NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 08:41

NRK - 01 aug. 20 kl. 21:40

Fulgte ikke FHIs anbefalinger

Allerede onsdag fikk Hurtigruten beskjed om at en passasjer var bekreftet smittet etter en reise med skipet forrige uke. Nå sier konsernsjefen at rådet fra FHI aldri nådde frem til de som tok beslutninger..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hurtigruten, FHI, FHIs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fulgte, ikke, FHIs, anbefalinger
Dagbladet - 12 juni 20 kl. 09:43

Folkehelseinstituttet under lupen

Regjeringen valgte å slå ned viruset. Det var på tross av, og ikke på grunn av, FHIs anbefalinger..

NRK - 05 april 20 kl. 16:34

FHI retter: likevel ikke munnbind

Folkehelseinstiuttet retter meldingen om en ny anbefaling om munnbind. De ber ikke alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind generelt, bare under transport til og fra helsetjenesten. Det går fram av FHIs anbefalinger om hygiene..

Aftenposten - 09 april 20 kl. 07:20

FHIs korona-app kommer like over påske

FHIs nye smitteapp vil gi deg varsel dersom du har vært mindre enn to meter fra en koronasmittet i over et kvarter. Etter planen er den klar over påske..

NRK - 17 juli 20 kl. 21:50

Sterk smitteøkning i Spania

Smittetallene i Spania stiger kraftig. Professor i mikrobiologi Ørjan Olsvik spår at Spania vil overskride FHIs grensekriterier innen to dager, og dermed i teorien være «rødt» etter FHIs kriterier..

VG - 04 aug. 20 kl. 11:05

Tre land har bikket FHIs smittekrav – kan bli «røde»

Den siste tiden har både Frankrike, Nederland og Island hatt en stigende smittetrend. Tirsdag bikket alle tre FHIs smittekrav og risikerer nå å bli farget røde..

VG - 04 aug. 20 kl. 11:05

Frankrike har bikket FHIs smittekrav – blir trolig «rødt»

Den siste tiden har Frankrike hatt en stigende smittetrend. Tirsdag bikket de FHIs smittekrav og risikerer nå å bli farget rødt..

P4 - 27 april 20 kl. 16:39

Nye anbefalinger om forsamlinger

Mot slutten av neste uke får vi vite hva slags anbefalinger regjeringen kommer med om forsamlinger på under 500 personer. Forrige uke kunngjorde kulturministeren at alle arrangementer med flere enn 500 er forbudt frem til 1. september..

Aftenposten - 18 juli 20 kl. 07:16

Nå må du selv trykke på knappen for av- og påstigning med T-banen. Det strider med helsemyndighetenes anbefalinger.

Sporveien og Ruter opphever smitteverntiltak med automatisk åpning og lukking av dører. Det går mot Helsedirektoratets anbefalinger..

Aftenposten - 12 juli 20 kl. 16:30

Slik var kampen: Ingve Bøe fulgte Viking - Odd

Vi fulgte dramatikken..

NRK - 21 april 20 kl. 13:25

FHIs smitteapp klages inn

Folkehelseinstituttets (FHI) app Smittestopp klages inn til Klagenemda av organisasjonen NUUG fordi utviklingen av appen ikke ble lagt ut på anbud.FHI sier at de tar klagen til etterretning, og at de kommer til å følge opp med nødvendig dokumentasjon.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Munnbindpåbud i Storbritannia

I Storbritannia er munnbind nå påbudt innendørs i blant annet kirker, gallerier, kinoer, konsertlokaler og i fellesområdene på hoteller. Hittil har det bare vært påbudt i butikker. Årsaken til innstramningene er at smittetallene igjen stiger..

NRK - 45 minutter siden

President visste om eksplosiver

Libanons president Michel Aoun visste om de store mengdene eksplosive materialer som var lagret i Beiruts havn, melder Sky News. Senest 20. juli skal han ha blitt fortalt om de 2750 tonnene med ammoniumnitrat..

NRK - 1 time siden

Trump vil innføre skattefritak

– Vanlige lønnsmottakere i USA skal slippe å betale skatt ut året, sier Donald Trump etter at forhandlingene om en ny krisepakke brøt sammen i natt. Begge partier har avvist skatteforslaget, som Trump nå sier han vil fremme som en presidentordre..

NRK - 1 time siden

Demonstrasjoner varslet i Beirut

Det er varslet store demonstrasjoner i Beirut i dag. Libanesere, som har demonstrert mot myndighetene siden i fjor, krever politiske endringer i landet. Flere mener korrupsjon er grunnen til at det ble lagret eksplosive materialer i byens havn..

NRK - 8 timer siden

Høyeste smittedøgn siden april

Det var registrert 9551 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til lørdag, viser foreløpige tall fra (FHI). Det utgjør en økning på 83 tilfeller det siste døgnet, og er det høyeste daglige smittetallet siden 20. april..

NRK - 3 timer siden

Åpner cruisetrafikken i Italia

Italias regjering har vedtatt en tiltakspakke på 25 mrd. euro for å få fart i økonomien, og åpner for cruisetrafikk fra 15. august.

NRK - 3 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Den savnede kvinnen som politiet, Røde Kors og frivillige har lett etter i Steinkjer fredag, er funnet i god behold, skriver politiet på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Vil avtale med Iran og Nord-Korea

USAs president Donald Trump sier at hvis han vinner valget til høsten, vil han raskt inngå avtaler med både Iran og Nord-Korea, melder Reuters. Trump var presidenten som trakk USA ut fra atomavtalen med Iran, til stor frustrasjon for blant andre EU..

NRK - 4 timer siden

– USAs sanksjoner er urimelige

USA innførte sanksjoner mot Hongkongs administrerende leder Carrie Lam og representanter i myndighetene. – Vilt og urimelig, sier Hongkongs handelsminister Edward Yau, ifølge AFP. Han advarer mot at sanksjonene kan påvirke amerikanske selskaper..

NRK - 5 timer siden

Leting etter savnet mann ved Moi

Frivillige mannskaper, politi med hund og et redningshelikopter leter etter en 63-årig mann ved Moi i Rogaland. Han er ikke sett siden torsdag ettermiddag og politiet ønsker observasjoner som er gjort. Folk kan ta kontakt på 02800..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt