NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 04:19

NRK - 05 mar 22 kl. 13:39

Full fest i Holmenkollen

– Det har nå utviklet seg til en real fyllefest, sier operasjonsleder Tore Solberg om skifesten i Holmenkollen i dag. Det er mange overstadig berusede mindreårige i området ved Frognerseteren. Solberg forteller at det er flere som ikke klarer å oppføre seg, og noen er hissige. Han kommer med en tydelig oppfordring til besøkende: – Folk må gjerne kose seg i sola, men man må oppføre seg. Dagen startet rolig, men operasjonslederen forteller at det nå er nok å gjøre for både politiet og helsepersonell.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tore Solberg, Holmenkollen, Frognerseteren, Voksenlia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Full, festi , Holmenkollen
Klartale - 02 maj 22 kl. 07:00

Endelig id uten korona-regler: – Som jul og 17. mai på én gang

Bønn, familie, gaver og god mat. Slik blir mandag 2. mai for norske muslimer.

NRK - 05 mar 22 kl. 13:39

Real fyllefest i Holmenkollen

– Det har nå utviklet seg til en real fyllefest, sier operasjonsleder Tore Solberg om skifesten i Holmenkollen i dag. Det er mange overstadig berusede mindreårige i området ved Frognerseteren. Solberg forteller at det er flere som ikke klarer å oppføre seg, og noen er hissige.

Aftenposten - 19 mar 22 kl. 13:20

Norsk drømmedag i Holmenkollen

HOLMENKOLLEN (VG) I et Holmenkollen badet i sol ble Tiril Eckhoff historisk med sin verdenscupseier nummer 29, mens….

VG - 20 mar 22 kl. 15:39

Dobbelt norsk: - Var to konger i Holmenkollen i dag

HOLMENKOLLEN (VG) - Det var to konger i Holmenkollen i dag, meldte Sturla Holm Lægreid etter å ha blitt slått på målstreken av den ene: Sivert Guttorm Bakken..

Klartale - 29 jul 22 kl. 10:53

Frode synes det er mange fordeler ved å droppe alkohol

Vin til maten. Pils når vi får lønn. Drinker på stranda på ferie.

E24 - 25 sep 21 kl. 17:21

Full fest på Stordalens flaggskipshotell: – Jeg skal gi bånn gass

Petter Stordalen var i Sverige da han fikk beskjed om at Norge åpner opp. Da gikk turen rett hjem for å stable en fest på beina..

NRK - 28 feb 22 kl. 22:54

Holmenkollen i Ukrainske farger

Holmenkollen er fra i kveld svøpt i det ukrainske flaggets farger, og slik skal det være ut Kollenhelga. Idrettsbyråd Omar Samy Gamal sier til NRK at han vil at FIS skal støtte kravet om å utestenge de russiske utøverne fra helgens renn. Han oppfordrer publikum til å ha med både ukrainske og norske flagg under verdenscuprennet i helga..

Aftenposten - 01 mar 22 kl. 09:05

Nekter russere til start i Drammen og Holmenkollen

Tirsdag varslet Norges Skiforbund at de kommer til å arrangere renn i Drammen og Holmenkollen uten russere og….

Aftenposten - 01 mar 22 kl. 11:17

Russerne reiser hjem fra Norge

HOLMENKOLLEN (Aftenposten): Det blir ingen russisk deltagelse i Drammen eller Holmenkollen..

VG - 05 mar 22 kl. 11:19

Rørt Johaug tok til tårene etter å ha parkert konkurrentene i sitt siste Kollen-renn

HOLMENKOLLEN (VG) Therese Johaugs siste dans i Holmenkollen ble en triumfferd fra start til slutt. Etter å ha krysset målstreken tok hun til tårene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ordførere mot elektrifisering av sokkelen

Olje- og energiminister Terje Lien Aasland, får motstand fra sine egne om elektrifisering av sokkelen. Aasland slo i Dagens Næringsliv tirsdag fast at elektrifiseringen av norsk sokkel skal gjennomføres. Det mener Ap-ordførerne i både Sandnes, Farsund, Sunndal og Høyanger er en dårlig ide, skriver Klassekampen.

NRK - 1 time siden

Sikkerhetsekspert: Trusselen fra IS i Afrika vokser

Trusselen fra den ekstreme islamistgruppa IS i Afrika vokser for hver dag som går, sier en ekspert på sikkerhet i Afrika. Martin Ewi forklarte seg til FNs sikkerhetsråd om terrorgruppas økende styrke i Afrika tirsdag. Han sier at minst 20 land i Afrika nå rammes direkte av IS-aktivitet, mens gruppa bruker mer enn 20 andre land til logistikk, pengeinnsamling og annet.

NRK - 1 time siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 1 time siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 1 time siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 3 timer siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 3 timer siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 4 timer siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 4 timer siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com