NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:09

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:22

Funn av tarmbakterier i prøver

Det er funnet tarmbakterier i prøver fra Fromreide Vannverk på Askøy. I går sendte det private vannverket ut kokevarsel til alle abonnenter. Kilden til bakteriene er foreløpig ikke funnet, skriver BA..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fromreide Vannverk, Askøy, BA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Funnav , tarmbakterieri , prøver
NRK - 24 Jun 19 kl. 10:05

Fant tarmbakterier i taket

Nye prøver fra taket i høydebassenget på Øvre Kleppe på Askøy viser funn av tarmbakterier, opplyser varaordfører Bård Espelid til NRK. Han mener dette styrker teorien om at bakteriene har kommet inn via fjellsprekker og stammer fra dyreavføring..

P4 - 24 Jun 19 kl. 10:12

Fant tarmbakterier i bassengtaket

Det er funnet tarmbakterier i taket på høydebassenget på Askøy. Det viser nye prøvesvar kommunen har fått i dag, melder NRK I to av fire prøver er det påvist E. coli og tarmbakterier.

Aftenposten - 24 Jun 19 kl. 10:42

Nye prøver på Askøy viser funn av tarmbakterier i taket på høydebassenget

Teorien om at bakterier kom inn i høydebassenget via fjellsprekker er styrket, ifølge varaordfører Bård Espelid i Askøy kommune..

P4 - 10 Oct 19 kl. 15:39

Tarmbakterier på Askøy

Det er funnet tarmbakterier i prøver fra Fromreide Vannverk på Askøy utenfor Bergen. I går sendte det private vannverket ut kokevarsel til alle de 134 abonnentene. Kilden til bakteriene er foreløpig ikke funnet, skriver Bergensavisen.

P4 - 08 Jul 19 kl. 15:19

Renner fortsatt inn tarmbakterier

Det renner fremdeles inn tarmbakterier gjennom sprekker i taket på høydebassenget på Askøy. Det viser nye prøver fra taket av høydebassenget, skriver Bergens Tidende. Kommunen er sikre på at det renner inn forurenset vann fra utsiden.

Aftenposten - 28 Jun 19 kl. 13:27

Derfor havner tarmbakterier i badevannet

Hvordan kan kraftig regn føre til farlig badevann?.

Dagbladet - 19 Aug 19 kl. 20:46

Evakuerer område etter funn av mistenkelig gjenstand

Ifølge Aftonbladet er det gjort funn av mulig sprengstoff under setet på en moped..

VG - 02 Aug 19 kl. 18:18

Nytt kokevarsel på Askøy etter e.coli-funn

Kommunen ber innbyggerne om å koke drikkevannet etter funn i 125-bassenget på Kleppe..

Dagbladet - 08 Oct 19 kl. 10:55

Funn av dødt foster - gjemt i flere år

Politiet omtalte det som et mistenkelig dødsfall i forrige uke. Tirsdag bekrefter de at saken dreier seg om funn av et dødt foster..

NRK - 21 Jun 19 kl. 22:37

Nytt funn i Isdal-saken

I 1970 ble den mystiske Isdalskvinnen funnet død i en steinrøys utenfor Bergen. Nå er det gjort et nytt funn på åstedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 10 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 15 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 30 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 30 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 2 timer siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 3 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 3 timer siden

67 døde i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» fortsetter å øke. Ifølge den nasjonale kringkasteren NHK er 67 personer nå bekreftet omkommet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt