VG > Innenriks

Sunday, 07 June, 08:40

VG - 23 May 20 kl. 22:49

Full folkefest i Tromsø Alpinpark: – Vi legger oss flate

Fredag kveld arrangerte Tromsø Alpinpark et midnattsarrangement, hvor de forventet rundt 30 gjester. I stedet ble det anslått at nærmere 1500 personer dukket opp, ifølge avisa Nordlys..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tromsø Alpinpark, Nordlys

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Full, folkefesti , Tromsø, AlpinparkVi , leggeross , flate
P4 - 23 May 20 kl. 23:03

Full fest i Tromsø

I kveld arrangerte Tromsø Alpinpark et midnattarrangement hvor de forventet at det skulle komme rundt 30 gjester. I stedet ble det anslått at nærmere 1500 dukket opp, i følge avisa Nordlys. Gjestene ble sendt opp i skiheis, og trukket med tråkkemaskin til toppen av fjellet der midnattskolen skulle nytes.

Aftenposten - 20 Feb 20 kl. 18:16

To menn fengslet etter mistenkelig dødsfall i Tromsø

To menn i 20-årene som er siktet etter et at en 17-år gammel jente ble funnet død i Tromsø tirsdag blir varetektsfengslet med full isolasjon i en uke..

NRK - 17 May 20 kl. 15:47

Ingen nye smittede i Tromsø

Det ble 16. mai ikke påvist noen nye tilfeller av covid 19 i Tromsø. Denne dagen ble det gjennomført 62 koronatester ved Tromsø kommunes testsenter i Fiolveien.

Aftenposten - 27 Feb 20 kl. 20:28

Tidligere Aalesund-spiller trener med Tromsø

Adam Örn Arnason (24) har møtt opp på Tromsøs treningsfelt på Marbella. Klubben håper islendingen blir Tromsø-spiller..

NRK - 24 Apr 20 kl. 22:25

Sier nei til hyttebygging i Tromsø

Aps kommunestyregruppe i Tromsø sier nei til utbyggingen av Arctic Center på Kvaløya i Tromsø. De mener inngrepene i naturen blir for omfattende. Det er planlagt skiheiser og 340 hytter.

NRK - 20 Feb 20 kl. 17:37

Varetektsfengsla i en uke

To menn i 20-årene som er sikta etter det mistenkelige dødsfallet i Tromsø, varetektsfengsles i full isolasjon i en uke, har Nord-Troms tingrett bestemt. Påtalemyndigheten ba om to uker, men kommer ikke til å anke avgjørelsen, ifølge politiadvokaten..

VG - 27 Feb 20 kl. 14:22

Coronasmittet kvinne i Tromsø: – Hun lider kanskje mest av kjedsomhet

TROMSØ (VG) Smittevernoverlege Trond Brattland er i daglig kontakt med den coronasmittede kvinnen i Tromsø. Han sier hun oppfattes som helt frisk..

NRK - 07 Feb 20 kl. 10:08

Kommunetopp i Tromsø avskjediget

Leder av Oppfølgingstjenesten i Tromsø, Arne Kjell Johansen, ble avskjediget rett før jul, opplyser hans advokat Edvard Bakke. Johansen er sterkt uenig i begrunnelsen, og det jobbes nå med å ta ut stevning mot Tromsø kommune for å søke erstatning..

P4 - 15 Apr 20 kl. 15:14

Tromsø avlyser 17. mai-tog

Også Tromsø føyer seg nå inn i rekken av byer som velger å avlyse 17. mai-toget. Det fortalte ordfører i Tromsø Gunnar Wilhelmsen på en pressekonferanse for kort tid siden.

VG - 20 Apr 20 kl. 13:45

Simo Valakari om Tromsø-bruddet: – Var vel noen som ble trøtt av meg

TROMSØ (VG) Simo Valakari (46) benekter at det var en opprivende krangel med klubbledelsen som gjorde det umulig for Tromsø-treneren å fortsette i jobben..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 timer siden

Trusselbrev-forsker: Det er skrevet feil norsk med vilje

Den danske trusselbrev-forskeren Tanya Karoli Christensen mener forfatteren av trusselbrevet i Lørenskog-saken kan en hel del norsk – og skriver feil med vilje..

VG - 12 timer siden

Nå kommer sommervarmen tilbake

Etter en pinsehelg med strålende sommervær kom en periode med lavtrykk og regn over store deler av landet. I løpet av neste uke ser det ut til at temperaturen øker..

VG - 14 timer siden

Erfaren redningsmann fant levningene i Ørsta: – Veldig spesielt

Polske Maja Herner (25) forsvant sporløst i Ørsta høsten 2018. Fredag gjorde den erfarne redningsmannen Odd Staurset funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - 19 timer siden

Politiet søker i fjellet etter funn av beinrester i Ørsta

Politiet søker lørdag etter levninger i fjellet i Ørsta med hund og mannskap fra Røde Kors. Fredag ble det gjort funn i området der den polske kvinnen Maja Herner (25) forsvant i november 2018..

VG - 21 timer siden

Familien til Kristian (34): – Preget av sjokk, uvirkelighet, sorg og sinne

– Vi er rørt og takknemlig over den enorme støtten vi får, skriver familien til Kristian Løvlie (34) som ble drept i Nittedal, i en uttalelse gjennom deres bistandsadvokat..

VG - 22 timer siden

SV-Audun til Erna: – Ikke vær så irriterende høflig mot Trump

Audun Lysbakken (SV) ber Erna Solberg (H) fordømme Donald Trumps håndtering av demonstrasjonene etter drapet på afrikansk-amerikanske George Floyd (46)..

VG - 23 timer siden

Unge ruser seg på lystgass: Hvor farlig er det?

Denne uken ble det funnet flere hundre gasspatroner med lystgass i Oslo..

VG - Igår: 05:00

Frp fosser frem i ny VG-måling, mens Høyre og Ap faller

Høyre og Arbeiderpartiet mister til sammen nesten 6 prosentpoengs oppslutning i VGs ferske partibarometer for juni. Fremskrittspartiet gjør samtidig et stort hopp..

VG - Igår: 22:50

Kan ha funnet skoen til forsvunne Maja Herner (25)

Maja Herner (25) forsvant sporløst fra Ørsta i Sunnmøre høsten 2018. Nå har politiet gjort funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - Igår: 20:33

Lørenskog-saken: Her er hele trusselbrevet

Politiet mener brevet er konstruert for å villede dem fra et drap de mener Tom Hagen står bak. Selv nekter han for å ha noe med konas forsvinning å gjøre. Her er det fem sider lange trusselbrevet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt