Dagbladet > Nyheter

Thursday, 12 December, 16:50

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 02:43

Full ordkrig etter naziutspill

Mandag sa statsminister Erna Solberg at svenske nynazister deltar i demonstrasjoner i Norge. Sveriges energiminister Anders Ygeman snur delvis etter å ha bedt henne om å «se seg selv i speilet»..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Erna Solberg, Norge, Anders Ygeman

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Full, ordkrig, etter, naziutspill
NRK - 01 May 19 kl. 16:14

Ordkrig mellom Moxnes og Listhaug

Etter å ha kastet stikk mot hverandre i sine taler, ble det ordkrig mellom Rødt-leder Bjørnar Moxnes og Frp-nestleder Sylvi Listhaug i Drammen. Foran TV-kameraene ble det en liten ordkrig mellom de to om bompenger og innvandring..

Hegnar.no - 21 Aug 19 kl. 20:19

Mette Frederiksen ønsker ikke ordkrig med Trump

Danmarks statsminister sier hun ikke vil gå inn i en ordkrig med president Donald Trump etter at han kalte hennes svar på hans Grønland-utspill for «vemmelig»..

Dagbladet - 13 Aug 19 kl. 03:02

Ut mot Ernas naziutspill

Erna Solbergs utspill om nynazister i Sverige falt ikke i god jord hos landets energiminister Anders Ygeman..

NRK - 21 Aug 19 kl. 20:00

Frederiksen ønsker ikke ordkrig

Danmarks statsminister Mette Frederiksennsier hun ikke vil gå inn i en ordkrig med president Donald Trump om Grønland-kjøp. – Jeg synes vi skal holde fast ved at det er den amerikanske presidenten som har meldt avbud, sier hun til dansk TV 2..

P4 - 21 Aug 19 kl. 20:16

Vil ikke gå i en ordkrig med Trump

Danmarks statsminister Mette Fredriksen vil ikke gå i en ordkrig med USAs president Donald Trump. Det melder danske TV2. Tidligere i kveld kalte Trump Fredriksens utspill for vemmelige.

VG - 09 Sep 19 kl. 09:34

Full ordkrig mellom Donald Trump og stjerneparet

President Donald Trump (73) beskyldte i natt John Legends kone (33) for å være stygg i munnen og Legend for å være «kjedelig»..

NRK - 23 May 19 kl. 22:25

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

VG - 05 Aug 19 kl. 13:56

Listhaug og Jensen i full ordkrig med Tajik om ytringsfriheten

Siv Jensen og Sylvi Listhaug sier et krenkelseshysteri har spredt seg i Norge, hvor hensynet til dem som blir krenket av ytringer er så sterkt at det går ut over ytringsfriheten. De angriper blant annet Hadia Tajik, som slår kraftfullt tilbake..

Dagbladet - 30 Jun 19 kl. 01:46

Raser mot Putin etter homofili-utspill

Det foregår en aldri så liten ordkrig mellom Russlands president Vladimir Putin og den britiske superstjerna Elton John..

Aftenposten - 08 Jun 19 kl. 18:56

Full fører fylte full tank. Så sovnet han.

Bilføreren var så møkk full at han ikke evnet å blåse i politiets alkometer. Likevel slo akkaratet ut på signalrødt..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt