NRK > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 04:41

NRK - 24 sep. 20 kl. 10:35

Full T-bane-stans i Oslo

Det er full stans på alle T-banelinjer i Oslo på grunn av en vekselfeil på Tøyen stasjon, melder Sporveien. Problemet oppsto litt etter klokken ni og førte til store forsinkelser i trafikken. I tillegg er det busstreik..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Tøyen, Sporveien

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Full, T-bane-stansi , Oslo
Aftenposten - 24 sep. 20 kl. 10:18

Full stans i T-banetrafikken i Oslo

Feil i en sporveksel på Tøyen gjør at det er full stans i T-banetrafikken i Oslo torsdag formiddag..

P4 - 24 sep. 20 kl. 10:44

Full stans i t-banetrafikken

Det er full stans på alle T-banelinjer i Oslo på grunn av en vekselfeil på Tøyen stasjon. Problemet oppsto litt etter klokken ni og fører til ekstra store forsinkelser i trafikken. På grunn av den pågående busstreiken er det nå trikken det eneste kollektivtilbudet for de reisende i Oslo akkurat nå..

NRK - 30 sep. 20 kl. 01:30

Krever stans i krigshandlingene

FNs sikkerhetsråd krever umiddelbar stans i krigshandlingene i Nagorno-Karabakh etter tre dager med harde kamper. Alle Sikkerhetsrådets 15 medlemmer ga sin enstemmige støtte til generalsekretær António Guterres' appell om stans i krigshandlingene..

NRK - 01 okt. 20 kl. 02:26

Ber om full stans i kamphandlinger

Russlands president Vladimir Putin og Frankrikes president Emmanuel Macron ber om full stans i kampene mellom Armenia og Aserbajdsjan i Nagorno-Karabakh. De to presidentene er klare til å intensivere den diplomatiske innsatsen. ifølge en uttalelse..

VG - 01 okt. 20 kl. 02:34

Krigen raser: Putin og Macron ber om full stans i kamphandlinger

Russlands president Vladimir Putin og Frankrikes president Emmanuel Macron ber om full stans i kampene mellom Armenia og Aserbajdsjan i Nagorno-Karabakh..

E24 - 13 timer siden

Få vindprosjekter fra 2022: Bransjen venter full stans

En gjennomgang fra bransjeorganisasjonen Norwea viser at det er få nye vindprosjekter klare til bygging de neste årene. – Det blir en full stans i noen år fra 2022, sier spesialrådgiver..

Aftenposten - 13 timer siden

Få vindprosjekter fra 2022: Bransjen venter full stans

En gjennomgang fra bransjeorganisasjonen Norwea viser at det er få nye vindprosjekter klare til bygging de neste årene. – Det blir en full stans i noen år fra 2022, sier spesialrådgiver..

Aftenposten - 15 okt. 20 kl. 19:16

Aktoratet mener Bane Nor må betale en bot på 10 millioner kroner etter Filipstad-ulykken

Bane Nor må betale en foretaksbot på 10 millioner kroner etter Filipstad-ulykken i fjor, mener aktoratet. Bane Nor nekter straffskyld i saken..

NRK - 01 okt. 20 kl. 07:39

Full stans i togtrafikken

Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S, bekrefter Bane Nor til NRK. Årsaken skal være en signalfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret..

NRK - 01 okt. 20 kl. 18:11

Togstans i Oslo - igjen

For tredje gang på en dag er det togstans i Oslo. Bane Nor opplyser torsdag ettermiddag at det igjen er en jordfeil som fører til stans mellom Nationaltheatret og Oslo S..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tror langt flere har dødd i Mexico

Mexicos helsedepartement erkjenner at antallet døde i landet som følge av koronapandemien trolig er langt høyere enn først antatt. Det nye anslaget er på 139.153 døde per 26.

NRK - 45 minutter siden

Minst elleve døde i båtforlis

Minst elleve migranter mistet livet i et båtforlis utenfor Libya søndag, opplyser IOM. Det er det tredje forliset med flere migranter på en uke. Til sammen 20 mennesker har allerede mistet livet i to desperate forsøk på å komme seg til Europa..

NRK - 16 timer siden

Demonstrasjonar i Polen

I Polen blei i alt 278 personar arresterte etter demonstrasjonar i hovudstaden Warszawa mot dei nye koronatiltaka i går. Det opplyser polsk politi i dag. Ifølgje politiet gjekk fleire demonstrantar til åtak på politifolk, som svarte med tåregass..

NRK - 1 time siden

Flere har forhåndsstemt enn i 2016

Ni dager før valgdagen har flere amerikanerne avlagt stemme enn ved presidentvalget i 2016. 59 millioner har avlagt stemme, viser en opptelling gjort av Election Project, som gjøres i regi av University of Florida. I 2016 forhåndsstemte 57 millioner..

NRK - 2 timer siden

Hastemøte i den finske regjeringen

Finlands innenriksminister Maria Ohisalo kalte inn til hastemøte søndag, etter et omfattende hackerangrep mot pleiesentre for psykisk syke. Tusenvis kan være rammet. Ministere skriver på Twitter at myndighetene raskt vil tilby de rammede krisehjelp..

NRK - 3 timer siden

Flere i staben koronasmittet

Minst fem personer i staben til USAs visepresident Mike Pence har de siste dagene fått påvist koronasmitte, opplyser kilder til CNN. Det skal blant annet dreie seg om Zach Bauer, en av hans nærmeste medhjelpere, og rådgiver Marty Obst..

NRK - 4 timer siden

160 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 17.908 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall. Det er en økning på 160 meldte tilfeller siste døgn.

NRK - 4 timer siden

Opposisjonen vant valget i Litauen

Den konservative opposisjonen ligger an til å vinne valget i Litauen. Konservative Hjemlandsenhet har fått 49 mandater, mens det regjerende Litauens forbund for bønder og grønne har tatt 32, viser foreløpige resultater søndag kveld..

NRK - 4 timer siden

Blodprøve kan avdekke koronarisiko

Forskere ved Akershus universitetssykehus har funnet en blodprøvemarkør som tidlig kan si hvilke pasienter som har høy risiko for å bli alvorlig koronasyke. Det dreier seg om biomarkøren Growth Differentiation Factor-15 (GDF-15), skriver Dagbladet..

NRK - 5 timer siden

1165 personer i karantene i Gjøvik

I Gjøvik er 1165 personer satt i koronakarantene, opplyser kommuneoverlegen til VG. Blant annet er tre skoletrinn på ungdomsskolen og flere klasser på videregående, samt en kohort i en barnehage, i karantene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt