Dagbladet > Utenriks

Monday, 26 September, 19:00

Dagbladet - 15 aug 22 kl. 10:19

Funnet drept på søppelfylling

- Familien er knust..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Funnet, drept, søppelfylling
NRK - 20 aug 22 kl. 01:42

Mexicos tidligere riksadvokat pågrepet i forbindelse med studentforsvinninger

Mexicos tidligere riksadvokat Jesús Murillo Karam er pågrepet i forbindelse med saken der 43 lærerstudenter forsvant i 2014. Pågripelsen skjer en dag etter at en sannhetskommisjon la fram en granskningsrapport som konkluderer det med at militært personell bærer ansvaret, enten direkte eller på grunn av skjødesløshet, for at lærerstudentene forsvant mens de var på vei til en demonstrasjon i delstaten Guerrero sør i Mexico. Samtidig er studentene nå offisielt erklært døde selv om kun noen få levninger er funnet Karam var riksadvokat fra 2012 til 2015 under daværende president Enrique Peña Nieto.

NRK - 19 apr 22 kl. 17:25

Politisjef: Over 1000 sivile funnet drept i Kyiv-regionen

Over 1.000 sivile er funnet døde i Kyiv-regionen etter at russiske styrker trakk seg tilbake, ifølge politimesteren i regionen, Andriyj Nebytov. 15.

NRK - 05 jul 22 kl. 14:56

To lærere drept i Frankrike

To lærere er skutt og drept i en liten landsby i Frankrike, og fransk politi jakter på den antatte gjerningsmannen. De to lærerne, en mann og en kvinne, ble funnet drept i landsbyen Pouyastruc i Pyreneene mandag. Begge jobbet ved en skole i nabolandsbyen Tarbes.

NRK - 15 apr 22 kl. 18:37

Politisjef: Over 900 sivile funnet drept i Kyiv-regionen

Over 900 sivile er funnet døde i Kyiv-regionen etter at russiske styrker trakk seg tilbake, ifølge politimesteren i regionen, Andriyj Nebitov. De døde er ifølge Nebitov funnet liggende i gater eller har fått midlertidige graver, og 95 prosent av dem skal være skutt og drept. – Vi forstår derfor at folk rett og slett ble henrettet i gatene under okkupasjonen, sier han.

Klartale - 27 jun 22 kl. 06:20

Ber folk unngå kontakt med syke og døde fugler

Sist uke ble det funnet smitte med fugleinfluensa hos en død måke på Svalbard. Det var første gang det ble funnet fugleinfluensa i Arktis.Måken var bare den siste av mange ville fugler som har dødd i Norge med viruset i 2022.

Klartale - 29 maj 22 kl. 06:00

Her tar de farvel med ofre for Perus blodige historie

Landsbyen Accomarca ligger i Andesfjellene i Peru. I Accomarca ble 69 mennesker drept av soldater. Det skjedde 18.

NRK - 02 jun 22 kl. 17:01

Palestinsk tenåring drept av israelske soldater

En palestinsk tenåring er skutt og drept av israelske soldater. Det melder AFP. Det er den fjerde palestineren som blir drept av israelske soldater på to dager.

NRK - 31 aug 22 kl. 19:15

Minst 50 sivile ble drept av regjeringssoldater i Mali

Ifølge FN-rappor, ble minst 50 sivile drept av regjeringssoldater i Mali under en operasjon i april. Utenlandske soldater deltok også, ifølge rapporten. Hendelsen fant sted 19.

NRK - 30 apr 22 kl. 19:39

Ukraina: Tre lik med fastbundne hender funnet ved Butsja

Likene av tre menn med fastbundne hender er funnet i nærheten av byen Butsja utenfor Ukrainas hovedstad Kyiv, opplyser ukrainsk politi lørdag. De tre ble funnet i ei grop i Butsja-distriktet fredag, ifølge politiet. – Ofrenes hender var fastbundet, de hadde bind for øynene, og noen var kneblet.

NRK - 01 maj 22 kl. 03:58

Minst fem russiske millionærer funnet døde

Minst fem russiske forretningsmenn er døde etter tilsynelatende å ha tatt sitt eget liv siden januar, skriver CNN. Tre av dem skal ha tatt livet av familiene sine før de tok sine egne liv. Fire av de døde har forbindelse til det statlige russiske gasselskapet Gazprom.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 8 timer siden

15 drept og flere skadd

15 personer er drept og flere skadd etter en skyteepisode på en skole i Izjevsk i Russland. Elleve av de drepte er barn..

Dagbladet - 11 timer siden

- Putin kan la seg friste

Store internasjonale medier har meldt at president Putin nå involverer seg mer direkte i krigføringen i Ukraina. Ekspert Tom Røseth ser ikke bort ifra at Putin kan la seg friste til å gjøre det..

Dagbladet - 15 timer siden

- Verste månedene i mitt liv

Britiske Shaun Pinner, som ble tatt til fange av russisk-støttede separatister i Ukraina, kommer med rystende detaljer om de siste seks månedene..

Dagbladet - Igår: 15:59

Russisk ambassade med Twitter-angrep

Den russiske ambassaden i Sverige har begynt å harselere med Sverige i en rekke Twitter-meldinger - på svensk..

Dagbladet - I førrgår: 12:51

Russisk viseforsvarsminister ferdig

General og logistikk-ekspert Dmitrij Bulgakov er ferdig i rollen som Russlands viseforsvarsminister. Det melder det statlige, russiske nyhetsbyrået TASS. - En viktig stilling, sier oberstløytnant Palle Ydstebø til Dagbladet..

Dagbladet - I førrgår: 20:45

Studie med oppsiktsvekkende fosterfunn

Nå kan det finnes en enkel løsning på å få barn til å like grønnsaker..

Dagbladet - 23 sep 22 kl. 18:52

- Desperasjon, kaos og forvirring

Russland-ekspert Flemming Splidsboel Hansen opplever folkeavstemningene i russiskokkuperte områder i Ukraina som et desperat forsøk på å avslutte krigen. Nå meldes det om kaos og forvirring i forbindelse med avstemningene, ifølge Hansen..

Dagbladet - 22 sep 22 kl. 18:19

Ny utvikling i rystende drapssak

Lauren Malt (19) ble drept av sin egen far. Nå er dommen klar..

Dagbladet - 22 sep 22 kl. 03:30

Putin-venn slippes fri

Onsdag fullførte Russland og Ukraina et fangebytte, som blant annet gjør at Viktor Medvedtsjuk, som kalles Putins nærmeste Ukrainske støttespiller, løslates..

Dagbladet - 22 sep 22 kl. 03:04

- Vekker sikkert mye motbør

Jonas Gahr Støre forteller Dagbladet at han syntes det er vanskelig å bedømme om Putin sitter utrygt, men er klar på at den russiske opptrappingen viser russerne at krigen ikke bare er en enkel operasjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com