VG > Utenriks

Onsdag, 03 Mars, 18:16

VG - 12 nov. 20 kl. 23:28

Full forvirring i Georgia: Skal telle stemmer på nytt - for hånd

MILLEDGEVILLE, GEORGIA (VG) Alle stemmer i delstaten Georgia må telles på nytt, og denne gangen skal det gjøres for hånd. - Har ikke sett lignende i min levetid, sier professor i politikk..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Milledgeville, Georgia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Full, forvirringi , Georgia, Skal, telle, stemmer, nytt, for hånd
NRK - 13 nov. 20 kl. 20:37

CNN: Biden-seier i Georgia

Joe Bidens vinner delstaten Georgia, mens Donald Trump vinner Nord-Carolina, melder CNN. En seier i Georgia betyr 306 valgmenn for Biden. Det er mer enn nok til å bli valgt som president, men en seier i Georgia er likevel viktig politisk..

VG - 05 jan. 21 kl. 22:41

CNN: Mot demokratisk dobbeltseier i Georgia.

ATLANTA, GEORGIA (VG) Demokraten Raphael Warnock skal ifølge både CNN og NBC ha vunnet den ene av de to senatsplassene fra Georgia. Han skal ha fått 50,5 prosent av stemmene..

VG - 13 nov. 20 kl. 17:26

Ny Georgia-opptelling er i gang - for hånd

MILLEDGEVILLE, GEORGIA (VG) Valgmedarbeiderne i Georgia har fått seks dager på seg til å telle opp fem millioner stemmer for hånd. I Milledgeville er det ingen som har gjort det før..

VG - 13 nov. 20 kl. 22:07

Trump-supportere i Georgia i harnisk

ATLANTA, GEORGIA (VG) Sinte Trump-supportere demonsterte i Georgia mot det de mener er valgfusk og feilaktige erklæringer av Joe Biden som vinner av delstaten..

VG - 13 nov. 20 kl. 22:24

Derfor er Georgia så viktig for Joe Biden

OSLO/MIDGEVILLE, GEORGIA (VG): Det som skjer i Georgia 5. januar, får enorm påvirkning på Joe Bidens sjanse til å gjennomføre politikken sin de neste to årene..

NRK - 06 des. 20 kl. 01:16

Trump holdt valgmøte i Georgia

President Donald Trump startet valgmøtet i Georgia til støtte for to republikanske senatorer med å gjenta påstanden om at han vant delstaten i presidentvalget. – Vi vant i Georgia, bare så du vet det, sa Trump til folkemengden..

NRK - 16 des. 20 kl. 04:54

Biden dro til Georgia

Påtroppende president Joe Biden kastet seg inn i valgkampen i Georgia i håp om å sikre et flertall i Senatet til Demokratene. Han dro til Georgia for å delta på et arrangement til støtte for de demokratiske utfordrerne Jon Ossoff og Raphael Warnock..

VG - 03 jan. 21 kl. 09:48

Senatskandidat før avgjørende Georgia-valg: – Vi kommer til å vinne

ATLANTA, GEORGIA (VG) Jon Ossoff (33) er tidligere journalist. Han har gått på eliteskoler og har aldri hatt et politisk verv. Nå sier han til VG at han er sikker på å vinne et avgjørende sete for demokratene under Senatsvalget i Georgia 5.

VG - 04 jan. 21 kl. 05:00

Kamala Harris ut mot Trump på Georgia-valgmøte: – Desperasjon

SAVANNAH, GEORGIA (VG) Påtroppende visepresident Kamala Harris er i Georgia for å sanke stemmer til tirsdagens senatsvalg. Fra talerstolen natt til mandag var hun ikke nådig i sin kritikk av den lekkede Trump-samtalen..

VG - 05 jan. 21 kl. 02:11

Trump-velgere i Georgia: – Dette er et korrupt valg

DALTON, GEORGIA (VG) Trump-velgere i Georgia støtter presidenten fullt ut etter at han sa til delstatens administrasjonsminister at han ville «finne» flere stemmer..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Blodig og kaotisk i Myanmars gater – flere drepte

Soldater skyter med skarpt mot demonstranter i flere byer i Myanmar. Minst ti skal være drept bare onsdag, hvorav to er skutt i hodet..

VG - 8 timer siden

Eksplosjon ved testsenter i Nederland - målrettet handling

Et metallrør eksploderte ved et testsenter nord i Nederland. Politiet går ut fra at testsenteret var målet..

VG - I førrgår: 22:23

Trump holder sin første tale som eks-president : – Jeg vil ikke starte et nytt parti

ORLANDO (VG) Tidligere president Donald Trump skal søndag holde sin første tale etter at Joe Biden inntok Det hvite hus..

VG - 28 feb. 21 kl. 12:56

Trump-fansen før kveldens tale: Noen bør fjernes som ugress

ORLANDO (VG) I kveld holder Donald Trump sin første tale siden Joe Biden ble satt inn som president. Tilhengerne til ekspresidenten håper han skal stille til valg på nytt..

VG - 28 feb. 21 kl. 09:24

Ny kvinne står frem med anklager mot guvernør Cuomo

Andrew Cuomo har nektet for påstandene om seksuell trakassering. Nå forteller en ny kvinne sin historie fra New York-guvernørens kontor..

VG - 27 feb. 21 kl. 17:11

Seks gikk gjennom isen i Sverige – én død, flere til sykehus

En person er omkommet etter isdramaet i Mälaren i Sverige, skriver Aftonbladet..

VG - 26 feb. 21 kl. 22:33

79 drept i fengselsopprør i Ecuador

En strid mellom kriminelle gjenger om «kontroll» i fengslene skal være årsaken til blodbadet, opplyser landets myndigheter..

VG - 26 feb. 21 kl. 19:31

Fersk video: Flykter i panikk da militærjuntaen skyter

En fersk video fra fredagens demonstrasjoner viser hvordan militærjuntaen i Myanmar skyter over demonstranter som flykter i panikk. Sikkerhetsstyrkene har tidligere drept demonstranter..

VG - 25 feb. 21 kl. 10:54

Kina: Mann dømt til å betale tidligere kone for husarbeid

En kinesisk mann må betale sin tidligere kone i overkant av 67.000 kroner for husarbeid hun skal ha utført under deres fem år lange ekteskap..

VG - 24 feb. 21 kl. 17:01

Slik skal Sverige unngå en tredje bølge

Sverige har siden mars i fjor valgt en annen coronastrategi enn sine naboland. Nå strammer de inn reglene i frykt for en tredje bølge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt