P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 12:27

P4 - 15 jan. 20 kl. 11:29

Fylkesledere i Frp raser

Flere av Frps fylkesledere vil nå ta partiet ut av regjering og krever ekstraordinært landsstyremøte.
Bakgrunnen er regjeringens beslutning om å hente hjem både den 29 år gamle IS-siktede kvinnen og barna hennes.
Frp-leder Siv Jensen har hele tiden sagt at det er uaktuelt at også moren skulle få komme til Norge, og nå mener fylkeslederne i Innlandet, Nordland og Troms og Finnmark , Innlandet at hjemhentingen ikke kan tolereres av Frp..
Les mer på P4


Les mer om:
Frps, IS, Siv Jensen, Norge, Innlandet, Troms, Finnmark, Frp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fylkeslederei , Frp, raser
NRK - 19 jan. 20 kl. 20:46

Fylkesledere vil ut av regjeringen

Fire Frp-fylkesledere ber Siv Jensen ta partiet ut av regjeringen, uansett utfall av eventuelle forhandlinger med de øvrige tre regjeringspartiene, skriver Aftenposten. Frp-ledelsen har i helgen overlevert en liste med krav til statsministeren..

NRK - 19 jan. 20 kl. 20:46

Frp-fylkesledere vil ut

Fire Frp-fylkesledere ber Siv Jensen ta partiet ut av regjering uansett utfall av eventuelle forhandlinger med regjeringspartiene, skriver Aftenposten. Frps partiledelse har i helgen laget en kravliste til statsministeren for å fortsette i regjering..

VG - 16 jan. 20 kl. 21:12

Siv har hatt telefonmøte med fylkesledere

Ordknappe fylkesledere bekrefter telefonmøte med partiledelsen i Frp torsdag kveld..

P4 - 19 jan. 20 kl. 20:51

Fylkesledere vil ut av regjering

Fire fylkesledere i Fremskrittspartiet ønsker at Siv Jensen tar partiet ut av regjering uansett hvordan forhandlingene blir med regjeringspartiene. Det skriver Aftenposten. Fylkeslederne fra Troms, Møre og Romsdal, Innlandet og Oslo sier nok er nok.

P4 - 15 nov. 19 kl. 09:42

Advarer Ropstad

Flere av KrFs fylkesledere advarer nå partileder Kjell Ingolf Ropstad mot å skape et fiendebilde av MDG. Ropstad gikk denne uken hardt ut mot miljøbevegelsen i Europa, og til dels MDG, som han mener har et bekymringsfullt syn hvor mennesket blir sidestilt med dyr og naturen. KrFs fylkesledere stiller seg bak Ropstad i saken, men enkelte mener at fokuset burde blitt rettet mot andre partier.

Dagbladet - 02 juni 20 kl. 12:37

Nabo raser: - Latterlig

Hundrevis av dansker samles på badestedene i København. Naboer er frustrerte og raser mot politiet..

Aftenposten - 21 juni 20 kl. 11:58

Far raser mot barna, mor raser mot far

Hverdagen er blitt en kjeftespiral. En «magisk» setning kan være veien mot fred..

Dagbladet - 10 okt. 19 kl. 14:48

Lå død i en måned. Familien raser

Etter å ha vært død i en måned, ble studenten Mason Pendrous (19) funnet i sin studentbolig på New Zealand. Nå raser familien mot universitetet og firmaet som driftet studenthjemmet..

VG - 04 feb. 20 kl. 03:19

Gresshoppesvermer raser gjennom Øst-Afrika

Gresshoppesvermer av bibelske proporsjoner raser over Afrikas horn og FN advarer om at situasjonen vil forverres når milliarder av ørkengresshopper formerer seg..

Aftenposten - 02 mai 20 kl. 08:48

Skogbrannen ved Tsjernobyl-kraftverket raser videre

Over 200 brannmannskaper kjemper fortsatt for å slukke skogbrannen som raser ved det gamle atomkraftverket i Tsjernobyl, én måned etter at den brøt ut..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

8 av 10 må være fysisk på jobb

8 av 10 ansatte i handels- og tjenestenæringen må være fysisk på jobb og kan ikke ha hjemmekontor. Det viser hovedorganisasjonen Virkes ferske medlemsundersøkelse. De er derfor glade for at Helsedirektoratet i dag kommer med en anbefaling om bruk av munnbind.

P4 - 15 minutter siden

Oljemesse får krisehjelp

Oljemessen i Stavanger, ONS, får 21 millioner kroner i krisehjelp fra regjeringen. Olje og energiminister Tina Bru sier til Stavanger Aftenblad at de med dette sikrer at messen vil være Norges viktigste møteplass for energispørsmål også i fremtiden. Koronaviruset gjør at messen har måtte avlyse det meste av aktiviteten i år..

P4 - 10 minutter siden

Savner du Spania? Lag Paella!

Christer tar oss med til Spania.

P4 - 45 minutter siden

Frykter smitteboom i helgen

Helsedirektoratet frykter en smitteboom i helgen siden det er meldt strålende sommervær over store deler av Sør-Norge. Flere steder er temperaturmåleren er ventet å krype opp mot 30 grader. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad er særlig bekymret for fester og uteliv, og ber alle ta ansvar..

P4 - 1 time siden

Åpner for at flere kan delta etter hverandre

Regjeringen åpner for at flere grupper på opptil 200 personer kan delta etter hverandre på samme arrangement. Dette vil gjøre det lettere å spre gjester utover en lengre periode, opplyser næringsminister Iselin Nybø i en pressemelding. Men de kan ikke delta samtidig, og gruppene med 200 deltakere må skiftes ut på en smittevernfaglig forsvarlig måte uten å komme i kontakt med hverandre..

P4 - 2 timer siden

Forbyr mer 20 deltakere

Bergen kommune vil vedta et lokalt påbud om en grense på 20 personer på fester og sammenkomster. Det kom frem på en pressekonferanse i formiddag. Frem til i dag har regelen om å være maks 20 personer samlet kun vært en anbefaling.

P4 - 1 time siden

Syvfjellsturen avlyst

Den tradisjonsrike syvfjellsturen i Bergen er avlyst. Arrangøren opplyser at turen ikke var forsvarlig å gjennomføre med tanke på økt koronasmitte og retningslinjene fra Folkehelseinsituttet. Dette er første gang turen over Bergens syv byfjell blir avlyst.

P4 - 1 time siden

Flere mottar arbeidsavklaringspenger

118 400 personer mottok arbeidsavklaringspenger ved utgangen av juni. Det er 300 flere enn ved utgangen av mars, viser nye tall fra NAV. Hittil i 2020 har antall personer som går på stønaden økt med 3500..

P4 - 2 timer siden

Anbefaler bruk av munnbind

Helsedirektoratet vil at nordmenn fremover skal bruke munnbind i enkelte situasjoner. Det går frem i en pressemelding. Der skriver direktoratet at de anbefaler bruk av munnbind og tøymunnbind i noen geografiske områder og for en begrenset tidsperiode.

P4 - 2 timer siden

Ingen positive prøver etter massetest

Trondheim kommune har nå fått tilbake prøvesvarene fra de 440 som testet seg for koronasmitte i går. Alle var negative. 1108 venter fortsatt på å bli testet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt