P4 > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 04:55

P4 - 19 sep. 20 kl. 11:04

Funnet etter leteaksjon

Mannen som var meldt savnet i Hustadvika i Møre og Romsdal er funnet i god behold.
Det melder politiet. De har i hele natt søkt etter mannen i 30-årene, og søket ble trappet opp med mannskap fra Røde Kors i dag tidlig..
Les mer på P4


Les mer om:
Hustadvika, Møre, Romsdal, Røde Kors

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Funnet, etter, leteaksjon
P4 - 16 okt. 20 kl. 05:34

Leteaksjon etter mann i 30-årene

I hele natt har det pågått en leteaksjon etter en mann i 30-årene som ble meldt savnet ved Granesundet i Askvoll i Sunnfjord i går ettermiddag. Store ressurser er satt inn i søket. To redningsskøyter, ambulansebåt, brannbåt og en båt fra Røde Kors i tillegg til frivillige som også deltar i søket.

NRK - 23 sep. 20 kl. 03:53

Leteaksjon avblåst på Skrimfjellet

En syklist, som hadde gått seg bort på Skrimfjellet, ble etter en leteaksjon funnet rett over midnatt. Vedkommende ble hentet ut på ATV av Røde Kors, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

P4 - 24 sep. 20 kl. 19:33

Stor leteaksjon etter kvinne i 30-årene

Det er satt i gang en stor leteaksjon i Trondeim etter en kvinne i 30-årene som forsvant etter å ha reist fra jobb tidlig i dag. I tillegg til politi deltar Sivilforsvaret, Røde Kors og et Sea King- helikopter i søket etter kvinnen..

P4 - 26 sep. 20 kl. 18:17

Leteaksjon etter turgåer i Hommelvik

Det er satt igang en leteaksjon etter en mann i Hommelvik i Trøndelag etter at han ikke kom tilbake fra en tur i området. Mannen ble savnet klokken 14 i ettermiddag. Han skal ha gått på tu i området ved Jervskogen skisenter.

NRK - 17 sep. 20 kl. 18:45

Leteaksjon etter kvinne i Tuddal

Det er satt i gang leteaksjon etter en kvinne i 50-årene som er meldt savnet fra sin hytte i Tuddal i Telemark. Det melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Både politihelikopter og Seaking-helikopter deltar i søket..

NRK - 22 sep. 20 kl. 22:29

Leteaksjon etter syklist

Det er iverksatt en leteaksjon etter en syklist som har gått seg bort i Skrimfjellet. Frivillige mannskaper, deriblant norske redningshunder, deltar i leteaksjonen. Politihelikopter er også satt i bruk, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

P4 - 22 sep. 20 kl. 22:35

Leteaksjon etter syklist

Det er satt i gang en stor leteaksjon etter en syklist som har syklet seg bort i Skrimfjellet i Kongsberg. I føleg politiet i Sør-Øst bidrar Norske Redningshunder, et politihelikopter og frivillige i søket.

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 20:43

Stor leteaksjon etter eldre mann i Malvik i Trøndelag

Trøndelag politidistrikt har i samråd med Hovedredningssentralen Sør-Norge iverksatt en leteaksjon etter en turgåer ved Jervskogen Skisenter i Malvik kommune..

NRK - 29 sep. 20 kl. 19:14

Leteaksjon i Dovre

Det er satt i gang leteaksjon etter at en 69 år gammel kvinne ikke kom hjem etter fjelltur i Dovre. Det melder politiet på Twitter. Røde Kors og Norske redningshunder er varslet i forbindelse med søket..

P4 - 10 okt. 20 kl. 18:25

Leteaksjon etter 16-åring

Det pågår en stor leteaksjon etter en 16 år gammel gutt i Ski i Viken nå. 16-åringen, som er autist og uten språk, ble meldt savnet rundt halv 12 i dag. Politiet, Norsk folkehjelp og et redningshelikopter har i dag deltatt i søket.

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Gjemte seg i ti dager på skip

Fire menn fra Nigeria gjemte seg i ti dager bak roret på en oljetanker fra Bergen. Da skipet ankom Las Palmas tidligere denne måneden ble de fire oppdaget sittende på roret, melder NRK. Skipet var på vei fra Nigeria til Herøya ved Porsgrunn.

P4 - 6 timer siden

Lagerbäck og Sørloth har snakket ut

Lars Lagerbäck og Alexander Sørloth har nå snakket ut om bråket den siste tiden og er enige om å legge saken bak seg. Det bekrefter NFF i kveld. Landslagssjefen hevdet at Sørloth kalte ham inkompetent etter tapet mot Serbia, noe Sørloth har nektet for.

P4 - 6 timer siden

Rødt nivå på skoler i Gjøvik

Alle barnehager og skoler i Gjøvik går nå til rødt nivå. Det innebærer mindre grupper, strengere avstandsregler og ulike oppmøtetider på skolen, SFO og barnehagen, opplyser kommunen etter at kriseledelsen hadde møte i kveld. Barnehagene går også tilbake til redusert åpningstid.

P4 - 6 timer siden

Reagerer på løslatelse

Naboene til mannen i 40-årene som ble pågrepet etter en væpnet politiaksjon på Vintrebro fredag, reagerer på at han nå er løslatt. Det skriver VG. Mannen slo ut kameraet hos naboene før han forskanset seg i sin egen bolig med et luftvåpen.

P4 - 6 timer siden

Stanser all fysisk undervisning

Både Norges Handelshøyskole og Handelshøyskolen BI i Bergen stanser nå all fysisk undervisning etter flere nye koronatilfeller de siste dagene. Flere av de smittede har vært i undervisning og oppholdt seg på campus, skriver Bergens Tidende..

P4 - 7 timer siden

Ap vil øke skattene med sju milliarder

Arbeiderpartiet går til valg på å øke skattene med sju milliarder kroner. Det opplyser kilder til TV 2. Det er de rikeste i Norge som skal betale mer, partiet vil heve satsen på formueskatten til opp mot 1,2 prosent.

P4 - 8 timer siden

Ber om militær hjelp

Politiet har bedt om militær hjelp for å prøve å løse den pågående situasjonen ombord på et oljetankskip utenfor Isle of Wight sør for Storbritannia. Sju blindpassasjerer, trolig fra Nigeria, skal ha kommet med trusler mot mannskapet, skriver Sky News. Det er ikke meldt om skadde personer, men politiet er urolig for tilstanden til mannskapet.

P4 - 8 timer siden

UiT stenger lokaler i Hammerfest

Som følge av smittesituasjonen i Hammerfest blir nå Universitetet i Tromsø sine lokaler i byen stengt inntil videre. Det opplyser universitetet. 22 ansatte ved Hammerfest sykehus er bekreftet smittet og sykehuset vil ikke lenger ta imot pasienter for innleggelse..

P4 - 9 timer siden

KBK-spiss med grov hets

Kristiansund-spissen Flamur Kastrati kalte Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo for en «jævla soper» i kampen mellom de to lagene på Intility Arena i kveld. Mikrofoner på banen fanget opp den grove hetsen og i pausen bekreftet Kastrati overfor Eurosport at han hadde kommet med uttalelsene. Norsk Supporterallianse reagerer kraftig på diskrimineringen og sier til VG at det kan være unge, skeive fotballspillere som ser på, men som ikke tør å satse når de ser slike episoder..

P4 - 9 timer siden

Demonstrasjoner i Hviterussland

Mer enn 100.000 mennesker tok i dag til gatene i Hviterusslands hovedstad Minsk for å demonstrere mot president Alexander Lukasjenko. Det er den ellevte søndagen på rad at det er så mange som demonstrerer og krever Lukasjenkos avgang og løslatelse av politiske fanger.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt