NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 14:13

NRK - 23 Sep 18 kl. 02:03

Funnen 60-åring er død

Mannen som var funnen livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Han var i live då han blei funnen, og det ble arbeidet med livreddande førstehjelp, seier politiet til NTB. Pårørande er varsla..
Les mer på NRK


Les mer om:
Svelvik, Vestfold, Sør, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Funnen, 60-åringer , død
NRK - I førrgår: 03:37

Kvinne er funnen i Snåsa

Kvinna som var meldt sakna etter ho gjekk tur, er funnen, lettare nedkjølt, men i god behald av eit redningshelikopter, melder politiet i Trøndelag..

NRK - 23 Sep 18 kl. 02:03

60-åring funnen død

Mannen som var funne livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Pårørande er varsla..

NRK - 05 Jun 18 kl. 13:27

Mann (21) funnen død i Hardanger

Den 21 år gamle mannen som har vore sakna i Ålvik i Hardanger, er funnen død. Pårørande er varsla, opplyser innsatsleiar Rune Vedeler i politiet til NRK. Det er er ingenting som tyder på at noko straffbart har skjedd..

NRK - 04 Jun 18 kl. 09:31

Mann funnen død på Karmøy

Ein 57 år gamal mann var i dag tidleg funnen livlaus utanfor eit bustadhus i Åkrehamn i Rogaland. Politiet i Sør-Vest melder at dei har undersøkt staden og at ingenting tyder på at det har skjedd noko straffbart..

NRK - 30 May 18 kl. 13:43

Øvingsrakett funnen på avfallsplass

Ein øvingsrakett frå forsvaret er funnen på ein miljøstasjon ved Mogreina i Ullensaker i Akershus. Forsvaret skal hente raketten, melder politidistrikt Øst på Twitter..

NRK - 24 Jul 18 kl. 00:57

Den sakna er funnen død

22-åringen som søndag vart meldt sakna i Hjartdal i Telemark er funnen død måndag kveld. Det melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Dei pårørande er varsla om dødsfallet..

NRK - Igår: 04:16

Jenta er funnen

Jenta på 17 år som politiet og redningshundar leita etter i Fredrikstad-området, er no funnen, melder politiet i Øst på Twitter klokka 3.26..

NRK - 11 Jul 18 kl. 11:02

Sakna mann funnen død

Mannen i 60-åra som var sakna i Lier, er funnen død ved eit vatn i Kjekstadmarka. Dødsårsaka er foreløpig ukjent. Det blei sett i gang leiteaksjon etter at mannen ikkje kom heim frå skogtur i går kveld..

NRK - 22 Sep 18 kl. 00:05

Mann funnen av politihunden Sidney

Den sakna er funnen og leiteaksjonen ved Preikestolen er avslutta. Politiet gir æra til polititihunden Sidney som snusa seg fram til ein svært våt og nedkjølt mann i området Husafjellet. Mannen blir no frakta ned frå fjellet for å få tilsyn av lege..

NRK - 06 Jun 18 kl. 08:40

Kvinne funnen i god behald

Kvinna som vart sakna i Mehamn i Finnmark i går kveld er funnen, det seier politiet. Ho vart meldt sakna då ho gjekk ut med hunden sin i 22-tida i går kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nattetemperatur-rekord ble knust

De 25,4 gradene som ble målt i Tafjord og Surnadal natt til søndag, lå langt over tidligere rekorder for nattetemperatur i oktober. På nattetid finnes det ikke noe i nærheten av 25,4 grader i temperaturdata som strekker seg tilbake til 1950-tallet..

NRK - 15 minutter siden

500 skader etter flommen

Rundt 500 skader for 100 millioner kroner meldt inn etter flommen, ifølge Finans Norge.

NRK - 6 timer siden

53 registrert som utviklingshemma

Minst 53 personer er oppførte som psykisk utviklingshemma uten en utgreiing i spesialisthelsetjenesten, skriver VG. Avisen har kartlagt hvor mange som har blitt registerte som psykisk utviklingshemma de siste ti åra i norske kommuner..

NRK - 30 minutter siden

Slutt på gratispasseringer

I løpet av tirsdag vil alle de 38 bomstasjonene på Nord-Jæren være i drift. Det skriver Stavanger Aftenblad. Seks bomstasjoner i Stavanger og Sandnes har vært utsatt for hærverk, og fem av disse har vært satt ut av spill..

NRK - 1 time siden

Finsk forfatter er død

Den finske forfatteren Arto Paasilinna er død, 76 år gammel, melder Sveriges Radio. Paasilinna fikk sitt store gjennombrudd med "Harens år" i 1975. I dag er hans bøker oversatt til over 20 språk og har vunnet en rekke litterære priser..

NRK - 30 minutter siden

Anklager Frankrike for våpeneksport

Frankrike bryter egne regler om våpeneksport til Egypt, mener Amnesty International. I en rapport kommer det fram at egyptiske sikkerhetsstyrker har benyttet franske pansrede kjøretøy når de har skutt mot demonstranter under protestaksjoner i Egypt..

NRK - 30 minutter siden

Drapsforsøk opp for Høyesterett

Kvinnen som er dømt for gjentatte drapsforsøk ved å fore ektemannen med musegift, får anken sin opp i Høyesterett. Dommen skal vurdere om lagmannsretten har forstått loven korrekt da juryen fant kvinnen skyldig og retten til slutt avsa dom..

NRK - 45 minutter siden

Pompeo takket Saudi-Arabias konge

USAs utenriksminister Mike Pompeo takket kong Salman av Saudi-Arabia for at han forplikter seg til en grundig etterforskning forsvinningen til journalisten Jamal Khashoggi. Pompeo er på besøk i Saudi-Arabia i forbindelse med forsvinningssaken.

NRK - 45 minutter siden

300 skademeldinger etter flommen

Forsikringsselskapet If ble tatt på sengen av den kraftige flommen, og tror skadene kommer på flere titalls millioner kroner. Forsikringsselskapa venter enda flere skademeldinger når de evakuerte får flytte hem..

NRK - 1 time siden

Pressetreff med Merkel og Solberg

Statsminister Erna Solberg besøker Berlin, der hun møter Tysklands forbundskansler Angela Merkel. Solberg skal også delta på World Health Summit.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt