Aftenposten - 16 Mar 18 kl. 12:36

KrF-fylkesledere: Tilliten til Listhaug er «tynnslitt»

Flere av fylkesledere til KrF sier tilliten til justisminister Sylvi Listhaug (Frp) er «tynnslitt», men mener hun bør få en ny sjanse..

Aftenposten - 18 Dec 17 kl. 19:06

Frps fylkesledere: Ikke la Venstre rikke på Sylvi Listhaug

Sylvi Listhaug må bli værende på sin post selv om Venstre går inn i Regjeringen. Det gir fylkesledere i Frp klar beskjed om..

P4 - 10 Jan 18 kl. 12:50

Fylkesledere forsvarer Ap-topper

15 av Arbeiderpartiets fylkesledere anklager i et opprop anonyme kilder for å angripe Kjersti Stenseng og Anniken Huitfeldt med det formål å svekke tilliten til dem. Fylkesleder i Troms Ap, Cecilie Myrseth, sier til NRK at det har kommet lekkasjer fra interne møter, og at det som blir sagt, blir vridd på og tatt ut av sammenheng. I oppropet etterlyser fylkeslederne ro i partiet..

NRK - 26 Dec 17 kl. 12:46

Syria-samtaler uten opposisjonen

Den syriske opposisjonen vil ikke delta på en planlagt fredskonferanse for Syria i Sotsji i Russland. Opposisjonen mener konferansen vil prøve å omgå FNs fredssamtaler i Genève for å avslutte krigen i Syria, melder nyhetsbyrået DPA..

P4 - 21 Mar 18 kl. 07:47

Fylkesledere vil ha regjeringsavklaring

KrF er i en uholdbar situasjon så lenge partiet ikke avklarer om de skal inn i regjeringen eller ikke. Det sier flere fylkesledere til NRK. En av disse er Ingelin Noresjø, fylkesleder i Nordland KrF.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

To redningsaksjoner pågår i fjellet

Fjellklatrere fra Tromsø jobber fredag kveld med å få ned tre turgåere som sitter fast på en fjellhylle på Senja. Også i Jotunheimen pågår en redningsaksjon..

VG - 4 timer siden

Utøya-overlevende savner et fleksibelt helsevesen: – Ikke alle passer inn i A4-systemet

Mange av dem som i dag er sykemeldt eller uføretrygdet, kunne nok levd et langt bedre liv hvis helsetjenesten var mer fleksibel, tror Utøya-overlevende Per Anders Langerød..

VG - 6 timer siden

Klimaforsker: – Langvarige høye temperaturer og nedbør vil bli vanligere

Ekstremtørken fortsetter her til lands og ifølge klimaforsker Jostein Mamen vil langvarig høye temperaturer eller nedbør bli stadig mer vanlig fremover..

VG - 8 timer siden

Tilbake i Norge etter fengslingen: – Det verste jeg har opplevd

TV 2-journalisten er tilbake i Norge, etter å ha blitt pågrepet i Pakistan og tilbragt flere dager i fengsel..

VG - 8 timer siden

Jens Stoltenberg om Thorvalds plutselige død: – Han ventet på meg

BRUSSEL (VG) Thorvald Stoltenberg insisterte på at sønnen Jens skulle fullføre NATO-toppmøtet i Brussel. Morgenen etter møteslutt døde Thorvald, med Jens ved sin side..

VG - 13 timer siden

Foreldreløse etter at kattemoren ble skutt med luftgevær

En dyrevernsorganisasjon fra Rogaland raser etter at en katt ble skutt med luftgevær på det de beskriver som sadistisk vis. – Ren tortur, mener de frivillige hjelperne..

VG - 16 timer siden

Tidligere Frp-politiker kastet ut av Europarådets parlamentarikerforsamling

Den tidligere Frp-politikeren Karin Woldseth er kastet ut av Europarådets parlamentarikerforsamling fordi hun har drevet lobbyvirksomhet for Aserbajdsjan..

VG - 16 timer siden

Mann tiltalt for å ha knivdrept kona i Akershus i fjor

Mannen som i fjor ble pågrepet etter en storstilt leteaksjon i Feiring i Akershus, er tiltalt for å ha knivdrept kona i psykotisk tilstand natten i forveien..

VG - 21 timer siden

11 av 14 i AUFs sentralstyre var på Utøya: Derfor fortsatte de i politikken

Mange av vennene deres ble revet vekk på verst tenkelige vis, men ungdommene lot seg ikke true til taushet. – Å fortsette i politikken var det eneste riktige for å hedre dem som ble drept, sier AUF-er..

VG - 22 timer siden

MC-fører krasjet med UP

En mann i 40-årene kjørte rett inn i en politibil i Vesterålen i Nordland natt til fredag etter at han tidligere hadde blitt målt til 170 kilometer i timen i 80-sone..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt