NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:37

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:22

Funn av tarmbakterier i prøver

Det er funnet tarmbakterier i prøver fra Fromreide Vannverk på Askøy. I går sendte det private vannverket ut kokevarsel til alle abonnenter. Kilden til bakteriene er foreløpig ikke funnet, skriver BA..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fromreide Vannverk, Askøy, BA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Funnav , tarmbakterieri , prøver
NRK - 24 Jun 19 kl. 10:05

Fant tarmbakterier i taket

Nye prøver fra taket i høydebassenget på Øvre Kleppe på Askøy viser funn av tarmbakterier, opplyser varaordfører Bård Espelid til NRK. Han mener dette styrker teorien om at bakteriene har kommet inn via fjellsprekker og stammer fra dyreavføring..

P4 - 24 Jun 19 kl. 10:12

Fant tarmbakterier i bassengtaket

Det er funnet tarmbakterier i taket på høydebassenget på Askøy. Det viser nye prøvesvar kommunen har fått i dag, melder NRK I to av fire prøver er det påvist E. coli og tarmbakterier.

Aftenposten - 24 Jun 19 kl. 10:42

Nye prøver på Askøy viser funn av tarmbakterier i taket på høydebassenget

Teorien om at bakterier kom inn i høydebassenget via fjellsprekker er styrket, ifølge varaordfører Bård Espelid i Askøy kommune..

P4 - 10 Oct 19 kl. 15:39

Tarmbakterier på Askøy

Det er funnet tarmbakterier i prøver fra Fromreide Vannverk på Askøy utenfor Bergen. I går sendte det private vannverket ut kokevarsel til alle de 134 abonnentene. Kilden til bakteriene er foreløpig ikke funnet, skriver Bergensavisen.

P4 - 08 Jul 19 kl. 15:19

Renner fortsatt inn tarmbakterier

Det renner fremdeles inn tarmbakterier gjennom sprekker i taket på høydebassenget på Askøy. Det viser nye prøver fra taket av høydebassenget, skriver Bergens Tidende. Kommunen er sikre på at det renner inn forurenset vann fra utsiden.

Aftenposten - 28 Jun 19 kl. 13:27

Derfor havner tarmbakterier i badevannet

Hvordan kan kraftig regn føre til farlig badevann?.

Dagbladet - 19 Aug 19 kl. 20:46

Evakuerer område etter funn av mistenkelig gjenstand

Ifølge Aftonbladet er det gjort funn av mulig sprengstoff under setet på en moped..

VG - 02 Aug 19 kl. 18:18

Nytt kokevarsel på Askøy etter e.coli-funn

Kommunen ber innbyggerne om å koke drikkevannet etter funn i 125-bassenget på Kleppe..

Dagbladet - 08 Oct 19 kl. 10:55

Funn av dødt foster - gjemt i flere år

Politiet omtalte det som et mistenkelig dødsfall i forrige uke. Tirsdag bekrefter de at saken dreier seg om funn av et dødt foster..

VG - 04 Nov 19 kl. 14:28

Bombegruppa på vei etter funn av mistenkelig gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei fra Oslo til Trondheim, hvor det er gjort funn av en uidentifisert gjenstand i trappeoppgangen til en blokk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 45 minutter siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 45 minutter siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt