VG > Nyheter

Tuesday, 28 January, 10:01

VG - 12 Jun 19 kl. 23:01

Full alarm om renhold i Forsvaret: – Må sikre helse og arbeidsmiljø

Arbeidstagerorganisasjonene mener Forsvaret må slutte å outsource renholdet, etter at bygg måtte stenges på Skjold leir på grunn av helsefare. Forsvaret sier imidlertid at renholdstjenestene har «oppfylt forventningene»..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Forsvaret, Skjold

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Full, alarmom , renholdi , Forsvaret, , sikre, helse, og arbeidsmiljø
Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 06:32

Forsvaret får renhold-kritikk

Arbeidstakerorganisasjonene mener Forsvaret må slutte å sette ut renholdet til private etter at en bygning måtte stenges på Skjold leir på grunn av helsefare..

NRK - 13 Jun 19 kl. 00:56

Forsvaret får renhold-kritikk

Arbeidstakerorganisasjonene (ATO) mener Forsvaret må slutte å sette ut renholdet til private etter at en bygning måtte stenges på Skjold leir på grunn av helsefare, melder VG..

NRK - 27 Mar 19 kl. 22:44

Slo full alarm om 1600 passasjerar

Kystverket slo full alarm då dei fekk maydasignal frå Viking Sky på Hustadvika laurdag. «Cruiseship har black out. Veldig nærme land.

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 19:54

Falsk alarm utløste full utrykking på Schiphol

Det var en falsk alarm som førte til full utrykking på Schiphol lufthavn i Amsterdam. Flyselskapet Air Europa beklager hendelsen..

VG - 28 Nov 19 kl. 18:41

Slår full NAV-alarm: Alle departementer skal under lupen

Statsminister Erna Solberg (H) har slått full NAV-alarm: Nå har hun bedt statsrådene undersøke om departementer og underliggende etater kan ha feiltolket EØS-regelverket også på andre områder..

P4 - 06 Nov 19 kl. 21:21

Alarm Nederland

Falsk alarm førte i kveld til full utrykning på den store nederlandske flyplassen Schipol i kveld. Det kom meldinger om en mulig gisselsituasjon på et av flyene til det spanske selskapet Air Europa. Men det var en feil ombord i flyet som utløste en alarm som igjen satte flyplassen i terrorberedskap, melder AFP..

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 06:32

Forsvaret får renhold-kritikk etter at leir måtte stenges på grunn av helsefare

Arbeidstakerorganisasjonene mener Forsvaret må slutte å sette ut renholdet til private etter at en bygning måtte stenges på Skjold leir på grunn av helsefare..

NRK - 16 Mar 19 kl. 23:06

Slo alarm etter smell fra ballonger

Det ble slått full alarm da det kom meldinger om mulig skyting på universitetet i Michigan lørdag. Det viste seg å være en gruppe studenter som smelte ballonger. Universitetsledelsen og politiet oppfordret folk til å søke tilflukt og holde seg i ro..

NRK - 07 Feb 19 kl. 09:24

Renhold stjeler tid fra sykepleiere

6 av 10 sykepleiere bruker daglig tid på oppgaver de mener andre burde utføre, det skriver Sykepleien. Sykepleieroppgaver blir satt på vent mens renhold og kjøkkenarbeid blir unnagjort, viser en ny undersøkelse..

NRK - 17 May 19 kl. 20:48

Drone 100 meter unna fly

En stor drone var 100 meter fra Widerøe-fly ved Svolvær lufthavn 7. mai. Det ble slått full alarm.

Fler nyheter fra VG

VG - 11 timer siden

Holocaust-overlevende: «Du skal ikke være likegyldig»

Kronprins Haakon og statsminister Erna Solberg var blant gjestene foran jernbaneporten i utryddelsesleiren Auschwitz i Polen mandag..

VG - 14 timer siden

Trump-forsvarer: – Slik som krig, er riksrett et helvete

En av Donald Trumps forsvarere, som var den sentrale etterforskeren i riksrettssaken mot daværende president Bill Clinton på 1990-tallet, mener det er en overdreven bruk av riksrett blant USAs politikere..

VG - 14 timer siden

Trump-forsvarer etter bok-lekkasje: – Vi forholder oss ikke til spekulasjoner

Donald Trumps juridiske team antyder at de ikke vil snakke om lekkasjen fra boken til tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton mandag..

VG - 20 timer siden

Nytt drama etter bok-lekkasje: – Legger stort press på republikanerne

Riksrettssaken mot president Donald Trump kan få en ny omdreining når saken gjenopptas mandag kveld. Flere mener nå at sjansene for at det vil bli ført vitner øker, og to republikanere åpner nå for dette..

VG - 22 timer siden

Full uenighet om flystyrt i Afghanistan

Et fly har styrtet i Afghanistan, ifølge lokale myndigheter. Taliban hevder de har skutt ned et amerikansk militærfly, men det er fremdeles uklart hvem flyet tilhører..

VG - 20 timer siden

Nye Trump-opplysninger i lekket bok: - Legger stort press på republikanerne

Riksrettssaken mot president Donald Trump kan få en ny omdreining når saken gjenopptas mandag ettermiddag. Flere mener nå at sjansene for at det vil bli ført vitner øker..

VG - 22 timer siden

Flyselskap avviser flystyrt i Afghanistan

Et passasjerfly skal ha styrtet i Afghanistan, melder lokale medier. Men flyselskapet hevder at dette ikke stemmer..

VG - 22 timer siden

«Håndgranaten» Rudy Giuliani: – Han har ødelagt ettermælet sitt

NEW YORK (VG) Hva skjedde med nasjonalhelten Rudy Giuliani? Hans tidligere medarbeider Ken Frydman er ikke nådig overfor VG..

VG - Igår: 05:31

Politimann reddet hennes datter (3) ut av brennende hus: – Jeg skylder ham livet mitt

KALNES (VG) I vinduet ovenpå sto treåringen og ropte «mamma, mamma, det brenner, det brenner!». Nede på gaten sto Sireh Elise Bojang (28) og fryktet hun skulle miste datteren..

VG - Igår: 12:51

Svarer på Oslo Høyre-vedtak: Minister vil verne vern av Oslomarka

Troms og Finnmark Høyre viste tydelig hva de synes om Oslo Høyres snuoperasjon i spørsmålet om konsekvensutredning av Lofoten, Vesterålen og Senja..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt