VG > Sport

Fredag, 30 Oktober, 19:33

VG - 23 sep. 20 kl. 10:54

Full strid i retten: Bertheussen mener Tybring-Gjedde snakker usant

Noen dager før Laila Anita Bertheussen ble pågrepet varslet Ingvil Smines Tybring-Gjedde Statsministerens kontor om sine mistanker. Da hadde hun gradvis fattet mer og mer mistanke mot kvinnen hun trodde var fornærmet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Laila Anita Bertheussen, Ingvil Smines Tybring-Gjedde Statsministerens, Tybring-Gjedde

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Full, stridi , retten, Bertheussen, mener, Tybring-Gjedde, snakker, usant
P4 - 23 sep. 20 kl. 15:48

Ap krever svar om Bertheussen-varsling

Arbeiderpartiet krever svar fra statsminister Erna Solberg etter nye opplysninger i Bertheussen-saken i dag. Da forklarte tidligere beredskapsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde seg i Oslo tingrett. Hun sa at hun syntes Laila Bertheussen reagerte mistenkelig rolig på de angivelige truslene mot henne og samboer Tor Mikkel Wara .

VG - 30 sep. 20 kl. 10:01

Bertheussen om karantenebrudd: – Jeg har antistoffer for covid-19

OSLO TINGRETT (VG) Statsadvokaten mener Laila Bertheussen har utvist risikovilje fordi hun angivelig brøt karantenen på Sverigetur i august. – Jeg har antistoffer for covid-19, sier Bertheussen i retten onsdag..

P4 - 30 sep. 20 kl. 09:52

Elden: - Bertheussen feilaktig hengt ut

Laila Bertheussen avviser nå at hun brøt karantenereglene når hun reiste flere turer til Sverige og en tur til Spania uten å gå i karantene. I går sa aktor at hun viser ved flere anledninger har brutt karantenereglene og at det viser risikovilje. Bertheussens forsvarer John Christian Elden sier til Aftenposten i en pause i retten i dag at Bertheussen har fått påvist antistoffer mot det nye coronaviruset.

P4 - 18 sep. 20 kl. 07:56

På befaring i bolig

Oslo tingrett skal i dag på befaring i boligen til Laila Anita Bertheussen og Tor Mikkel Wara. De seks dommerne skal til boligen, sammen med Bertheussen, hennes forsvarer og aktoratet. Det er i og ved boligen at de fleste av trusselhendelsene Bertheussen er tiltalt for har skjedd..

Aftenposten - 23 sep. 20 kl. 08:44

Tybring-Gjedde: Fikk mistanke til Bertheussen etter trusselbrev

Ingvild Smines Tybring-Gjedde og Laila Anita Bertheussen sendte fortrolige meldinger på Messenger. Nå skal eksstatsråden forklare seg i saken der Bertheussen er tiltalt..

VG - 23 sep. 20 kl. 15:49

SMK: Ble ikke varslet om Bertheussen-mistanken

Statsministerens kontor fikk ikke noe varsel om mistankene mot Laila Anita Bertheussen før PST orienterte dem om at en siktelse var på gang, kort tid før Bertheussen ble pågrepet..

P4 - 23 sep. 20 kl. 15:48

SMK: - Ble ikke varslet

Arbeiderpartiet krever svar fra statsminister Erna Solberg etter nye opplysninger i Bertheussen-saken i dag. Da forklarte tidligere beredskapsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde seg i Oslo tingrett. Hun sa at hun syntes Laila Bertheussen reagerte mistenkelig rolig på de angivelige truslene mot henne og samboer Tor Mikkel Wara .

P4 - 25 sep. 20 kl. 10:35

Avviser ekspertuttalelser

Skrifteksperter fra Kripos mener skriften i et av trusselbrevene til Tor Mikkel Wara og ekteparet Tybring-Gjedde er sterkt lik skriften til Waras samboer, Laila Anita Bertheussen. Det kom fram i rettssaken mot Bertheussen i dag. Selv kaller den 55 år gamle kvinnen ekspertuttalelsen absurd og nekter for å ha skrevet brevet.

P4 - 25 sep. 20 kl. 12:36

Bertheussen: -Ikke redd for pulver

Laila Anita Bertheussen ble ikke redd da det ble funnet hvitt pulver i postkassen sammen med et trusselbrev 2. mars i fjor. Det fortalte hun i Oslo tingrett i dag.

P4 - 29 sep. 20 kl. 16:46

Bertheussen brøt karantenereglene flere ganger

Dokumenter fra etterforskningen viser at Laila Bertheussen brøt karantenebestemmelsene flere ganger. Blant annet ble et brev til hennes forsvarer John Christian Elden postet i Sverige samtidig som hun handlet i Strømstad. Aktor mener brudd på karanteneregler viser risikovilje skriver NRK.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Sandnes Ulf-spiller støttet Kastrati etter «soper»-kommentar – nå har begge fått karantene

Kristiansund-spiller Flamur Kastrati (28) er ilagt fire kampers karantene for skjellsordene mot Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo. Også Sandnes Ulf-spiller Johannes Hummelvoll-Nunez (23) har fått karantene..

VG - 1 time siden

Iselin Guttormsen om underlivskam: - Vi jenter må eie fitta vår

Influencer og sexolog Iselin Guttormsen sier åpenheten bidrar til å se hvor sårbare kvinner er når det kommer til eget underliv. – Kvinner som operer underlivet er ikke problemet her, sier hun..

VG - 1 time siden

Tom Hugo Hermansen mistet håpet: Nå ber han om hastehjelp for andre

Popartist Tom Hugo (41) møtte veggen da coronakrisen rammet i mars. Bare «flaks» gjorde at han fikk den hjelpen han trengte..

VG - 2 timer siden

Englands VM-helt Nobby Stiles er død

Han var kjent som «Den tannløse tigeren». Nå glefser ikke Nobby Stiles mer..

VG - 3 timer siden

Hevder guttespiller ble kalt «svarting» – Grorud-leder kritisk til NFFs håndtering

GRORUD (VG) Et barn sto nylig gråtende igjen på kunstgresset etter en kamp mot et lag fra Oslo, ifølge Grorud-leder Vilde Mollestad Rislaa. Hun mener fotballforbundets avdeling i hovedstaden ikke tok tak da hun rapporterte inn saken som rasisme..

VG - 4 timer siden

Et lojalt venneportrett. Dag Kullerud: «Fenomenet Dan Børge»

Biografien om Dan Børge er blitt en sympatisk bok om en sympatisk kar - men alt i alt en temperaturløs affære..

VG - 4 timer siden

Kina tenker i lange baner

Mens USA er opptatt av å velge president legger Kina langsiktige planer. Stormakten i øst kan utnytte politisk usikkerhet og økonomisk krise i vest til å styrke sin globale makt..

VG - 6 timer siden

Reuters: Kraftig jordskjelv i Middelhavet

Hellas og Tyrkia er rammet av et jordskjelv med en styrke på 7. Det skjedde ved øya Samos i Egeerhavet..

VG - 6 timer siden

På tide å stille krav til milliardoverføringer til Polen

Abort-innstramningene i Polen har ført til et enormt sinne i gatene i Warszawa, Gdansk, Bialystok, Szczecin, og Krakow, men også i tusenvis av småbyer rundt om i hele Polen. Norge må legge et tydelig press på den polske regjeringen..

VG - 7 timer siden

Forfatteren Jan Myrdal er død

Forfatteren, skribenten og debattanten Jan Myrdal er død. Han ble 93 år gammel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt