Dagbladet > Kultur

Monday, 27 June, 12:39

Dagbladet - 03 maj 22 kl. 20:54

Fryktet for eget liv

NRK-profil Kristin Solberg har flere ganger fryktet for livet sitt. Nå skriver den nybakte mammaen bok om kvinner som frivillig går inn i IS..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
NRK, Kristin Solberg, IS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fryktet, for, eget, liv
Klartale - 31 mar 22 kl. 12:11

Vil stemme over om de skal bli med i Russland

Anatolij Bibilov er leder i regionen. Han sa onsdag at det er behov for en folkeavstemning for at de skal kunne bli med i Russland. Men det vil bli «veldig vanskelig» å få til.

Klartale - 27 apr 22 kl. 12:00

Frykt for at krigen skal spre seg hit

Moldova ble et eget land i august 1991. Da forlot de det som var Sovjetunionen. Men det har likevel vært russiske soldater i landet i 20 år.

Klartale - 04 jun 22 kl. 06:00

Dette er verdens glemte kriser

Ny rapport har rangert verdens ti mest glemte kriser med folk på flukt. Kongo er på toppen av lista, mens Burkina Faso, Kamerun, Sør-Sudan, Tsjad, Sudan, Nigeria, Burundi og Etiopia følger etter. Det er organisasjonen Flyktninghjelpen som har laget rapporten.

VG - 03 jun 22 kl. 02:24

Eks-statsminister fryktet for sitt liv - nå har han forlatt Russland

Tidligere statsminister Mikhail Kasjanov (64) har forlatt Russland - og det er uvisst når han kommer tilbake. Det er bare en uke siden opposisjonspolitikeren sa at han fryktet for sitt liv..

VG - 06 feb 22 kl. 20:22

Harald Olsen (60) tok sitt eget liv – nå varsler familien søksmål

TAU (VG) Harald Olsen (60) tok sitt eget liv etter at han mistet jobben. Nå varsler enken søksmål mot hans tidligere arbeidsgiver..

NRK - 09 maj 22 kl. 14:49

AFP: Parlamentsmedlem på Sri Lanka tok sitt eget liv

Parlamentsmedlemmet Amarakeerthi Athukorala åpnet ild og såret to personer kritisk etter at de som blokkerte bilen hans. En av personene døde av skadene, sier politiet ifølge nyhetsbyrået AFP. Athukorala «tok da sitt eget liv med revolveren», sier en polititjenestemann til AFP.

VG - 09 maj 22 kl. 12:43

Uroen på Sri Lanka: Parlamentsmedlem skal ha drept demonstrant – og så tatt sitt eget liv

Mange titalls er skadet i voldsomme sammenstøt på Sri Lanka.Landets statsminister trekker seg. En folkevalgt skal ha skutt og drept en demonstrant, og deretter tatt sitt eget liv under opptøyene..

NRK - 21 jun 22 kl. 21:12

NFO: Vi har vernet om liv og helse

Jan Skogseth i NFO sier til TV 2 tirsdag kveld at han mener lockouten som er varslet av NHO kom veldig tidlig i streiken. – Jeg synes det er spesielt, for vi har søkt forhandling. Vi var først på ballen med å tilby ny forhandling.

NRK - 24 jun 22 kl. 01:46

Studie: Vaksinen reddet 20 millioner liv

Nærmere 20 millioner liv ble reddet av koronavaksinen det første året, men enda flere kunne vært reddet om flere var blitt vaksinert, viser en ny studie. Studien som er offentliggjort i tidsskriftet The Lancet, baserer seg på data fra 185 land og territorier mellom desember 2020 og desember 202. Kina er ikke tatt med på grunn av det høye folketallet og de strenge tiltakene som hindrer smitte.

NRK - 18 feb 22 kl. 22:03

Småbarnsmor dømt for vold mot eget barn

En småbarnsmor fra Romerike er dømt til fengsel i ett år og to måneder for å ha utøvd vold mot sitt eget barn. Det skriver Romerikes Blad. Ifølge tiltalen utsatte småbarnsmoren sitt eget barn for vold, og påførte barnet brudd i skinnebeinet, kragebeinet og i håndleddet.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 45 minutter siden

Nesten nakne

Regjeringen viser fram litt uvanlig bademote i denne ukas «Miniminister»..

Dagbladet - I førrgår: 22:37

Vil ikke gripe inn i Fredriksen-avtale

Rødt krever granskning fra Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap) etter at døtrene til milliardær John Fredriksen får stille ut kunst på Nasjonalmuseet. Det vil ikke Trettebergstuen..

Dagbladet - I førrgår: 20:41

Truet etter avlysning: - Ubehagelig

Festivalarrangør Thomas Ingebrigtsen mottar trusler etter at Johnny Depp og Jeff Beck måtte kansellere besøket i Kristiansund..

Dagbladet - I førrgår: 13:28

Her er Depp i Oslo

Dagbladet møtte Johnny Depp under hans norgesbesøk..

Dagbladet - I førrgår: 13:28

Her er Depp i Norge

Dagbladet møtte Johnny Depp under hans Norgesbesøk..

Dagbladet - 24 jun 22 kl. 00:44

Herlig monsterrock

Iron Maiden gjorde det de kan best på Ekebergsletta..

Dagbladet - 23 jun 22 kl. 21:45

Politiet på døra

Hvorfor er Má så opptatt av pengespill? Hva gjør storebror utenfor grillkiosken med åpne skjorteknapper? Og hvorfor banker politiet på døra?

Dagbladet - 23 jun 22 kl. 19:11

Dette vil Johnny Depp ha i Norge

Dette vet vi om Johnny Depp og Jeff Becks backstage rider..

Dagbladet - 23 jun 22 kl. 17:06

Elvis lever!

Baz Luhrmanns film vil få deg til å hvine av fryd. Og frustrasjon..

Dagbladet - 22 jun 22 kl. 21:23

- Skapt et problem for TV 2

TV 2-programleder Vår Staude får kritikk for å blande roller. Presseekspert Gunnar Bodahl-Johansen mener hun har skapt et problem for kanalen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com